Ze nemen al je zorgen uit handen. Scheiden is een beladen gebeurtenis. Een goede mediator helpt je hier stap voor stap doorheen. Zo is alles goed te begrijpen en wordt anders duidelijk uitgelegd.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb Marco van Nus meegemaakt als een eerlijke meegaande en goed luisterende mediator. Hij heeft het beste voor met de kinderen wat bij onze scheiding altijd op 1 heeft gestaan.
Warm en professioneel. Het is zon moeilijke en verwarrende periode en dan biedt zorgeloosch echt rust en goede begeleiding. Ze zijn begripvol, duidelijk en hebben hun zaakjes goed voor elkaar. Wij kun... Se mere
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, niet professioneel en zeker niet transparant. Ben nu 2 jaar verder en nog steeds niet gescheiden door het convenant die is opgesteld door dit bedrijf. Als de een... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
We regelen alles voor jullie. Van de mediation, tot de verdeling van jullie woning, tot zaken waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze moest regelen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Scheiden...
Scheiden.... er komt echt een hoop bij kijken en het proces duurt altijd langer dan je wilt.
Zorgeloosch heeft in elke fase van het proces altijd helder gecommuniceerd wat er moet gebeuren en wat er nodig is. Terugkijkend is het proces behoorlijk soepel verlopen en zijn we door alle verschillende medewerkers erg prettig geholpen.
Als het dan toch moet, dan is Zorgeloosch een prima keuze!
Echt Zorgeloosch Scheiden
Er komt veel op je af wanneer je gaat scheiden. Daar heb je bij aanvang geen enkel benul van.
De ondersteuning van Marco van Zorgeloosch Scheiden heeft enorm geholpen om alles punctueel, duidelijk en voor alle partijen goed op papier te krijgen.
Vanuit Zorgeloosch is er een breed netwerk beschikbaar waardoor je naast de afspraken ook snel en kundig inzicht krijgt in de financiële situatie na de scheiding.
Een scheiding is nooit leuk, maar ik kan zeker zeggen dat wij met Zorgeloosch Scheiden 'zorgeloos' de scheiding hebben kunnen regelen.
Snel en duidelijk
We zijn heel tevreden over de hele begeleiding tijdens ons scheidingsproces.
Marco heeft ons gehoord en ons bij alles meegenomen in wat er geregeld moest worden.
We wilde het zo snel mogelijk achter de rug hebben en na 2 maanden was alles al af en kon naar de rechter. Echt heel fijn!
Goede begeleiding
Marco heeft ons goed begeleid tijdens de scheiding. Hij legt alles duidelijk en rustig uit en zet het belang van de kinderen voorop. Dit was voor ons erg belangrijk.
Marco van Nus heeft goed werk verricht
Marco van Nus heeft goed werk verricht. Hij was duidelijk, vriendelijk en zakelijk.
Grove fouten, grote schade
Grove fouten, grote schade – blijf weg bij Zorgeloosch
Ik heb een fors bedrag betaald om mijn scheiding professioneel te laten regelen via Zorgeloosch, maar wat ik kreeg was amateuristisch en schadelijk. Zij berekenden dat ik 12 jaar partneralimentatie moest betalen. Vijf jaar lang heb ik maandelijks een fors bedrag betaald, tot ik zelf (via een advocaat) een herberekening liet doen. Wat bleek? Ik had helemaal geen alimentatie hoeven te betalen! Dit is tevens bevestigd door nog 2 andere advocaten als second opinion.
Tijdens de afgelopen 5 jaren (In 2022) keek Zorgeloosch nogmaals naar de berekening — opnieuw gaven ze geen enkel signaal dat er iets niet klopte.
1 ster is nog te veel. Deze fouten hadden nooit mogen gebeuren. Ik plaats deze review om anderen te waarschuwen en hoop dat Zorgeloosch hun verantwoordelijkheid neemt.
No-nonsense en respectvol
Jurgen en Rutger hebben ons goed geholpen bij onze relatiebreuk en verdeling van gezamenlijk bezit, met duidelijke, eerlijke en praktische adviezen. De no-nonsense, maar respectvolle aanpak van beiden vond ik prettig, net als hun flexibele houding om ons apart te bezoeken. Dit zorgde ervoor dat er eerlijke en duidelijke afspraken kwamen en dit gaf uitzicht en duidelijkheid.
Hypotheek
Jurgen en Ramona hebben we heel goed geholpen met het regelen van de hypotheek. Een dikke pluim voor beide
De mediation onder begeleiding van…
De mediation onder begeleiding van Gerty was prettig en duidelijk. Het financiële stuk heeft onnodig lang geduurd zonder goede communicatie, hier valt zeker nog wist te behalen.
Mijn ervaring met de heer Marco van Nus…
Mijn ervaring met de heer Marco van Nus is dat hij een serieuze, efficiënte en transparante man is, die problemen op een positieve manier benadert en zijn adviezen zeer gunstig zijn.
Zeer goed geholpen door zowel de…
Zeer goed geholpen door zowel de mediator Jochem als door de hypotheekadviseur Ilse. En Emiel heeft mij ook goed geholpen als het ging om de communicatie richting de notaris en de bank. Al met al een top ervaring. Bedankt!
Geweldige bemiddeling, zeer traag hypotheekproces
Zeer goede ervaring met bemiddelaar Jochem, die responsief en professioneel was, en ook een lief mens die ons echt met humor door dit proces heeft geholpen. Minder goede ervaring met de financiële en hypotheekkant. Alles werd uiteindelijk geregeld, maar het duurde veel langer dan was voorgesteld, met grote gevolgen voor mij als degene die moest wachten om van de hypotheek af te komen voordat ik mijn eigen huis kon kopen. Ik ben een huis misgelopen omdat ik niemand van de hypotheekafdeling kon bereiken over de geschatte tijd voordat ik van de hypotheek af kon, ondanks vele telefoontjes en e-mails. Uiteindelijk hoorde ik wel iets terug, maar het was te laat. De vertraging heeft me persoonlijk veel gekost en ik voel me misleid over de tijd die dat deel van het proces zou moeten duren. Vooral het gebrek aan communicatie was een probleem.
Verstand van zaken
Verstand van zaken. Komt afspraken na. Op tijd aanwezig als we hebben afgesproken.
Professioneel en vriendelijk
Wij zijn op een fijne, professionele en deskundige wijze geholpen. Marco is vriendelijk, open, eerlijk en straalde rust uit. Hij denkt mee in een goede uitkomst voor beide partijen. Legt duidelijk uit in begrijpbare voorbeelden en is geduldig. Marco is een prettige man in omgang. Top!
Goed en snel
Zeer tevreden en snel geholpen voor de financiele gedelte. Een goede ervaring
duidelijke uitleg en goed advies
prettige en duidelijke gesprekspartner
We hebben het mediation traject als prettig ervaren, Marco zijn deskundigheid gaf veel vertrouwen, hij is een prettige en duidelijke gesprekspartner
Gehoord
Het was een hele fijne begeleiding die ons geleide loos door de scheiding heeft geholpen en ons zoontje op plek had staan om daar t beste voor te willen regelen. Marco is n fijne man en heeft ons goed geholpen met de juiste keuzes te maken.
Professionele, behulpzame mediation
Ik ben op een professionele maar vooral vriendelijke en behulpzame wijze geholpen met het regelen van alle zaken rondom mijn scheiding. Het welzijn van mijn zoon stond hierbij centraal en dit is ook bewerkstelligd.
Review Marco van Nus
Marco is open, eerlijk en denkt mee in een goede uitkomst voor beide partijen. Hij legt duidelijk uit als dingen onduidelijk zijn, ook als dat meerdere keren nodig is. Hij reageert snel op een vraag. Het gehele proces is vlot verlopen. Hij maakt alle tijd voor je en is een prettige man in de omgang.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.