Een vlotte levering. De spiegel was gebroken (door bpost)en vlot een nieuwe gekregen. De verkoper had mij wel verzekerd dat de verlichting van de spiegel met touch was wat niet het geval was. Nu moe... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Ik moest een douche deur buiten de twee wettelijke weken tijd ruilen wat uiteraard niet mag. Uitzonderlijk hebben ze mij dit toegestaan en alles binnen 15 min geregeld, gewoon top! Zal zeker in toekom... Se mere
Heel vriendelijke mensen. Zowel tijdens de bestelling als na de levering helpen ze je goed verder met eventuele problemen. Zeker aan te raden om hier te kopen!
Om.te beginnen, INGE IS EEN FANTASTISCHE DAME. Ze helpt mee om jou droom badkamer te realiseren. Stelt alle mogelijkheden voor om vervolgens te komen waar je zou willen zijn. Een perfecte hulp e... Se mere
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Skrevet af virksomheden

Bredabaan 978, 2170, Merksem, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Perfect service met goede uitleg over materialen bedankt
Paolo was zeer hulpvaardig, respecteerde onze wensen en samen zochten we voor een goede oplossing.
Voor mijn vrouw was het belangrijk om alles in het echt te zien, dus de uitgebreide showroom kwam goed van pas en we kregen een mooie korting.
Ik heb snel veel een antwoord gekregen op mijn vragen en oplossing gevonden dankzij de hulp die ik gekregen heeft ( op Batibouw en later op een van uw showroom )
Perfect ontvangen en begeleid in onze keuze. Offerte volgens afspraak en geen druk op afronden van de offerte naar een bestelling.
We werden goed geholpen en de levering ging ook vlekkeloos
Super goed geholpen door Inge. Service was top
Topservice te Merksem met uitstekende begeleiding en nazorg. Zeer tevreden over onze B2B-aankopen. Kwalitatieve producten die door onze kopers in onze projecten sterk worden gewaardeerd.
Ik wist niet dat er geen producten op voorraad waren nu moest ik 40 euro leveringkosten betalen om een toilet te bezorgen en das spijtig

Besvarelse fra X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem
Heel goed geholpen.
Op 2 uur hadden we alle materiaal gekozen op een rustige manier.
Top, alles reeds gemonteerd.
Wim van der Wolf
★★★★★ 5 sterren – Onklopbare prijs/kwaliteit én ongelooflijke service!
Ik ben al langer fan van X2O voor hun onklopbare prijs/kwaliteit, maar deze keer hebben ze me écht verbaasd met hun uitstekende service.
Mijn douchekoppen waren kapot, dus ik stuurde een kort filmpje naar de klantenservice. Binnen de 3 dagen stonden er nieuwe aan mijn deur! Zonder gedoe, zonder discussie – gewoon snelle en supervriendelijke hulp.
Dit is service zoals het hoort: duidelijk, efficiënt en klantgericht.
Topservice, beter kan gewoon niet. Ik ben uiterst tevreden en blijf met plezier klant bij X2O!X2O. Personeel is ook zeer behulpzaam en meer dan bekwaam. De heer Wuyts in Merksem is een prima adviseur en zeer goed op de hoogte. Een aanrader.
Hele fijne ervaring gehad bij X20 badkamers! het team was vriendelijk en professioneel en de showroom bood veel keuze. De service was echt top. Er wordt goed naar je geluisterd en ze denken graag met je mee. Zeker een aanrader!
Onvriendelijke ontvangst.
Weinig uitleg.
Verzwegen kosten.

Besvarelse fra X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem
Goede en eerlijke uitleg en voldoende tijd voor de klant
Topervaring bij X2O Merksem. Onze kranen werden gestolen uit de garage. Wij werden geholpen door Raquel bij het bestellen van nieuwe kranen en regendouche. Ze heeft alles in het werk gesteld om ons heel heel flinke tegemoetkoming te geven! Zo’n top service hadden wij niet verwacht!
Fijne dame met kennis van zaken. Dacht mee met ons na en nam de tijd om onze vragen te beantwoorden
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.