Een hele fijne interactieve training. Veel geleerd, ook! Het was makkelijk om alle theorie heel saai te brengen, maar dat deed de persoon die de cursus gaf niet. Het was een dynamische en afwisselende... Se mere

Virksomheden har svaret
Taco was heel enthousiast en passievol en betrok het verhaal ook goed op zichzelf. Dit sloot goed aan bij het thema van persoonlijk leiderschap omdat je meteen een voorbeeld zag van hoe je het op jeze... Se mere
Virksomheden har svaret
Training voldeed niet direct aan de behoeften. Desondanks zorgde de trainer Taco ervoor dat ik bij de les bleef. Dit deed hij op een informele manier waardoor ik de gehele training als erg prettig he... Se mere
Virksomheden har svaret
De wijze waarop de lesstof aangeboden wordt is erg aangenaam. Goede praktijk voorbeelden en veel kennis en kunde in huis.
Virksomheden har svaret
Maak kennis met Wyzer Academie, dé opleider van de publieke sector. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Met onze deelnemers, trainers, partners én de kennis van morgen. Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Zo helpen we jou om verder te komen. Wij ontwikkelen publieke professionals, teams en organisaties die het verschil maken in een samenleving in transitie. Met een actueel, praktijkgericht en domeinoverstijgend aanbod – van wet- en regelgeving tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap – verbinden we kennis en praktijk. Zo bouwen we aan een wendbare en toekomstbestendige maatschappij. Wyzer Academie biedt ook trainingen op maat. We starten vanuit een bestaande training en passen deze aan op jullie wensen. Denk aan praktijkgerichte casuïstiek, extra focus op specifieke thema’s of het aanpassen van werkvormen. Een snelle en effectieve manier om een training te laten aansluiten bij wat er speelt in jouw organisatie. Liever een programma dat vanaf de basis is opgebouwd? Dan ontwikkelen we samen een nieuwe training, afgestemd op de doelen van het team of de organisatie, doelgroep en situatie. We verdiepen ons in de context en bouwen een programma dat écht raakt en bijdraagt. Dit vraagt iets meer tijd, maar levert een maximaal passende oplossing.
Skrevet af virksomheden

Herculesplein 88, 3584 AA, Utrecht, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sympathieke veilige setting. Goede combinatie tussen theorie en praktijk

Besvarelse fra Wyzer Academie
Zojuist de training omgaan met verslavingsproblematiek gevolgd. Een erg leerzame en dynamische training waar zowel theorie als praktijkervaring aanbod is gekomen. Taco weet zijn enthousiasme en kennis goed over te brengen op de cursisten.

Besvarelse fra Wyzer Academie
Leuke trainer, lekker inactief meedenken en zo is het voor de cursisten die nog geen ervaring met een overheidsinstelling een hele fijne manier om inzicht te krijgen.

Besvarelse fra Wyzer Academie
Ze gaf een goede uitleg van naar mijn idee een toch wel een droge stof. Door haar enthousiaste uitleg heb ik toch wel behoorlijk wat informatie opgeslagen.

Besvarelse fra Wyzer Academie
Taaie stof, maar erg leerzaam. Door verschillende casussen krijg je meer inzicht waar op te letten en mogelijk op voorhand in te zetten, voordat de jeugdwet eventueel van toepassing kan zijn.

Besvarelse fra Wyzer Academie
De trainer Taco heeft de cursus erg goed ingericht met een fijne afwisseling tussen theorie en het toepassen op bijhorende casussen.

Besvarelse fra Wyzer Academie
Uitstekende training door vakkundige en enthousiaste trainers.

Besvarelse fra Wyzer Academie
De training was duidelijk, informatief en passend bij ons niveau. Alles was goed geregeld.

Besvarelse fra Wyzer Academie
prettige aftrapdag; inhoud rol Kwaliteit helder weergegeven, goede locatie, goede lunch en rustige benadering/info-communicatie trainer als in zeer prettig. De dag was zo voorbij :)

Besvarelse fra Wyzer Academie
Enthousiast gedreven en in staat om een veilige leeromgeving te creëren. Top dag gehad. Dank je wel Taco Jansen voor de leerzame en inspirerende dag

Besvarelse fra Wyzer Academie
Taco is een leuke docent met veel kennis en ervaring. Gezellige sfeer en mooie locatie (met lekker eten!!)

Besvarelse fra Wyzer Academie
Het was een duidelijke uitleg en overal werd de tijd voor genomen. Veel praktijkvoorbeelden kwamen voorbij waardoor je met elkaar er over kon sparren.

Besvarelse fra Wyzer Academie
De basisopleiding voor financieel medewerker /uitkeringsadministrateurs geeft een compleet beeld voor het voeren van deze functie.

Besvarelse fra Wyzer Academie
Training m&m leiderschap gevolgd waar je veel informatie en inzicht krijgt die op een toegankelijke wijze wordt gepresenteerd door de ervaren en enthousiaste Taco. Dank.

Besvarelse fra Wyzer Academie
Zeer leerzame cursus over gesprekstechnieken, persoonlijk leiderschap en werkmentaliteit

Besvarelse fra Wyzer Academie
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.