Fantastisk god kundeservice i Zizzi i Næstved storcenter samt da jeg også kontaktede virksomheden pr. mail. Mit problem var at jeg måtte bytte sandaler til mindre størrelse hele 3 gange, og på tro... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Kløvermarken 29, 7190, Billund, Danmark
Altid god betjening og nemt at bytte

Besvarelse fra Zizzi
Det er let at handle hos Zizzi. Jeg har altid fået en god behandling både online og i butikken. Hvis det jeg har bestilt skulle returneres eller byttes til en anden størrelse er det også meget nemt både online eller i butikken.

Besvarelse fra Zizzi
Fin oplevelse og god betjening, faktisk alt ok , som det for øvrigt altid er hos jer 🍀

Besvarelse fra Zizzi
Jeg elsker at komme i Zizzi, man ender altid med at købe noget og personalet er virkelig søde og der er hurtig levering hvis man bestiller online elsker både butikken og online

Besvarelse fra Zizzi
Jeg er tilfreds med jeres vare , men desværre var modellen ikke god til mig , og det var jeg ked af da jeg rigtig godt kunne lide den , og den anden klædte mig desværre ikke.

Besvarelse fra Zizzi
Jeg har altid været glad for zizzi og især deres mulighed for at handle online men må også indrømme at kundeservice er blevet utrolig ring online - har lige haft købt en kjole der få dage sener blev sat ned, men man vil ikke matche tilbuds prisen fordi jeg havde haft den på. Er også blevet trukket et gebyr for en uafhentet pakke, hvor jeg aldrig havde fået besked om at den var kommen (det e enda gratis at sende retur vare retur) men fik den heldigvis i en fysisk butik. Så deres ellers altid gode service den er forsvundet helt online.

Besvarelse fra Zizzi
Altid super oplevelse både i de fysiske butikker og on-line

Besvarelse fra Zizzi
Altid imødekommende betjening, skønt at kunne bytte og returnere uden problemer. At tøjet er lavet til runde former og de også fører undertøj.

Besvarelse fra Zizzi
En virkelig skøn oplevelse i Zizzi på Ros Torv i Roskilde.
Men nu fandt jeg også lige den kjole, jeg ikke vidste, jeg manglede. Jeg havde den på lørdag aften og fik kun de skønneste kommentarer 👍🏼🥰

Besvarelse fra Zizzi
Jeg fik den forventede kundeservice i forbindelse med et bestilt presales produkt

Besvarelse fra Zizzi
Jeg fik forker str leveret i forhold til hvad jeg havde bestilt. Og da jeg skulle ombytte til rigtig str, var der ikke flere tilbage i min str.

Dejlig nem ombytning som ikke tog mere end 2 dage
Fik det sendt til butik i Horsens sådan nogle søde piger der arbejder der

Besvarelse fra Zizzi
Hurtig levering. God hjælp og rigtig god information om, hvordan jeg bedst kunne få leveret.

Besvarelse fra Zizzi
Jeg synes i er blevet dårligere.
Alt for lidt tøj i natur materialer, bomuld, uld, hør, viskose.
Jeg er selv en æble piger, jeg mangler modeller jeg kan bruge. Ofte bestiller jeg en større størrelse pga min taljevidde. Det resultere i at ærmegab sidder langt ned, det hæmmer min bevægelse. Der mangler cowboybukser med stor taljevidde, og stram ned over.
Jeg er rigtig ked af at I har lavet om på hvor længe man kan levere sine varer retur. Nogle gange kommer jeg ikke op og henter min pakke med det samme, men afleveringsfristen tikker.
Sidst kom jeg en dag for sent og fik at vide at det ikke kunne lade sig gøre, heldigvis var der en forretning bestyre, som sagde at det godt kunne lade sig gøre. Kunne i ikke rykke de 30 dage til pakken bliver hentet.

Besvarelse fra Zizzi
Personalet i Zizzi Vejle er helt fantastiske. De er gode til at vejlede og kan snilt finde andre styles, hvis man efterspørger det. Prøverummene er store og pæne

Besvarelse fra Zizzi
Nemt og enkelt selvom den er meget for lang

Besvarelse fra Zizzi
Super god og hurtig service, og god kvalitet i deres tøj.

Besvarelse fra Zizzi
Mit problem var at jeg måtte bytte sandaler til mindre størrelse hele 3 gange, og på trods af det, oplevede jeg en enorm hjælpsomhed og villighed samt smil, ingen sure miner.
3. gang fik jeg gratis levering til døren.
Så mange tak Zizzi for den megen ulejlighed🙏