Jeg bestilte 2 par sko på hjemmesiden. Fik løbende mails om, hvor langt ordren var og 2-3 dage efter både mail og sms om at min ordre kunne afhentes på det aftalte sted. Helt fantastisk god service, k... Se mere

Købte et par Ecco smutters som blev meget hurtigt leveret. Desværre synes jeg ikke at pasformen var så god, så jeg returnerede købet - også her har der været hurtig ekspedition. Sendte dem retur onsda... Se mere

Køb og modtagelse af det købte har indfriet alle forventninger. Sko og støvler blev "prøvet" og det ene par blev konstateret for lille i størrelsen. Intet problem, tænkte jeg, der er jo fri retur - så... Se mere

1. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lækre sko og støvler til hele familien. Se de mange smarte nyheder indenfor støvler, damesko, herresko og børnesko. Altid mange modesko hos zjoos.

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig service

Købte et par Sketchers til 1249 kr. i oktober 2023. Kort tid efter gik slip-in systemet i stykker, og nu bliver hullet kun større for hver gang skoene tages på. Skoen er i øvrigt næsten som ny og på ingen måde slidt, men kan ikke bruges pga. defekten i indmaden.

Kontaktede butikken i Hirtshals for reklamation, men blev blot afvist med beskeden:
“De er bare slidt op – køb et par nye.”

Meget skuffende service og manglende ansvar for et tydeligt produktproblem. Havde forventet en mere seriøs behandling af reklamationen

12. juni 2025

Super behandling

Jeg har handlet i Zjoos Kolding mange gange, og har altid fået den bedste vejledning og betjening.
Jeg kan kun anbefale butikken med fem stjerner.

19. maj 2025

Zjoos Løgstør

Zjoos Løgstør
Købte et par solide støvler i november. Efter 3 mdrs normal brug skete der noget med den ene hæl. Sålen slap ligesom hælen indeni og den føltes underlig løs at gå med. Helt anderledes end den anden.
Jeg henvendte mig i butikken, hvor de ikke kunne se der var noget galt. “Du kan købe et par ekstra såler og lægge i” var svaret. Da jeg viste købet frem på min telefon (bank oplysningen) var svaret at “Hvis jeg ikke havde den rigtige kvittering kunne de intet gøre”
Jeg bad dem smide støvlerne ud og det er slut med at handle der.

22. februar 2025

aldrig mere Zjoos

Børnesko Hummel købt i Løgstør i juli 2024. Velcro allerede ødelagt i starten af oktober. Forretningen vil ikke erstatte skaden. Ubehagelig kundeservice og ingen mulighed for at tale med nogen fra hovedkontoret. Kun mail.
Hold jer væk fra zjoos/ skoringen

7. oktober 2024

Blandet oplevelse!

Blandet oplevelse!

helt formidabel service i butikken i Møllegade, Aalborg!!!!!

til gengæld synes jeg det er super dårlig stil at internetshoppen ikke svarer tilbage på mail. Virkeligt dårlig service :(

16. august 2022

Personale lyver og butikschefen er uforskammet

Butiks ansatte, særligt chefen i butikken Hjørring taler uforskammet til kunderne og så lover de ting, som de ikke kan overholde.

Ikke kun prøver de at sælge sko, kun med fortjeneste for øje, da alle par uanset om det et mindre eller større par sko man prøver, "så sidder de perfekt". Desuden forklares at de giver os et 1/2 nummer større, for at vinterstrømper kan passe, men det er løgn, da den størrelse slet ikke findes i den model.

Jeg håber i fremtiden de vil være mere kundeminded :)

Vi kommer ALDRIG til at købe sko ved dem igen - virkelig en dårlig og ubehagelig oplevelse!

24. august 2020
zjoos-logo

Besvarelse fra zjoos

Hej Christine,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores Zjoos butikker.
Vi ønsker, at alle vores kunder skal opleve at de får en god service i Zjoos butikker og at de er tilfredse med rådgivning og køb.

Vi er altid glade for at få feedback og jeg vil sende din anmeldelse videre til butikken så de kan læse om din oplevelse hos dem.
Hvis du ønsker, at butikken skal kontakte dig, må du meget gerne sende en mail til os med dit telefonnummer: kundeservice@zjoos.dk

Jeg beklager endnu en gang og ønsker dig en rigtig god dag😊

De bedste hilsner
Elisabeth

God service - hurtig levering.

Rigtig god service i butikken, da jeg havde fået et par støvler jeg ikke brød mig om. Disse var købt på nettet men butikken hjalp mig med at returnere, få pengene tilbage, samt finde de rigtige støvler på nettet da de ikke havde den i butikken i min størrelse.

5. januar 2017