Zuidema-schuttingen.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze schutting 26500923 laten plaatsen. De mannen waren rond 8 uur aanwezig en een paar uur later stond onze hout en beton schutting. Offerte was duidelijk, betaling eenvoudig. Er was nog iets over, w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de schutting voor onze tuin! De onderkant met rotsmotief ziet er prachtig uit en geeft de schutting een mooie, stevige uitstraling. De werklui waren snel, vakkundig en netjes. Zeke... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijke afspraken, zowel over de offerte als over levering en plaatsing van de schutting. Twee ferme knapen die om 7.30 uur aan de slag gingen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat resulteerde... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb 4 sterren gegeven. Eigenlijk moet dat 5 sterren worden maar ik geeft nooit de hoogste score. Na aankomst om kwart voor 8 hebben ze eerst even een kop koffie gedronken. Daarna aan de slag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med grønne vægge og rumdelere
  2. Have
  3. Havecenter
  4. Anlægsgartner

Skrevet af virksomheden

Zuidema Schuttingen – Specialist in hout-beton schuttingen en erfafscheidingen Bij Zuidema Schuttingen draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en een strak eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van hout-beton schuttingen in heel Nederland. Met meer dan 85.000 geplaatste schuttingen en meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om een schutting te leveren én te plaatsen die jarenlang mee gaat. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle erfafscheiding, een functionele schutting voor meer privacy of een robuuste oplossing voor je tuin: bij Zuidema Schuttingen ben je aan het juiste adres. Dankzij onze eigen montageteams, hoge materiaalkwaliteit en heldere werkwijze kunnen wij garanderen dat iedere klant tevreden is — van offerte tot oplevering. Complete levering én professionele montage Zuidema Schuttingen regelt alles voor je: van inmeten tot monteren, van advies tot nazorg. Wij leveren niet alleen alle materialen voor een hout-beton schutting, we komen ook op locatie om deze professioneel te plaatsen. Je hoeft dus zelf nergens achteraan — wij zorgen ervoor dat het gewoon goed komt. Ons montageteam bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ze werken vlot, netjes en zorgen ervoor dat jouw schutting strak en waterpas staat. Altijd volgens afspraak, zonder gedoe. En dankzij onze efficiënte werkwijze is je nieuwe schutting vaak in één dag geplaatst. Toch liever zelf aan de slag? Geen probleem. Je kunt bij ons ook alle materialen los bestellen via de webshop. We leveren de bestelling netjes bij je thuis, zodat je direct aan de slag kunt. Ideaal voor de doe-het-zelver die graag zelf controle houdt over het project. Inmeetservice voor een perfect resultaat Een goed geplaatste schutting begint bij een nauwkeurige meting. Daarom bieden wij een inmeetservice aan. Onze specialist komt bij je thuis om de situatie te bekijken, alles precies op te meten en je te adviseren over de beste indeling. Daarbij letten we op: De juiste lengte en hoogte van de schutting Hoogteverschillen, schuine stukken of obstakels in de tuin De exacte plek voor poort(en), hoekpalen of passtukken De beste oplossing qua fundering, ligging en afwatering Na het inmeten ontvang je van ons een offerte op maat, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. In veel gevallen is de inmeetservice gratis bij opdracht voor montage, of verrekenen we deze achteraf. Wel zo eerlijk. Stel je eigen schutting samen met onze configurator Op onze website kun je gebruikmaken van een uitgebreide schuttingconfigurator. Hiermee stel je eenvoudig en snel jouw ideale hout-beton schutting samen. Je kiest zelf: Het type schutting: standaard, semi-luxe of luxe De houtsoort: Grenen, Douglas, Nobifix of Red Class Wood De betonkleur: antraciet, wit/grijs of taupe De hoogte: van 1.00 tot 2.20 meter Het aantal planken: 21 of 23-planks schermen De afwerking: met of zonder houten afdekkap Het motief van de betonplaat (glad of dubbelzijdig motief) De kopvorm van de betonpalen: punt, bol of vlak Zodra je alles hebt ingevuld, zie je direct een prijsindicatie, inclusief levering én montage (indien gewenst). Zo weet je meteen wat je kunt verwachten. Geen verrassingen, geen verborgen kosten — dat vinden wij vanzelfsprekend. Levering in heel Nederland Waar je ook woont in Nederland, wij leveren en monteren bij jou thuis. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede: we rijden dagelijks het hele land door om onze klanten te helpen met hun nieuwe tuinafscheiding. Dankzij onze slimme planning en eigen montageteams kunnen we snel schakelen, ook bij grotere projecten of maatwerkoplossingen. En altijd met heldere communicatie over levering, planning en uitvoering. Waarom kiezen voor Zuidema Schuttingen? ✅ Meer dan 85.000 geplaatste hout-beton schuttingen ✅ Actief in heel Nederland ✅ 10+ jaar ervaring in schuttingen en poorten ✅ Klantbeoordeling 4.5 / 5 op Trustpilot ✅ Alleen gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen ✅ Eigen montageteams en professioneel gereedschap ✅ Snelle levering en strakke plaatsing ✅ Uitgebreide keuze aan houtsoorten, betonkleur en motieven ✅ Eerlijke prijzen en offerte op maat ✅ Gebruiksvriendelijke schutting configurator online Eerlijk advies en klantgerichte service Bij Zuidema Schuttingen vinden we dat je als klant goed geholpen moet worden — vóór, tijdens én na je bestelling. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of advies. Of je nu wilt weten welke houtsoort het langst meegaat, hoe je zelf een poort monteert, of hoeveel betonmortel je nodig hebt: wij denken met je mee. Je kunt ons bellen op 0524 – 223477, mailen of een bericht sturen via de website. We helpen je snel en persoonlijk. Betrouwbaarheid die je terugziet in reviews We zijn trots op de ervaringen van onze klanten. Op Trustpilot worden we beoordeeld met een TrustScore van 4.5 uit 5, op basis van meer dan 200 onafhankelijke reviews. Klanten waarderen onze duidelijke communicatie, strakke montage, en goede prijs-kwaliteitverhouding. Transparantie, betrouwbaarheid en service zijn voor ons geen loze woorden — we doen gewoon wat we beloven. En dat zie je terug in de reacties van klanten, het aantal terugkerende opdrachtgevers én onze groei. Volg ons online Wist je dat al meer dan 70.000 mensen ons volgen op Facebook? Daar delen we regelmatig voorbeelden van recent werk, klantreviews, acties en handige tips voor onderhoud of inspiratie. Ook kun je ons volgen op andere platforms waar we actief laten zien waar we voor staan: vakwerk, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ben jij klaar voor een nieuwe hout-beton schutting? Of je nu een erfafscheiding zoekt voor je achtertuin, een veilige poort wilt plaatsen, of een complete schutting met betonplaten en motief — Zuidema Schuttingen staat voor je klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, gebruik de configurator op onze website of neem contact op voor persoonlijk advies. Zuidema Schuttingen. Vakwerk. Snel geregeld. Vakkundig geplaatst.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

120 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie kleur, maar dekt niet zoals verf zou doen

Kleur is mooi. De coating dekt echter niet helemaal gelijkmatig en is wat vlekkerig.
De substantie is waterig. Goed schudden voor gebruik is een must.
Ik heb een blokkwast gebruikt om de coating aan te brengen. Een roller is geen optie.

21. april 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wanneer het niet gelijkmatig wordt aangebracht kan het inderdaad wat vlekkerig opdrogen. Na aanbrengen het overtollige goed wegstrijken zoals op de fles staat beschreven.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Coating prima, contact over schutting delen slecht

De coating die ik heb gekocht is top. Maar contact voor nieuwe schutting delen vind ik slecht. Er werd nauwelijks gereageerd op mijn vragen. En telefonisch had ik niet het idee dat ze mij een goed advies konden geven. Ik heb het het alleen bij de coating voor mijn betonnen palen gehouden, voor de schutting delen ga ik wel ergens anders kijken.

17. april 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Vervelend, dat u deze ervaring heeft. door de drukte kan er wel eens een vraag aan onze aandacht ontsnappen. of op stapel blijven liggen. zeker niet de bedoeling maar helaas het gebeurd wel eens.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De communicatie mbt de levering kan…

De communicatie mbt de levering kan veel beter. Kreeg de melding van levering 1 dag vantevoren. Met een baan is het dan onmogelijk om vrij te plannen.
Daarnaast kan de communicatie met de bezorgdienst ook stukken beter. Op het verzoek om 15 minuten vantevoren contact op te nemen, was ook niet gebeurd. En er was naar het verkeerde nummer gebeld. Chauffeur had niet de juiste middelen bij om de pallet op de juiste plaats te zetten. Uiteindelijk heeft mijn buurman ervoor gezorgd dat alles netjes en veilig was gestald.

24. marts 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Hier leren wij van. Dit zijn reviews waar we ons op kunnen verbeteren. Nogmaals onze excuses.

Zuidema Schuttingen

Opnieuw hebben wij gebruik gemaakt van Zuidema Schuttingen. Zuidema is een no nonsens bedrijf dat solide vakwerk levert. Het inmeten, de offerte, en de datum van plaatsen, alles wordt zorgvuldig uitgevoerd. Zelf hoef je je geen zorgen te maken!! Prima vakmanschap!!!👍👍

23. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wederom bedankt voor de opdracht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dánkjewel zonnige Mo en aardige lange…

Dánkjewel zonnetje Mo en aardige lange Jan, zo’n goed team met z’n twee, zwaar werk, vrolijk en positief!
5 sterren voor jullie inzet!

19. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Bedankt voor uw bericht. Wij geven dit door aan Jan en mo.

Aanrader!!

Goed telefonisch advies en snelle afspraak voor plaatsing.
Plaatsers werken snel en goed.
Echt een aanrader!!

22. marts 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

nog een tevreden klant in Delfzijl

Vlotte afwerking van de offerte, best snel al plaatsbaar. Op afgesproken dag kwamen twee man om de schutting te plaatsen.
er kon niet geboord worden dus met de schep 7 gaten gegraven in de vette klein. kortom Kanjers !
Net gewerkt, mooi resultaat. Erg blij mee

1. marts 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Een dag om nooit meer te vergeten. Ook dit is weer gelukt. Geniet van uw Hout beton schutting.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Iets te lang op de levering moeten…

Iets te lang op de levering moeten wachten.

1. marts 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Wij leveren niet uit voorraad maar op bestelling. doorgaans wordt alles binnen een week geleverd. maatwerk producten kan een langere levertijd op zitten.

Topbedrijf!

In 2018 heeft dit bedrijf vakkundig een hout-beton schutting neer gezet, tegen een scherpe prijs. Afgelopen week weer supersnel een schutting geplaatst. Vriendelijk, in oplossend denkend personeel. Leveren echt vakwerk. Ondanks dat er een reisafstand van 2 uur is, gaf dit bedrijf de scherpste prijs. Aanrader!!

29. februar 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Afstand is geen probleem. Wij blijven er voor vechten om de kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs. Nu genieten van uw prachtige hout-betonschutting.

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, snelle en correcte levering.

18. marts 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Hartelijk dank voor uw review.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jammer dat het zo moest gaan

de schutting is mooi,alleen alles er omheen waardeloos
communicatie zeer slecht.
vuil achterlaten.
3 palen over geen geld terug gehad
veel mail verkeer zeer onduidelijk .
na 1 maand eindelijk klaar,na vele telefoontjes en beloften klaar.
Ik zal zeker hun niet aanbevelen bij een ander.

Het mes snijd aan 2 kanten,ik geloof dat jij je eigen en bedrijf zuidema aardig vergist.
deze reactie vind ik niet kloppen.Jammer dat je niet de waarheid onder ogen ziet.
Zie het vele mail verkeer om af te maken
Dit getuigt echt zuidema schuttingen.
Triest dat je nu reageert na bijna een jaar

31. januar 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Het mes snijdt aan twee kanten. Inderdaad jammer dat het zo gegaan is. Uiteindelijk is het toch klaar gekomen en u was er tevreden mee.

Eerlijke prijs

Eerlijke prijs , snelle levering. Duidelijke overzichtelijke website

17. februar 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Hier doen we het voor. Bedankt

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schutting is geplaatst door…

Schutting is geplaatst door schuttingmeesters iov Zuidema schuttingen. Staat er superstrak bij, ook problemen met het plaatsen ivm wortels die niet goed waren weggefreest hebben zij tegen een vergoeding voor de extra uren opgelost zodat het plaatsen toch door kon gaan.

16. februar 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Kijk dit is leuk om te lezen. Een collega bouwer die ons vaak bijspringt in drukke tijden. zal dit prachtige bericht aan ze doorgeven.

Blij met de schutting

De schutting was snel uitgezocht en de prijs viel ons ook nog mee.
Gemaakte afspraken werden goed nagekomen.
Enigste nadeel is dat wij de openingstijden onduidelijk vinden en je moet bellen om een afspraak te maken.
Maar wij en onze buren zijn blij met de schutting.

14. februar 2024

Besvarelse fra Zuidema-schuttingen.nl

Nu kunt u samen genieten van een prachtige schutting. Bedankt voor uw bericht.

Snel en netjes

Snel en netjes. En alles keurig volgens afspraak!

10. februar 2024

Bedankt voor uw bericht

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede service, vriendelijke monteurs.

7. februar 2024

Bedankt voor uw bericht

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.