Zorgzaam Scheiden Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Shiara heeft mij veel inzichten en handvaten gegeven om het co-ouderschap te verbeteren en zelf mee om te kunnen gaan. Na de sessie voelde alles een stuk lichter en had ik meer duidelijkheid hoe te ha... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blijf hier weg. Eerst was een mediator aan ons toegewezen, Na 3 of 4 afspraken was mevrouw niet meer werkzaam. Vervolgens kregen we een andere mediator toegewezen en moest alles weer opnieuw. (heel... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

In Deventer heeft Mariska ons goed begeleid en geïnformeerd over alles wat er op ons afkwam na het besluit te gaan scheiden. Het was makkelijk om afspraken te plannen. Mariska gaf ruimte om zaken te l... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk, onpartijdig en behulpzaam. Heeft ons door een moeilijke periode heen geholpen, door haar kennis met ons te delen zodat wij een zo eerlijk mogelijke verdeling van goederen, geld e.d. hebbe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skilsmisserådgivning
  2. Meditation

Skrevet af virksomheden

Zorgzaam Scheiden staat voor een pragmatisch aanpak, waarbij mensen in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen. We vinden dat het om de mensen moet gaan. En vooral om de kinderen. Een scheiding wordt veelal te financieel of fiscaal aangepakt. Een scheiding is meer dan dat. Dit zijn belangrijke onderdelen, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus hoort te liggen op een respectvolle afronding en een nieuwe start. Scheiden is niet niks, hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Wij begeleiden het gehele proces van de scheiding en komen samen tot oplossingen. Oplossingen waar beiden achter kunnen staan. En welke natuurlijk ook uitvoerbaar zijn, voor het hele gezin.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

46 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeer geduldige mediator

Het was een moeizaam proces. Chris van Diest heeft continue zijn geduld bewaard en is onpartijdig gebleven. Eindelijk is alles geregeld! Nu op naar de rust terug vinden in onze beide levens.

21. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zorgzaamscheiden NIET doen

Ik zou zorgzaam scheiden niet aanraden. Mijn ex partner en ik hebben een zeer slechte ervaring gehad. Deze organisatie wilt geld verdienen op een snelle en makkelijke manier. Als je in scheiding ligt, je bent het overal samen over eens en je wilt dit alleen even op papier zetten, dus de ideale scheiding dan is het geen probleem maar zoek je een mediator om te helpen en te “mediaten” omdat je niet op één lijn ligt en juist hulp wilt hierbij dan NIET doen. Na 2 afspraken (inclusief de kennismaking) besloot de mediator te stoppen omdat er teveel conflict was, ja daarom willen wij de hulp graag hebben, we hebben vooraf het gehele bedrag moeten betalen en daarvan met enige moeite de helft van teruggekregen maar stonden dus wel met lege handen. Wij wouden na 3 jr ons ouderschapsplan herzien en kozen dit keer voor zorgzaam scheiden omdat het dichtbij huis kon. Wij gaan gauw terug naar onze eerste mediator, dan maar iets verder rijden maar wel iemand die geduld heeft en het niet vreemd vind dat een ouderschapsplan langer dan 1 of 2 afspraken kan duren.

10. oktober 2024
Zorgzaam Scheiden-logo

Besvarelse fra Zorgzaam Scheiden

Beste Madelaine,
Ik lees dat je niet tevreden bent en dat is spijtig. Een openbare reactie geven is lastig, omdat we vanuit privacy oogpunt niet volledig inhoudelijk kunnen reageren. Wij houden ons niet vast aan een aantal afspraken, soms duurt het nu eenmaal wat langer. Het wordt lastig als mensen in een dermate grote escalatie zitten, dat ze niet meer open staan voor bemiddeling. Helaas is een conflict wat te ver geëscaleerd is niet altijd geschikt voor mediation.
Mocht je persoonlijk contact willen hierover, dan nodig ik je uit om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch op 0851301811 of per mail naar contact@zorgzaamscheiden.nl.

Zorgzaam Scheiden

Ik ben ontzettend tevreden met de dienstverlening van Swaas van Heck van Zorgzaam Scheiden.
Alles werd goed uitgelegd en verliep vlot.
Binnen 3 maanden was de scheiding rond. Geen addertjes onder het gras en geen onverwachte extra kosten.
Ik zou ze van harte aanbevelen!

5. februar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede zorg in moeilijke tijden

Op advies van een vriendin hier terecht gekomen. Mijn eerste gesprek was telefonisch. Ik voelde mij meteen begrepen. Goed uitleg plus en minpunten, goed uitgelegd. Chris denkt mee en is emphatisch maar weet heel goed om onpartijdig te zijn.

5. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Swaas heeft ons heel fijn geholpen

Swaas heeft ons heel fijn geholpen. Tijdens het scheiding proces heeft ze ons alles duidelijk uitgelegd en met ons meegedacht. dit heeft geresulteerd is een vlotte scheiding. en ondanks dat ik persoonlijk dacht geen mediator nodig te hebben ben ik 100% van mening veranderd en enorm blij met de hulp die wie hebben gekregen. ik raad daarom zeker Zorgzaam Scheiden aan! want hun naam zegt het al! je wordt met veel zorg begeleid.
Met vriendelijke groetjes,
Kelly

4. februar 2025

Goed gevoel

De gesprekken met Chris hebben ons geholpen bij de scheiding. Open en duidelijk maar ook snel als je wilt. Ondanks deze moeilijke periode kijk ik er met een goed gevoel op terug. Hij helpt bij veel keuzes en geeft rust waar je in je hoofd druk bent.

2. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede begeleiding bij een zwaar en emotioneel proces.

Wij zijn op een zeer professionele en kundige manier door Chris van Diest geholpen. Hij was op alle tijden (ook buiten kantoortijd) bereikbaar voor ons en heeft ons met raad en daad bijgestaan. Het hele proces hebben we in een zeer korte tijd kunnen doorlopen, wat ook onze wens was.
Chris heeft alle ruimte genomen om naar ons verhaal te luisteren en gaf ons geregeld hints en tips om ons goed verder door het scheidingsproces te loodsen. Alles ging in een zeer ontspannen, zelfs relaxte setting.

Een geheel ander zeer positief punt wat wij vinden is de aankleding van zijn kantoor. Deze straalt rust en gezelligheid uit en daardoor voel je je meteen op je gemak wat zeker in het begin prettig is, omdat het toch een emotioneel onderwerp betreft.

17. januar 2025

Fijne service

Fijne service! Zeer waardevol!
Wij hebben bij Swaas van Zorgzaam scheiden in Ulvenhout een fijne waardevolle service ontvangen tijdens onze scheidings periode.

16. januar 2025

Scheiding

Chris van Diest heeft ons begeleid. Hij nam de tijd om het proces goed te begeleiden.

Door met ons en voor ons te denken in de scheiding rond gekomen.

13. januar 2025

Zorgzaam scheiden

Chris heeft ons heel goed geholpen met onze scheiding. Als we vragen hadden konden we altijd bellen en dan kregen we meteen een duidelijk antwoord. Ook heeft hij ons goede inzichten gegeven over aspecten waar je in eerste instantie niet aan denkt.
Echt een aanrader als je voor een van de moeilijkste keuzes uit het leven staat.

8. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chris van Zorgzaam Scheiden, aanrader!

Na een moeilijk besluit om uit elkaar te gaan heb ik Chris van zorgzaam scheiden in de hand genomen om alles in goede banen te leiden. Hij heeft ons perfect geholpen. Is duidelijk en doortastend! Binnen 2 maanden waren wij eruit en was er getekend. Ik raad hem zeker aan!

6. januar 2025

In 4 maanden tijd de scheiding rond

In 4 maanden tijd de scheiding rond. Mede dankzij Donja.
Ze was duidelijk in haar uitleg. Ook voor onze zoon die een aantal terechte vragen had over de kinderrechter. Ze had ook begrip als het voor de andere partij even emotioneel werd.

23. december 2024

Prettige mediation

Chris van Diest is een prettige mediator, met veel empathie en hij had genoeg tijd voor ons. Hij kwam bij ons thuis wat ook heel fijn was. Zowel het ouderschapsplan als scheidingsconvenant waren duidelijk.

3. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.