Zizzi Anmeldelser 24.769

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 2.076 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige levering og den gode kvalitet af produkterne, som ofte holder farve og facon vask efter vask. Mange fremhæver også den fremragende service, både online og i butikkerne, hvor personalet er hjælpsomt og venligt, selv ved ombytninger. Hjemmesiden er nem at navigere, og tøjet passer ofte perfekt til kurvede kvinder, med mange der sætter pris på de detaljerede måleskemaer. Dog har nogle kunder oplevet problemer med pasformen på visse beklædningsgenstande, især badetøj, og har bemærket mangel på udvalg i fysiske butikker eller specifikke materialer. Enkelte har også rapporteret om forsinkelser i levering eller manglende besked om pakker, der resulterede i gebyrer for uafhentede varer.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produkter, hvor mange roser den gode kvalitet, pasform og det... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservice, hvor mange fremhæver den superhurtige... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange roser varernes gode kvalitet og at de lever op til... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode betjening, venlighed... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, idet mange kunder roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fantastisk god kundeservice i Zizzi i Næstved storcenter samt da jeg også kontaktede virksomheden pr. mail. Mit problem var at jeg måtte bytte sandaler til mindre størrelse hele 3 gange, og på tro... Se mere

Jeg har handlet på zizzi's hjemmeside som så mange gange før. Hjemmesiden er nem og overskuelig, levering var hurtig, pakken var pakket ordentligt og tøjet er i rigtig god kvalitet. Jeg har været kun... Se mere

God betjening i Zizzi Kolding Men er efterhånden ved at være træt af, at man ikke snart opprioriterer at etablere en brandstore i Kolding eller et andet sted i det syd/sønderjyske. Hvis vi gerne v... Se mere

Bestilte 2 bluser som kom inden for to dage.De var for store,sendte dem retur blot med en label som kiosken printede ud.2 dage sener e havde jeg to nye bluser i rigtig størrelse. Ingen udgift for mi... Se mere

4,7

25 t anmeldelser

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering. Har et stort udvalg af tøj, sko osv.

3. maj 2026

Hej Anette

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både kvaliteten, den hurtige levering og det store udvalg hos Zizzi. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Hurtig levering og nemt at sende retur.

Hurtig levering og nemt at sende retur.
Men kun 3 stjerner, da jeres tøj er lidt for mormor og jeres kjoler har samme snit og er lidt for meget af det samme.
Kunne godt tænke mig et rigtigt kort ærme i sportsbluserne og billigere træningsbukser med lomme.
Bukser i forskellige længder så man kan vælge selv længde, vi er ikke alle 175 cm høj og har ikke mulighed for at lægge dem op selv. (Det bliver for dyrt at betale sig fra det)

26. april 2026

Hej Ann,

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og nem returnering.
Din kommentar om meget korte ærmer i sportsbluser, billigere træningsbukser med lomme og bukser i forskellige længder er meget værdifuld for os, fordi det netop er den slags input, der giver et bedre billede af, hvad vores kunder savner.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive så ærligt, og vi tager dine tanker med videre.

Team Zizzi

Alt levede op til mine forventninger

Alt levede op til mine forventninger, meget hurtig levering 😊

Hej Gitte

Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at du fik hurtig levering 😊 Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Min oplevelse af hvad?

Min oplevelse af hvad?
Online platformen? Den fungerer godt?
Varerne jeg købte og sendte retur? Der var hhv metal og plastik spænder på som jeg ikke kunne bruge da badetøjet er til saunabrug også. Det fremgik ikke af varebeskrivelsen. Derudover virklig dårlig barm pasform. Husk store damer ofte også store bryster- så overraskende dårlig plads til barm - med skål burde der være skålstr valgmuligheder eller tydelig beskrivelse.

8. maj 2026

Hej Ida

Vi er kede af at høre, at badetøjet ikke levede op til dine forventninger, og at du ikke kunne bruge det til saunabrug som håbet.

Vi gør os umage med at vise vores varer så tydeligt som muligt gennem både billeder og produktbeskrivelser, men vi forstår godt, at det er skuffende, når detaljer som metal- og plastikspænder ikke har været tydelige nok i forhold til dit behov.

Vi vil også gerne sige, at vi hos Zizzi er specialiserede i plus size og arbejder målrettet med pasform, blandt andet gennem vores egne fitprocesser og tilpasninger til kurvede kroppe. Derfor er det selvfølgelig ekstra ærgerligt at høre, at pasformen ved barmen ikke fungerede for dig, og at beskrivelsen ikke gav dig det grundlag, du havde brug for, da du valgte model.

Det er samtidig godt at høre, at selve onlineoplevelsen fungerede fint. Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@zizzi.dk, så vi kan se nærmere på din oplevelse.

Team Zizzi

Det er bare en god butik

Det er bare en god butik. Gode varer, god kvalitet. Kommer gerne i den fysiske butik, som vi har i Horsens. Varerne på nettet kommer til tiden.

15. maj 2026

Hej Marianne

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både varerne, kvaliteten og din oplevelse i vores butik i Horsens. Det betyder meget for os, at du også oplever, at dine online bestillinger kommer til tiden.

Team Zizzi

Handlede i Vejle ved de sødeste piger

Handlede i Vejle ved de sødeste piger. En bluse havde de ikke i min str men bestilte den så den kom hjem til mig da jeg ikke bor i Vejle. Tak

2. maj 2026

Hej Lene

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Vejle. Vi er glade for, at personalet kunne hjælpe dig med at få bestilt blusen hjem i den rigtige størrelse, når du ikke bor i Vejle.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Som sædvanligt en ualmindelig god…

Som sædvanligt en ualmindelig god service. Handler stort set kun hos jer og har gjort det i mange år.

Hej

Hvor er det dejligt at høre, at du som altid har haft en rigtig god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du har handlet hos os i mange år og stadig oplever den gode service.

Team Zizzi

God service og fin kvalitet af varerne.

15. maj 2026

Hej Inda

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og kvaliteten af varerne. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele det.

Team Zizzi

Stort udvalg til rimelige priser

Stort udvalg til rimelige priser, noget for enhver smag.
Nemt og hurtigt mht til køb og levering.

Hej Dorit

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os med stort udvalg, rimelige priser og en nem og hurtig levering. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele det.

Levering som lovet

Levering som lovet. Fint tøj og med størrelser der passer efter guiden

4. maj 2026

Hej Tina

Hvor er det dejligt at høre, at din levering kom som lovet, og at tøjet passede godt efter størrelsesguiden. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lækre varer

Lækre varer, fantastisk service

3. maj 2026

Hej Dorthe

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores lækre varer og den fantastiske service. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sødeste kjole

Altid pakken til tiden. Bestilt skøn kjole i blå. Måtte bestille i grøn efter prøvning. Så lækker og som syet til mig.

8. maj 2026

Hej Birgitte

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig levering og din kjole. Det lyder skønt, at du først fandt den i blå og bagefter også måtte have den i grøn - og især at den sidder, som om den er syet til dig.

Venligt personale

Venligt personale, god vejledning.

Hej Pia

Hvor er det dejligt at høre, at du har mødt venligt personale og fået god vejledning. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Fantastisk service altid søde…

Fantastisk service altid søde medarbejdere

1. maj 2026

Hej Sarah

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med servicen, og at vores medarbejdere altid er søde. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele det.

Team Zizzi

Fuld tilfredshed når jeg handler hos…

Fuld tilfredshed når jeg handler hos Zizzi :-)
Lækre produkter, gode priser og det er let at returnere :-)
Har lige bestilt 2 kjoler som bare ikke lige passede til mig så dem måtte jeg returnere, men nu er den 3. kjole lige kommet og den er perfekt :-)

Hej Dorthe Agnes

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for at handle hos Zizzi, og at du oplever både lækre produkter, gode priser og en nem retur. Det er også skønt at høre, at den tredje kjole var et perfekt match.

Team Zizzi

Selve bestilling og levering gik som…

Selve bestilling og levering gik som altid fuldstændig perfekt, men grunden til de kun to stjerner, er at jeg efterhånden flere gange er blevet skuffet over jeres pasform og kvalitet af tøjet. Jeg endte med at returnere halvdelen af det jeg havde købt, hvilket selvfølgelig kan ske ind imellem, men det sker bare alt for ofte nu.

Hej Anja

Vi er virkelig kede af at høre, at du flere gange er blevet skuffet over både pasform og kvalitet, selv om bestilling og levering ellers har fungeret helt, som det skulle.

Vi forstår godt, at det bliver frustrerende, når du ender med at returnere så stor en del af dit køb, og især når det ikke bare er sket én gang, men flere gange over tid.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have hos os, og din kommentar om, at det sker for ofte nu, tager vi med videre.

For at gøre det lidt nemmere har vi samlet flere værktøjer og guides, som måske kan hjælpe fremover.

- Du kan finde vores guideunivers her: https://www.zizzi.dk/guides/, og på hvert enkelt produkt kan du også se størrelsesguide og produktmål under fanen "Størrelsesguide og produktmål".

- Vi har også samlet artikler og inspiration om materialer, kvaliteter, vask og styling her: https://www.zizzi.dk/zizzi-studio.

- Hvis du er i tvivl om størrelse, tilbyder vi desuden gratis bytteservice, så du nemt kan bytte til en anden størrelse uden fragtomkostninger. Du kan læse mere her: https://www.zizzi.dk/bytteservice-hos-zizzi/c54862.html.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@zizzi.dk, så vi kan se nærmere på din oplevelse og få din feedback sendt videre.

Team Zizzi

Jeg syntes at i har noget flot tøj

Jeg syntes at i har noget flot tøj, og til en rimelig pris. Og jeres store størrelser er derfor jeg bruger jer.

13. maj 2026

Hej Gitte

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både vores tøj, de rimelige priser og vores store størrelser. Det betyder meget for os, at du har lyst til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at du vælger Zizzi.

Nem og overskueligt køb

Nem og overskueligt køb
Og gratis ombytning til en anden størrelse

11. maj 2026

Hej Kathrine

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede købet som nemt og overskueligt, og at den gratis ombytning til en anden størrelse også fungerede godt. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Er altid mega glad for det jeg køber…

Er altid mega glad for det jeg køber ved zizzi. Også denne gang.

1. maj 2026

Hej Dorte

Hvor er det dejligt at høre, at du igen er mega glad for det, du har købt hos os. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse endnu en gang.

Team Zizzi

Nyder så meget at handle ved jer både…

Nyder så meget at handle ved jer både på on line og i fysisk butik. God service og lækkert tøj og god kvalitet

6. maj 2026

Hej Lone

Hvor er det dejligt at høre, at du nyder at handle hos os både online og i vores fysiske butikker. Det betyder meget for os, at du fremhæver både den gode service, det lækre tøj og den gode kvalitet.