Zuidema-schuttingen.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze schutting 26500923 laten plaatsen. De mannen waren rond 8 uur aanwezig en een paar uur later stond onze hout en beton schutting. Offerte was duidelijk, betaling eenvoudig. Er was nog iets over, w... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijke afspraken, zowel over de offerte als over levering en plaatsing van de schutting. Twee ferme knapen die om 7.30 uur aan de slag gingen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat resulteerde... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb 4 sterren gegeven. Eigenlijk moet dat 5 sterren worden maar ik geeft nooit de hoogste score. Na aankomst om kwart voor 8 hebben ze eerst even een kop koffie gedronken. Daarna aan de slag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na contact te hebben gehad met Bertin in de vakantie heb ik een heel snel een offerte ontvangen. Er moest nog wat gewijzigd worden maar daarvoor heb ik snel een aangepaste offerte gekregen. E... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med grønne vægge og rumdelere
  2. Have
  3. Havecenter
  4. Anlægsgartner

Skrevet af virksomheden

Zuidema Schuttingen – Specialist in hout-beton schuttingen en erfafscheidingen Bij Zuidema Schuttingen draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en een strak eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van hout-beton schuttingen in heel Nederland. Met meer dan 85.000 geplaatste schuttingen en meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om een schutting te leveren én te plaatsen die jarenlang mee gaat. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle erfafscheiding, een functionele schutting voor meer privacy of een robuuste oplossing voor je tuin: bij Zuidema Schuttingen ben je aan het juiste adres. Dankzij onze eigen montageteams, hoge materiaalkwaliteit en heldere werkwijze kunnen wij garanderen dat iedere klant tevreden is — van offerte tot oplevering. Complete levering én professionele montage Zuidema Schuttingen regelt alles voor je: van inmeten tot monteren, van advies tot nazorg. Wij leveren niet alleen alle materialen voor een hout-beton schutting, we komen ook op locatie om deze professioneel te plaatsen. Je hoeft dus zelf nergens achteraan — wij zorgen ervoor dat het gewoon goed komt. Ons montageteam bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ze werken vlot, netjes en zorgen ervoor dat jouw schutting strak en waterpas staat. Altijd volgens afspraak, zonder gedoe. En dankzij onze efficiënte werkwijze is je nieuwe schutting vaak in één dag geplaatst. Toch liever zelf aan de slag? Geen probleem. Je kunt bij ons ook alle materialen los bestellen via de webshop. We leveren de bestelling netjes bij je thuis, zodat je direct aan de slag kunt. Ideaal voor de doe-het-zelver die graag zelf controle houdt over het project. Inmeetservice voor een perfect resultaat Een goed geplaatste schutting begint bij een nauwkeurige meting. Daarom bieden wij een inmeetservice aan. Onze specialist komt bij je thuis om de situatie te bekijken, alles precies op te meten en je te adviseren over de beste indeling. Daarbij letten we op: De juiste lengte en hoogte van de schutting Hoogteverschillen, schuine stukken of obstakels in de tuin De exacte plek voor poort(en), hoekpalen of passtukken De beste oplossing qua fundering, ligging en afwatering Na het inmeten ontvang je van ons een offerte op maat, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. In veel gevallen is de inmeetservice gratis bij opdracht voor montage, of verrekenen we deze achteraf. Wel zo eerlijk. Stel je eigen schutting samen met onze configurator Op onze website kun je gebruikmaken van een uitgebreide schuttingconfigurator. Hiermee stel je eenvoudig en snel jouw ideale hout-beton schutting samen. Je kiest zelf: Het type schutting: standaard, semi-luxe of luxe De houtsoort: Grenen, Douglas, Nobifix of Red Class Wood De betonkleur: antraciet, wit/grijs of taupe De hoogte: van 1.00 tot 2.20 meter Het aantal planken: 21 of 23-planks schermen De afwerking: met of zonder houten afdekkap Het motief van de betonplaat (glad of dubbelzijdig motief) De kopvorm van de betonpalen: punt, bol of vlak Zodra je alles hebt ingevuld, zie je direct een prijsindicatie, inclusief levering én montage (indien gewenst). Zo weet je meteen wat je kunt verwachten. Geen verrassingen, geen verborgen kosten — dat vinden wij vanzelfsprekend. Levering in heel Nederland Waar je ook woont in Nederland, wij leveren en monteren bij jou thuis. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede: we rijden dagelijks het hele land door om onze klanten te helpen met hun nieuwe tuinafscheiding. Dankzij onze slimme planning en eigen montageteams kunnen we snel schakelen, ook bij grotere projecten of maatwerkoplossingen. En altijd met heldere communicatie over levering, planning en uitvoering. Waarom kiezen voor Zuidema Schuttingen? ✅ Meer dan 85.000 geplaatste hout-beton schuttingen ✅ Actief in heel Nederland ✅ 10+ jaar ervaring in schuttingen en poorten ✅ Klantbeoordeling 4.5 / 5 op Trustpilot ✅ Alleen gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen ✅ Eigen montageteams en professioneel gereedschap ✅ Snelle levering en strakke plaatsing ✅ Uitgebreide keuze aan houtsoorten, betonkleur en motieven ✅ Eerlijke prijzen en offerte op maat ✅ Gebruiksvriendelijke schutting configurator online Eerlijk advies en klantgerichte service Bij Zuidema Schuttingen vinden we dat je als klant goed geholpen moet worden — vóór, tijdens én na je bestelling. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of advies. Of je nu wilt weten welke houtsoort het langst meegaat, hoe je zelf een poort monteert, of hoeveel betonmortel je nodig hebt: wij denken met je mee. Je kunt ons bellen op 0524 – 223477, mailen of een bericht sturen via de website. We helpen je snel en persoonlijk. Betrouwbaarheid die je terugziet in reviews We zijn trots op de ervaringen van onze klanten. Op Trustpilot worden we beoordeeld met een TrustScore van 4.5 uit 5, op basis van meer dan 200 onafhankelijke reviews. Klanten waarderen onze duidelijke communicatie, strakke montage, en goede prijs-kwaliteitverhouding. Transparantie, betrouwbaarheid en service zijn voor ons geen loze woorden — we doen gewoon wat we beloven. En dat zie je terug in de reacties van klanten, het aantal terugkerende opdrachtgevers én onze groei. Volg ons online Wist je dat al meer dan 70.000 mensen ons volgen op Facebook? Daar delen we regelmatig voorbeelden van recent werk, klantreviews, acties en handige tips voor onderhoud of inspiratie. Ook kun je ons volgen op andere platforms waar we actief laten zien waar we voor staan: vakwerk, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ben jij klaar voor een nieuwe hout-beton schutting? Of je nu een erfafscheiding zoekt voor je achtertuin, een veilige poort wilt plaatsen, of een complete schutting met betonplaten en motief — Zuidema Schuttingen staat voor je klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, gebruik de configurator op onze website of neem contact op voor persoonlijk advies. Zuidema Schuttingen. Vakwerk. Snel geregeld. Vakkundig geplaatst.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

37 meter donau beton schutting

Wij hebben ongeveer 37 meter beton schutting donau motief laten plaatsen. Super bedrijf de mannen die plaatsten waren super vriendelijk overlegden alles en harde werkers. Wij zijn super tevreden hadden eerder al schuttingen van hun gehad. Was goed bevallen dus nu terug gegaan echt super gaaf geworden mooi werk neer gezet en wij zijn er weer blij mee.

13. november 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat een prachtige review dankjewel!
Deze klus was inderdaad een mooie uitdaging, met 37 meter Donau-motief. We hebben er zelfs een grote verreiker bij ingezet om alles goed en veilig op z’n plek te krijgen.

Top om te horen dat jullie weer voor ons hebben gekozen, en dat het opnieuw goed bevallen is.
We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe schutting hij staat er strak bij!

Goede communicatie

4 weken geleden een offerte gevraagd.
Daarna nog telefonisch contact gehad, m.b.t. enkele aanvullende vragen.
Na ondertekening van de offerte is er een afspraak gemaakt voor plaatsing van 10 m schutting.
Vandaag is de schutting naar tevredenheid geplaatst binnen 2 1/2 uur.
Nette en plezierige uitvoering door 2 medewerkers.

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor je mooie review en het heldere overzicht van hoe alles verlopen is.
Fijn om te horen dat zowel de communicatie als de plaatsing goed bevallen zijn. En binnen 2,5 uur strak geplaatst dat lezen we natuurlijk ook graag 😉

We waarderen het enorm dat je voor ons hebt gekozen.
Veel plezier van de nieuwe schutting!

Blij met deze schutting

nr. 25501092

Prima werk door de mensen van Zuidema.
Zeer tevreden over het resultaat. Volledig aan de verwachtingen voldaan.

13. oktober 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Dankjewel voor je fijne reactie!
Mooi om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. Daar doen we het voor.

Extra leuk dat we binnenkort ook de andere kant van de woning mogen voorzien van een nieuwe schutting. Dank voor het vertrouwen opnieuw!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heb mijn schutting gekocht bij Zuidema schuttingen.

Ik heb mijn schutting gekocht bij Zuidema schuttingen omdat mijn zoon goede ervaringen heeft met Zuidema schuttingen. Bij mijn telefonisch e bestelling van de schutting ben ik super geholpen door een mevrouw van de receptie goede en duidelijke uitleg. Ook de planning van de plaatsing was duidelijk. Vandaag is de schutting geplaatst en 3 uur later stond de schutting en hoe super mooi. Ook de monteurs die de schutting hebben geplaatst waren top. Netjes en correct gingen deze mannen te werk. Met als eind resultaat een super mooie schutting. Dus beste mensen voor u schutting niet verder zoeken ga gelijk naar Zuidema schuttingen in Geesbrug.
Ben.

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat geweldig om dit te lezen, Ben dankjewel voor je mooie woorden!
We vinden het belangrijk dat het hele traject klopt: van het eerste telefoontje tot het laatste paaltje in de grond. Daarom zijn we niet alleen trots op onze bouwers, maar ook op de mensen op kantoor die alles op de achtergrond soepel laten verlopen.

Extra leuk dat je via je zoon bij ons bent gekomen, en natuurlijk super dat de schutting helemaal naar wens is. Geniet ervan!

Goed werk geleverd!

Zuidema schuttingen heeft op de afgesproken dag onze schutting geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat. En binnen een paar uur geplaatst. Super!

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden!
We proberen altijd te doen wat we beloven strak op afspraak, netjes geplaatst en in korte tijd klaar. Super dat jullie tevreden zijn met het resultaat.

Heel veel plezier van jullie nieuwe schutting!

Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf. Een vriendelijke medewerksters aan de lijn gehad, dit heb ik zeer prettig ervaren. Vlotte afwikkeling van mijn bestelling en goede prijs afspraak.
Factuur nummer 25501295

10. november 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor je fijne woorden!
Ook als we alleen de materialen leveren, is het ontzettend leuk om terug te lezen hoe je het contact en de afhandeling hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor het vertrouwen!

Top bedrijf

Vlotte reactie, billijke prijzen.
Gisteren is 18 m beton schutting op professionele wijze geplaatst.
Het tempo is ongeëvenaard net zoals de aanblik. Precies zoals we ons hadden gewenst. Nogmaals bedankt mannen.

4. november 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat een mooie terugkoppeling dankjewel daarvoor!
Het was inderdaad een prachtige klus om te doen, op een mooie plek en met fijne mensen. Altijd leuk als alles zo vlot loopt en het resultaat precies is zoals gewenst.

We hebben wel gemerkt dat de buren iets minder enthousiast waren over het plaatsen van de betonschutting 😉 maar jullie tevredenheid maakt het voor ons helemaal waard.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden klant met mooie schutting

Snelle reactie op mijn offerte aanvraag, offerte netjes en gedetailleerd.
Snelle plaatsing binnen een maand.
De monteurs waren vriendelijk en bij een probleem creatief met oplossingen in overleg met mij als koper.
En ook niet onbelangrijk... Mooie strakke schutting!

3. november 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor je mooie woorden en de fijne terugkoppeling!
Goed om te horen dat je blij bent met de schutting én met hoe alles is verlopen van offerte tot plaatsing.
Soms loopt er op locatie iets anders dan verwacht, en dan is het prettig samenwerken als er ruimte is voor overleg. Mooi dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen.

En natuurlijk extra fijn dat je tevreden bent met het eindresultaat strak is altijd het doel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en heldere communicatie

Heldere communicatie, afspraken komt Zuidema goed na ook in de avonduren nog bereikbaar voor overleg erg handig! Ruim 30 meter schutting in andere halve dag gezet. De mannen op locatie waren ook erg vriendelijk en meedenkend zeker vakmannen. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Offerte nummer: 2025.000006531

21. oktober 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat een fijne review dankjewel daarvoor!
Ruim 30 meter in anderhalve dag neerzetten lukt inderdaad alleen als de voorbereiding klopt. En dat was hier het geval! Wanneer onze checklist netjes wordt nageleefd, kunnen we flink meters maken én strak werk leveren.

Mooi om te horen dat ook het contact en de samenwerking als prettig is ervaren daar hechten we veel waarde aan.

Veel plezier van jullie nieuwe schutting!

Keurige offerte

Keurige offerte, makkelijk te wijzigen! Prima geregeld.
Factuurnummer 25501217

20. oktober 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Dankjewel voor je reactie!
Mooi dat je de offerte zo netjes en makkelijk vond. We houden het graag simpel geen gedoe, gewoon goed geregeld. En als er iets aangepast moet worden? Dan tikken we dat zo voor je om.

Fijn dat je tevreden bent!

factuur: 25501083

de service is heel goed. ook de spullen en leveirng vond ik prettig bij hun. ik bestel hier zeker vaker

8. oktober 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Ook voor onze zakelijke klanten doen we er alles aan om het makkelijk en prettig te maken. Goede spullen, goede service én duidelijke afspraken daar houden we van.

Door gewoon samen te overleggen kom je een heel eind. Fijn dat dat zo is ervaren, en je bent natuurlijk altijd welkom voor een volgende bestelling!

Alles ging vlot.

Alles ging vlot.
Eerst zelf prijs ingeschat via de website, ging erg gemakkelijk. Goede prijs en dus laten inmeten en afspraak gemaakt. Daarna goede en eerlijke communicatie.
Plaatsen ging ook goed, maar blijf opletten op de kleine dingetjes.
Al met al zeer tevreden.
Factuur 25501050.

17. oktober 2025

Bedankt voor je fijne review!

Goed om te horen dat het hele traject zo soepel is verlopen van het online inschatten tot het plaatsen zelf. Super dat je onze communicatie als eerlijk en duidelijk hebt ervaren, dat vinden we belangrijk.

En je hebt helemaal gelijk: het zit ‘m vaak in de kleine dingetjes. Dank dat je dat benoemt, daar blijven we scherp op.

Fijn dat je tevreden bent, dat waarderen we enorm!

Netjes, strak, harde werkers

De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld, gaat supersnel en de beton-schutting staat in een mum van tijd. Super blij met het eindresultaat. Niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste. En hele ruime garantie en prima voorwaarden. De kosten van inmeten worden in mindering gebracht op de nota. Zuidema Schuttingen echt aan te raden. Inmiddels ook collega die offerte gaat opvragen op aanraden van ons. Offertenummer 25501015

17. oktober 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat een heerlijke review om te lezen dankjewel!
Mooi dat je het tempo, het teamwork én het eindresultaat zo hebt ervaren. Als het loopt, dan loopt het. En jullie beton-schutting staat er strak bij, dat mag gezegd worden!

Fijn ook dat je onze voorwaarden en werkwijze waardeert. We proberen het gewoon duidelijk en eerlijk te houden, zonder verrassingen achteraf.

En dat je ons ook nog aanbeveelt aan een collega? Da’s misschien wel het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Dank daarvoor!

Mooie schutting

Prima website duidelijk en goed werkend.
Zijn wel even langs geweest op locatie om de kleur van de betondelen en de schutting te zien, hier werden we ook goed geholpen.
Datum van plaatsen prima overlegd en goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Het plaatsen van de schutting is in een halve dag gereed, netjes, recht en prima afgewerkt.
Kortom voor mij top werk geleverd.

15. oktober 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review!

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Dat je de moeite hebt genomen om even bij ons langs te komen om de kleur van de schutting en betondelen in het echt te bekijken, waarderen we enorm. We merken zelf ook vaak dat dit helpt bij het maken van de juiste keuze en het is mooi om te horen dat je je daarbij goed geholpen voelde.

Ook fijn dat het contact rondom het plannen van de plaatsing goed is bevallen. We vinden het belangrijk om mensen goed op de hoogte te houden, zeker als er wat tijd zit tussen bestelling en plaatsing. Dan is het prettig om te weten waar je aan toe bent.

En natuurlijk zijn we blij dat je tevreden bent over het eindresultaat. Een strakke, nette afwerking in korte tijd precies zoals het hoort. Dat jij dat ook zo hebt ervaren, is voor ons de grootste bevestiging dat we goed zitten.

Kortom: bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden. We wensen je veel plezier van je nieuwe schutting!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tijd voor een nieuwe schutting.

Het was tijd voor een nieuwe schutting.
Na diverse offerte's te hebben vergeleken in zee gegaan met Zuidema schuttingen.
Kwaliteit en kwantiteit stonden voorop,en hebben ze ook waar gemaakt.Erg tevreden over t eind resultaat.

10. september 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor je mooie woorden!

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat daar doen we het voor.

We waarderen het enorm dat je na het vergelijken van meerdere offertes uiteindelijk voor Zuidema Schuttingen hebt gekozen. Dat vertrouwen is voor ons alles. Extra fijn om te lezen dat we jouw verwachtingen op het gebied van kwaliteit én uitvoering hebben waargemaakt.

We wensen je veel plezier van de nieuwe schutting. En mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben je weet ons te vinden!

Nieuwe schutting.

Vandaag een nieuwe schutting laten plaatsen door zuidema schuttingen. Personeel was zeer vriendelijk en professioneel. Schutting staat er super strak in bedankt !
Fam de vries nr 33

29. september 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe schutting!

Fijn dat jullie de plaatsing als professioneel én vriendelijk hebben ervaren dat is precies hoe we graag werken. En dat de schutting er strak in staat, is natuurlijk de kers op de taart.

Bedankt voor het vertrouwen en het prettige contact, familie De Vries. Geniet van jullie nieuwe erfafscheiding!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zuidema schutting is een aanrader

Met de calculatietool van Zuidema konden we zelf makkelijk bekijken wat onze schutting zou kosten. Daarna was er telefonisch contact en is de aanbieding gemaakt. Ze hebben heldere afspraken en komen die ook na. Het plaatsen ging voorspoedig (ruim 30 meter schutting stond er in een dag). Er werd netjes gewerkt. En wij hebben nu een prachtige schutting waar we heel blij mee zijn (25500999).

25. september 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wat een mooie review dankjewel!

Fijn om te horen dat jullie zo positief terugkijken op het hele traject.

We hebben de calculatietool juist ontwikkeld om snel inzicht te geven in de mogelijkheden en kosten, dus mooi dat dit voor jullie goed werkte. En natuurlijk zijn we blij dat het verdere contact, de planning én de plaatsing van ruim 30 meter schutting zo soepel zijn verlopen.

We doen ons best om afspraken helder te houden en gewoon te doen wat we zeggen dat jullie dat zo hebben ervaren, doet ons goed.

Geniet van jullie nieuwe schutting. Mooi dat jullie er blij mee zijn, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Schutting plaatsen

Maandag 15 september zijn ze bij langs geweest voor een nieuwe schutting te plaatsen ze zijn goed en nest bezig niks om aan te merken goed en professioneel personeel echt een aanrader

15. september 2025

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen op 15 september. Mooi dat je zo tevreden bent over het werk én over ons personeel daar zijn we best een beetje trots op.

We doen ons best om netjes en professioneel te werken, en het is altijd fijn om terug te horen dat dat ook echt zo wordt ervaren.

Dank voor het vertrouwen en je aanbeveling. Geniet van de nieuwe schutting!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hier een dubbele poort besteld en een…

Hier een dubbele poort besteld en een afspraak gemaakt voor afhalen.
Is allemaal prima en vlot gegaan. Ook nog met de heftruck op de aanhangwagen geladen.
Alles netjes en compleet geregeld, mensen die echt hun best doen. Top!

12. september 2025

Bedankt voor je fijne review!

Goed om te horen dat alles rondom de bestelling en het afhalen van de dubbele poort soepel is verlopen. We proberen altijd net dat stapje extra te zetten mooi dat je dat zo hebt ervaren.

En fijn dat het laden met de heftruck ook goed geregeld was. Alles compleet mee, snel geholpen… zo hoort het ook!

Bedankt voor het vertrouwen en je positieve woorden. Graag tot een volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Onlangs onze poorten bij Zuidema…

Onlangs onze poorten bij Zuidema Schuttingen besteld. Zondag eind van de dag besteld, en dinsdag morgen werden we al gebeld dat het diezelfde morgen geleverd werd!

Helaas is er tijdens transport iets kapot gegaan, kan altijd gebeuren, maar na prettig contact, waarbij we goed en netjes te woord zijn gestaan, met het bedrijf werd dit op een fijne manier opgelost. Zeer tevreden met het bedrijf.

25500892 / 000003570

18. august 2025

Bedankt voor je fijne review!

Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent ook al ging er tijdens het transport iets mis. Dat soort dingen kunnen helaas gebeuren, maar we vinden het belangrijk om dan snel en netjes te handelen. Goed om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren.

Ook fijn dat de levering vlot en soepel verliep. Besteld op zondag en dinsdagochtend al geleverd zo zien we het graag.

Dankjewel voor je vertrouwen en voor je begrip. Geniet van de poorten!