Zonwering Fabriek Anmeldelser 10

1 stjerne

Har besvaret 16 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bij problemen met de rolluiken neemt deze fabriek een luxe positie in. Zij leveren alleen maar monteren niet zelf. Dus het ligt niet snel aan hen.

Wij hebben rolluiken op zonne-energie gekocht. En deze door een goed bekend staand timmerbedrijf laten ophangen omdat we zelf niet handig zijn. Het is aantrekkelijk om goedkope rolluiken te kopen. Echter, de zonweringfabriek levert alleen rolluiken maar monteert ze niet. Voor hen een aantrekkelijke positie maar voor de klant bij problemen zeker niet. Bij ons zie je bij neergelaten rolluiken aan beide zijkanten van boven naar beneden lichtpuntjes, steeds op dezelfde afstand.
Helemaal donker wordt het daarom niet en dit willen we wel.
Ook zijn ze meer dan 1 uur aan de telefoon geweest met de Zonweringfabriek omdat de rolluiken niet correct reageerden op de afstandsbediening. Ze deden het omgekeerde van wat ze moesten doen. We horen dat dit vaker gebeurt. Dit zorgde ervoor dat de nota die wij kregen van het verder prima bedrijf wat ze voor ons opgehangen heeft alleen maar hoger werd.
De fabriek geeft aan een montagebedrijf langs te kunnen sturen, kosten tussen 50 en 150 euro. Ligt het defect aan de rolluiken dan wordt het opgelost, zo niet dan betaal je een bedrag. Als je vraagt wat voor bedrag dan dan blijven ze vaag. Een vervelende situatie. We hebben ook onze twijfels bij de onafhankelijke beoordeling van zo'n door hen gestuurd montagebedrijf.
Mijn advies is als je zelf niet handig bent om rolluiken te bestellen bij een bedrijf dat deze ook zelf monteert. Dat voorkomt vervelende en onzekere situaties.

4. november 2025

Super tevreden

We hebben 5 screens besteld, 2 solar en 3 elektrisch.
Zijn op afspraak bij de fabriek geweest, waar we zeer netjes te woord zijn gestaan.
Maikel heeft ons super geholpen, goed naar onze wensen geluisterd en perfect geadviseerd.
Na de bestelling via de website, snel en keurig op tijd afgeleverd door een nette, vriendelijke bezorger.
Na montage, welke zeer duidelijk wordt omschreven, wat probleempjes met het afstellen van 3 screens,2 solar, gebeld met Maikel, deze heeft samen met mij de stappen doorlopen, waarna de screens perfect werken.
Chapeau! voor de Zonweringfabriek en speciaal voor Maikel.

27. november 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Solar is echt drama

We hebben nu een jaar of 3, 8 rolluiken op solar. Het materiaal op zich is prima. Maar neem ajb nooooit solar van dit merk. Wij hebben onze achtergevel recht op het zuiden, maar de rolluiken zijn zeer regelmatig leeg. Kun je weer een steiger of uitschuifladder regelen om op te laden. En dan moet ook de hele kap open. Als je ze op zolder hebt (wij2) ben je helemaal niet blij. Die op zolder kunnen ook niet meer apart bedient worden na een batterij wissel. En je moet natuurlijk alles zelf oplossen. Monteurs hebben ze niet. Dus ja, wij hebben er behoorlijk spijt van.

10. oktober 2025

Super!

In april een rolluik besteld voor onze slaapkamer om te ''oefenen''. Monteren was makkelijk, zelfs voor ons als niet ervaren klussers. Daarna hebben we 2 grote rolluiken besteld voor de slaapkamers van onze kinderen. Het scheelt al snel 3 graden als het mooi weer is buiten. We zijn heel tevreden over alle adviezen die we hebben gekregen via de klantenservice! De rolluiken staan prachtig. En een speciaal bedankje naar de bezorger van de rolluiken!! We hebben nog niet eerder zo'n aardige en vrolijke bezorger gehad, deze meneer verdiend een dikke pluim!!!

30. juli 2025
Zonwering Fabriek-logo

Besvarelse fra Zonwering Fabriek

Wat een fantastische review om te lezen! 🌞
Wat fijn dat het monteren van de rolluiken zo soepel ging en dat jullie nu genieten van het verschil in temperatuur en comfort in de slaapkamers. Het doet ons extra goed om te horen dat onze klantenservice jullie goed heeft kunnen adviseren en dat de rolluiken prachtig staan.

En natuurlijk een speciaal dankwoord voor jullie compliment aan onze bezorger – wij gaan dit absoluut aan hem doorgeven, dit soort woorden betekenen enorm veel. 🙌

Heel veel plezier gewenst met jullie rolluiken, en bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen! 💛

Team Klantenservice Zonweringfabriek

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

sturen niets op steeds smoesjes is zoek…

sturen niets op steeds smoesjes is zoek geraakt moeten we op nieuwe maken sturen we vandaag op is morgen bij jou thuis
is besteld op 14-05 en nog steeds niets ontvangen

26. juli 2025
Zonwering Fabriek-logo

Besvarelse fra Zonwering Fabriek

Beste Arjen,

Je hebt helemaal gelijk dat dit niet goed is gegaan en dat het voor jou een vervelende ervaring is geweest. Nogmaals onze excuses daarvoor. Gelukkig hebben we samen een goede oplossing kunnen vinden en is alles inmiddels netjes geleverd en afgerond.

We hopen dat je nu volop kunt genieten van de zonwering en dat dit prettige gebruik je ervaring alsnog naar een hoger niveau tilt. Misschien mogen we jouw beoordeling in de toekomst dan ook zien meegroeien van 1 ster naar een mooier aantal sterren. ✨

Team Klantenservice Zonweringfabriek

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 rolluiken beide problemen, extra kosten steiger/ slechte bouwkwaliteit rolluiken

Ik heb 2 rolluiken besteld.

Rolluik 1: Zakte niet goed. Dit lijkt te komen omdat bij transport de lamellen verschoven zijn op de opwindas. Daarnaast zaten een aantal arreteerkapjes los. Door het vastklikken van deze kapjes en de lamellen uit te lijnen lijkt dit probleem opgelost.

Rolluik 2: ik heb kabeldoorvoer bestel door een pootje. Helaas zat deze door de zijkant. Zonweringfabriek reageerde hier in eerste instantie snel op door op mijn verzoek het rolluik op te halen en aan te gaan passen. Maar nu is het rolluik al 2 weken weg. Terwijl de steigerhuur doorloopt! En geen enkele reactie!

9. juli 2025

Zonnescherm online besteld 6m bij 2.5 uitval

Zonnescherm online besteld wat eigenlijk best eenvoudig was maar toch telefonisch advies gevraagd over de ophang beugels met goed en duidelijk antwoord. Zonnescherm binnen het aangegeven termijn netjes geleverd. Bij het uitpakken bleken er wat lak beschadigingen te zijn wat ik netjes gemeld had. Snel en duidelijk goed antwoord gekregen en oplossing. Of nieuw scherm of reductie met lakstift. Nieuw scherm was voor geen optie het scherm was veel te zwaar. Nu netjes plekjes bij getipt en reductie op de aankoop gekregen en het belangrijkste een mooi product met een scherpe prijs. Een echte aanrader en dank aan Ilse voor de oplossing. Piet

27. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer klant onvriendelijk als er even iets niet goed gaat

Vorig weekend wilde de site geen berekening maken.Na het weekend kan ik alles invullen behalve mijn emailadres en als je dat probeert te doen verdwijnt op magische wijze je telnr uit je gegevens en klaar ben je....alweer,Berekenen doet het dan wel.Heb het gemeld bij hun en kreeg een mail waarin staat '' we nemen contact met je op om het recht te zetten''.Vervolgens krijg je een mail die alleen gaat over hun site en pics maken maar helemaal niks over we gaan nu een rolluik even samen voor je bestellen om het recht te zetten want er gaat iets fout.Er is dus niks recht gezet.Leuker kan ik het niet maken

19. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte fabriek wat zonwering…

Zeer slechte fabriek wat zonwering maakt.

De lamellen die niet volledig open zijn maar voor de helft
De lamellen zijn scheef gezaagd, dus niet netjes recht zoals het hoort.
De kap is ook zeer slap en de gaten zijn te groot, schroeven vallen er uit en is dan niet spatwater dicht (vocht in de behuizing).
Het instellen opzich geen probleem maar wel het open en dicht van de rolluik is niet goed af te stellen.
Het contact is via de mail en iedere maal krijgt men hetzelfde te lezen en uiteindelijk zijn zij klaar met jou en kunnen niets meer voor jou doen.
Dus een aantal ruggen voor Jan met de korte achternaam uitgegeven..
Snap niet dat veel mensen er blij mee zijn!!!
Ga alsjeblieft naar een professionele bedrijf die het wel kunnen...maar ieder voor zich natuurlijk!

Al met al zeer slecht bedrijf

10. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aankoop met een hoog geautomatiseerd…

Aankoop met een hoog geautomatiseerd proces maar met de nodige fouten.

Ik zou me nu niet meer alleen door het online proces laten leiden maar met een echt mens schakelen over alle vragen die ik zou hebben.

Een bepaalde video was verouderd wat een verkeerde keuzerichting geeft waardoor je het scherm eigenlijk niet niet zonder toezicht uit kan klappen ivm met de wind.

Twee adviezen:
Als je denkt makkelijk zelf een scherm met solarmotor op te hangen, bedenk je dat het een flinke klus is. Automatisering en documentatie zijn onduidelijk over wat er mogelijk is met gangbare domotica systemen. Er is toegegeven dat betreffende video niet meer courant is en daarmee de informatie niet meer klopt.

Laat je daarom in persoon adviseren of zoek een specialist uit die het voor je ophangt en je meeneemt in weloverwogen keuzes

3. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.