Znautocenter Anmeldelser 32

3,5

Jeg kan ikke anbefale ZN Autocenter i forbindelse med nye dæk/dækskifte. Da jeg gennem autobutler responderede på et tilbud involverende nye dæk, valgte jeg ZN Autocenter på baggrund af de go... Se mere

Rigtig god service og grundig vejledning. Jeg har besøgt ZN autocenter to gange. Jeg er blevet mødt af rigtig god service begge gange. De har hurtigt kunne tage bilen ind - udbedret de ting der sku... Se mere

Vemodigt farvel – men stor tak for flere års god service Vi har i flere år været superglade for at besøge ZN Autocenter. Altid dygtig og hurtig behandling, og en meget personlig, nærværende s... Se mere

Ingen stjerner ! Uprofessionelle både i kundehåndtering og arbejde. Fik et fast tilbud gennem Autobutler,som jeg accepterede. Da bil så skulle hentes var prisen en anden,da de havde glemt nogle... Se mere

3,5

Middel

Manglende afballancering ved dækskift selvom det var en del af aftalen

Jeg kan ikke anbefale ZN Autocenter i forbindelse med nye dæk/dækskifte.

Da jeg gennem autobutler responderede på et tilbud involverende nye dæk, valgte jeg ZN Autocenter på baggrund af de gode anbefalinger.
Det skulle jeg dog ikke have gjort, da de ikke levede fuldt op til aftalen. Ifølge deres tilbud indeholdt deres service både dækskifte, afballancering og visuel service af bremser.
Desværre fik jeg kun udført 1/3 af de aftalte ydelser, har jeg senere erfaret.
Ingen fortalte bagefter mig om bremsernes tilstand hvilket jeg trak lidt på skuldrene over og tænkte at det nok var fint nok. Men desværre efter jeg havde kørt lidt var der også rystelser i rettet mv. Jeg kunne efterfølgende på bekræftet af et andet autoværksted, at ZN aldrig afballancerede mine nye dæk.

Den ene stjerne trækker op men afspejler kun den service som medarbejderen ydede i skranken på kontoret. Hendes arbejde fejlede ikke noget, men hun var heller ikke den udførende mekaniker.

13. november 2025

Vemodigt farvel

Vemodigt farvel – men stor tak for flere års god service

Vi har i flere år været superglade for at besøge ZN Autocenter. Altid dygtig og hurtig behandling, og en meget personlig, nærværende service, som man virkelig mærker.

Forleden ringede vi ikke for at bestille dækskifte, men for at fortælle, at dækkene skulle hentes, fordi vi havde solgt bilen. Da vores nye bil desværre er en elbil, bliver det begrænsede besøg fremover.

Det ændrer dog ikke på, at vi varmt kan anbefale ZN Autocenter til alle. De er fair i priserne, ærlige i deres vurderinger og leverer løsninger, man kan stole på.

Vi ser frem til et fremtidigt samarbejde – når den nye bil skal have helårsdæk, eller hvis der mod forventning skulle blive brug for et dygtigt pladeværksted.

18. november 2025

Fremragende serFremragende service og imødekommende personalevice og imødekommende…

Fremragende service og imødekommende personale

Jeg havde en fantastisk oplevelse med mit værkstedsbesøg! Medarbejderne var utroligt hjælpsomme og imødekommende, og min bil blev hurtigt ordnet. Jeg fik bilen tilbage samme dag og blev tilbudt en gratis lånebil. Jeg har fået de sidste tre serviceeftersyn hos ZN Autocenter, og jeg kan varmt anbefale dem. De leverer flot og professionel service til en meget rimelig pris.

6. juni 2025

Tag IKKE jeres bil herhen!!!

Vi skulle have lavet det helt store syn og tjek efter vi købte ny-brugt bil, og det skulle vi aldrig have gjort! Vi er sekunder fra at ende i en grim grim ulykke, da bilen på vej hjem ikke kunne bremse! Da vi endelig holder stille løber det med bremsevæske ud af bilen -da vi straks ringer til værkstedet vil de have vi selv kører 15 minutter i myldretrafik retur til værkstedet. Fuldstændig uansvarligt! Vi ønskede bestemt ikke at de skulle røre vores bil igen, og da vi får fat på et ordentligt værksted, fortæller de at bremseslangen ikke er skruet fast, men bare mast på, så den var flækket hele vejen.
MEGET uprofessionelt og uansvarligt sted -hold jer LANGT væk!

21. januar 2025

Fremragende service og imødekommenhed fra start til slut

Jeg havde en fantastisk oplevelse med mit værkstedsbesøg! Fra første kontakt blev jeg mødt af Sara, som var utrolig hjælpsom og imødekommende, selvom jeg var krævende og ønskede en tid allerede dagen efter samt en lånebil. Hun sørgede for, at begge dele kunne lade sig gøre.

Da jeg ankom dagen efter, følte jeg mig straks velkommen. Servicen var præcis som aftalt – både hurtig og til den aftalte pris. Som et ekstra plus fik jeg en gratis lånebil under reparationen. Mekanikeren var også venlig og professionel, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

Alt i alt en virkelig god serviceoplevelse, og jeg kan varmt anbefale værkstedet!

Jeg kommer igen!

29. november 2024

Dårlig til at dække bil af

Har hente min bil i går der inde meget flinke er de skal så lige sige min bil ikke fejle noget man noget svin er de også har aldrig set så mange sorte finger på rat hvide læder sæder så synes ikke det er det beste sted 🤔🤔🤔🤔

30. oktober 2024

Super god kundeservice

Jeg blev imødekommet af en sød og smilende sekretær.

Jeg fik lavet det der skulle laves for en rimelig pris.
Gratis vand og kaffe/te samt lidt godter midt på bordet, mens man venter.
Var der andre problemer som mekanikeren stødte på, blev jeg fulgt ud til bilen for at jeg kunne få set problematikken, før de overhovedet lavede opgaven, hvilket jeg gav grønt lys for. Det er selvfølgelig ved siden af hvad der blev lovet at der skulle laves.

Det er absolut ikke sidste gang at jeg får lavet bilen der.

Tak til jer.

19. august 2024

Super gode service

Super gode service. Lade mig forklar: Jeg køre Porsche Cayenne. Lavet opgaven på autobutler for 2 dage siden. Fik ringet til autobutler dagen efter idet jeg havde spørgsmål. Det viste sig, at mange af de værksteder som reklamerer på autobutler IKKE reserve delene liggende og dermed ikke kunne klare en haster opgave. Autobutler gik så igang med at finde et værksted som kunne håndtere opgaven som haster. De fandt ZN autocenter. ZN autocenter havde så på samme dag, som jeg godkendte opgaven, gået igang med at skaffe reserve dele og var klar til at modtage min bil dagen efter!
Da vi ankom, havde jeg spurgt om de kunne lave det hurtigere idet min søn havde noget skole tamtam senere på dagen. De satte 2 mekaniker igang! Prisen blev par 100 dyre men jeg nået det hele.
Er superglad og kan anbefale dem. Fik ovenikøbet råd om hvad der ellers skulle skiftes og hvor lang tid det kunne holde. Vi kommer helt sikkert tilbage!

12. juni 2024

Syndt

De er så uprofessionele på dette værksted.
Jeg fik lavet min bil og jeg fik at vide hvad han havde lavet men 1 dag efter lyser min motor lampen igen igen.
Prisen startet med en pris og blev meget højere da vi skulle hente bilen..
Han sagde den ville være færdig om 14 dage men der gik over 1 måned før den blev færdig.
Aldrig valg dette sted..
De kan slet ikke finde ud af en skid på det værksted.
ALDRIG VALG DETTE STED FOR GUDS SKYLD..

10. juni 2024

Fremragende service og stor besparelse hos ZN autocenter

Jeg havde en fantastisk oplevelse med ZN Autocenter, og jeg vil gerne dele min positive oplevelse.
God service og imødekommende personale
Personalet hos ZN Autocenter er virkelig flinke og imødekommende. Jeg blev mødt med et smil og venlig betjening fra start til slut. Det er tydeligt, at kundetilfredshed er en prioritet for dem.

Hurtig og effektiv betjening
Jeg var imponeret over, hvor hurtigt min bil blev ordnet. Jeg fik min bil tilbage samme dag, hvilket var en stor lettelse. I mellemtiden blev jeg tilbudt en gratis lånebil, så jeg kunne fortsætte mine gøremål uden problemer.

Stor besparelse
Jeg plejer normalt at bruge et andet værksted, men efter at have fået et tilbud fra ZN Autocenter gennem Autobutler, besluttede jeg at prøve dem. Det viste sig at være en fantastisk beslutning, da jeg endte med at spare 6400 kr. sammenlignet med, hvad mit sædvanlige værksted ville have opkrævet.

Anbefaling
Jeg kan varmt anbefale ZN Autocenter. De leverer fremragende service til en meget rimelig pris. Hvis du overvejer at få din bil serviceret.

21. maj 2024

Ingen stjerner !

Ingen stjerner !
Uprofessionelle både i kundehåndtering og arbejde.
Fik et fast tilbud gennem Autobutler,som jeg accepterede.
Da bil så skulle hentes var prisen en anden,da de havde glemt nogle materialer der skulle bruges til opgaven.De havde også brugt mere tid end de havde beregnet,også dette ville de have ekstra for.
Ville så ydermere heller ikke udlevere bil før hele beløb,inklusiv deres urimelige ekstra udgifter var betalt.
Sidste gang jeg er her !

27. oktober 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Kom ind på et afbud fra første værksted. De klarede opgaven. Så jeg slap for den helt store regning. Udbedrede fejl der ellers blev fundet uden store mere udgift. Kommer klart igen.

7. september 2023

ZN Autocenter er et fantastisk værksted…

ZN Autocenter er et fantastisk værksted - jeg har brugt dem i nogle år og hver gang yder de en målrettet service og tilgår opgaven med professionel ydmyghed, engagement samt professionel nærvær.
Oplevelsen har hver gang båret præg af tillid og professionalisme samt yderst behagelig betjening og oprigtig service.
Lyt til dem - det er IKKE bare et checkhæfte der skriver regninger.
Tak for jer - bliv ved på denne måde.

2. juni 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Det var 2. gang jeg besøgte ZN AUTOSERVICE. vi havde aftalt udskiftning af begge styrekkugler til kr. 2.500 uden afbalancering af hjul (helt nye dæk kørt 200 km efter afbalancering).
Efter at have undersøgt styrekugler som intet fejlede, sporede og afballanceret begge forhjul u/b, fik jeg bilen retur. Værkstedet havde brugt en god time som jeg så ville betale - men nej, jeg måtte ikke betale noget.
En service jeg aldrig har set lignende, (jeg kører i min bil nr 51 og har rundet 3.500.000 Km).
JEG ANBEFALER ZN AUTOSERCICE PÅ DET VARMESTE. STOR POSITIV HILSEN FRA EN NY KUNDE. 👍
Sven Steendahl

12. august 2022