det vildeste service jeg længe har…
det vildeste service jeg længe har fået! skulle have lavet låget på min ligther men fik en faktisk ny ligther tilbage!
det tog lidt lang tid men det var det hele værd
Home
Danmark
det tog lidt lang tid men det var det hele værd
Dårlig kundeservice og falske opslag
Når der blir svaret på mail kan man mærke de enlig ikke gider og hjælpe hvis de kan slippe og de billeder de bruger på deres vare i web butikken er ikke hvad de sender til dig aldrig køb noget her du er bedre tjent og købe det ved en anden forhandler
Falsk. Billedet på lighteren er ikke nær det samme, som det er præsenteret på hjemmesiden.
Ingen grund til at købe Zippo lightere. De billige lightere er lige så gode. Fik en Zippo storm lighter i julegave, som man hver gang kan forsøge at tænde 20 gange, før den tænder en enkelt gang.
Fin oplevelse.
Lidt hurtigere levering, og det ville have været en 5 stjernet anmeldelse.
Købte i jan en Zippo med Viking motiv. 2 måneder efter begyndte motivet at forsvinde.
Fik derefter byttet til ny i marts (måtte dog selv betale for forsendelse til Zippo).
I April modtog jeg ombytteren med samme motiv men efter to måneder begyndte motivet igen at forsvinde.
Skrev en advarsel til Zippo om, at de nok ikke burde sælge denne Zippo med Viking, men fik svar tilbage at de havde solgt flere hundrede af dem og at jeg var en eneste med det problem.
Zippo.dk svarer endvidere, at Zippo siger, at jeg nok har for meget syre i min hud :-) der får motivet til at forsvinde. Haha - jeg har tidligere haft andre Zippo'er, hvor det ikke var noget problem.
Nu har jeg en Zippo med en viking der snart er uden hjelm og uden spidser på diverse steder på motivet.
Har skrevet en mail den 11/10 og igen d. 13/10 til @zippo.dk ang. reperation/fejl på lighter og de har ikke meldt tilbage på nogle af de mails. (Lighteren er købt i deres egen webshop)
Mailen var/er vedrørende min zippo butane lighter i forbindelse med tænding af en smøg, pludselig fosssede gassen ud,oven fra, så der kom en direkte ildkugle.
Rent personligt vil jeg ha haft travlt med at ha besvaret og fået orden i sådan en sag da den jo ikke er god reklame for ens virksomhed
Jeg købte en lighter inde på deres side. Da jeg havde købt den fik jeg ikke en odrebrkæftelse. Der blev jeg lidt mistænksom. Jeg endte med at skrive en e-mail og en sms, men fik intet svar. To dage senere kom lighteren, men den ser helt slidt ud.
Så dårlig kunde service, produktet var i dårlig stand, men hurtig levering.
Jeg nødsages hermed til, kraftigt, at advare mod Grossist-firmaet Zippo Nordic A/S. Jeg bestilte, og modtog, indledningsvis og ubeset en kvalitativt højt anprist stormlighter fra Zippo ’Outdoor Utility Lighter (OUL)’ til 279 kr igennem en seriøs-, ordentlig- og kvalitetsbevidst forhandler i Odense den 10.08.2020. Lighteren var blevet anprist i høje toner for dens solide opbygning-, dens høje finish- og for dens ædle amerikanske historik. Og lækker- og kvalitetsbetonet fremstod den virkelig også på alle disponible billeder- og videoklip (YouTube)!. På Zippo.dk’s egen hjemmeside findes en specifikation af lighteren på side 10. Allerede dagen efter købet af denne lighter, som kom hjem i en såkaldt blisterpakning, så jeg mig imidlertid nødsaget til at returnere den til forhandleren pga nogle påfaldende- og meget synlige finish-fejl jvf samlingen af lighterens 2 halvdele til gummihåndtaget: Kanterne flugtede kun meget sporadisk- og/ell mangelfuldt!. Jeg havde naturligvis hverken påfyldt gas endsige anvendt lighteren. Og jeg bebrejder naturligvis heller ikke ”Zippo Nordic A/S”, dersom finish-fejlen alene skyldes fabrikanten Zippo. Dette kan jeg, af statistiske grunde, selvsagt, ikke vurdere!. Men for så vidt dette måtte have været tilfældet kunne Zippo.dk jo blot have optaget kontakt mhp, herefter, at have udvirket en refusion af handelen med en beklagelse af misforholdet ell diskrepansen ml mine forventninger og niveauet for ’virkelighedens’ Zippo ’Outdoor Utility Lighter (OUL)’. Derved kunne denne reklamationssag have fundet en afslutning på et professionelt niveau.
Forhandleren her i Odense kunne imidlertid sagtens følge min begrundelse for reklamationen hvorfor han returnere den til grossisten ”Zippo Nordic A/S”. Herefter fik grossisten ”Zippo Nordic A/S” tiden, ca 2 måneder, til at gå med – noget nær ingenting!. Først primo oktober hører jeg atter livstegn fra dette grossistfirma i form af et gammelt-, udslidt- og evident defekt eksemplar af en Zippo ’Outdoor Utility Lighter (OUL)’: Gummiduppen over selve tænd-knappen var eksempelvis synligt perforeret-, ødelagt- og udslidt. Allerede dagen efter, den 02.10.2020, måtte jeg derfor igen igen returnere lighteren til forhandleren vedhæftet en hel A4-sider lang detaljeret fejlbeskrivelse.
Den 18.11.2020 modtog jeg herefter dog en overraskende sød mail fra firmaet underskrevet Rikke Nielsen: Kort fortalt beklagede hun heri meget mine kvaler med lighteren incl Deres egen samlede kritisable håndtering af reklamationen: Nu ville ”Zippo Nordic A/S” dog fremadrettet tilsende mig et spritnyt eksemplar efter selv at have åbnet- og kontrolleret lighteren for de tidligere omtalte finish-fejl etc etc. Først forleden den 08.12.2020 fik jeg igen besked på, at det netop omtalte nye eksemplar var fremsendt til levering hos min forhandler. Om det så var det oprindelige eksemplar, ell et andet tilsvarende fejlbehæftet eksemplar, skal jeg ikke kunne sige. Dette fabriksnye eksemplar havde desuagtet noget nær de samme fejl som det først indleverede. Allerede i forretningen besluttede jeg mig følgelig for at fortryde dette køb – ÉN GANG FOR ALLE: Aldrig mere Zippo til mig!. Forhandleren refunderede nu, og helt professionelt håndteret, mit køb på de 279 kr, idet jeg modsat, og af egen fri vilje, kompenserede for hans- og forretningen ulejlighed ved at købe en halvdyr whisky til 498 kr. Johansens Vinhandel i Rosengårdscentret her i Odense håndterede kort sagt situationen med stor empati- og professionalisme!. Det samme kan man med BESTEMTHED ikke sige om grossist-firmaet ”Zippo Nordic A/S” (ISBRAND COMPANY): Mage til uprofessionel-, langsom- og aparte håndtering skal man vist lede nærmest uendeligt langt efter. Undtagelsen er alene, mig bekendt, Rikke Nielsen, der af uransalige grunde stadigvæk kan se sig selv repræsenteret i dette besynderlige firma. Hendes positive- og konstruktive tilgang fortjener naturligvis kun ros- og anerkendelse!.
Super godt sted at handle efter din zippo lighter
Super god service og venlige folk at skrive med :)
Har købt en del lightere der fra og der er intet at klage over! :)
Perfekt!
Jeg har lige handlet online for første gang på zippo.dk og har kun positivt at sige om dem.Alt ankom som bestilt og godt emballeret.De fleste af mine ting i min bestilling var til nedsat pris så derfor var det en god handel ved siden af.
Jeg kan kun anbefale at handle der hvis man er fan af zippoer-kvaliteten af det de laver er i top!..
Bestilte for ialt 748,00 kr varer hos zippo, her en ny lighter, deres årslighter som kun er produceret i 150 eksemplarer, både lighter og æske er nummeret. Samtidig bestile jeg en pibeindsats som jeg desværre bestilte direkte fra deres popup win. til min kurv.
Havde jeg åbnet vinduet ville jeg have set at en pibeindsats vil blive skiftet ud ved køb af en ny lighter, hvorfor står det ikke på deres popup window?
Hertil er jeg vred over at når jeg giver 499,00 for en lighter så er det HELE lighteren jeg køber, incl brænder, så hvorfor er den original indsats så ikke lagt med?
Men ok jeg åbnede ikke vinduet og fik taget mig selv godt og grundigt et hvis sted og købte mig, efter hvad jeg selv troede, et samler object som allerede ved levering er kraftigt devalueret da den original indsats mangler.
Så fra nu af kommer der til at stå Dunhill eller Ronson på mine lightere, sidste gang jeg handler hos zippo.dk
super god service bestilte omkring d.28 december men den blev ikke sendt inden d,2 men det viste sig det havde lukket så det var intet problem. fik dog pakken d.3 så fik pakken dagen efter den blev sendt
5 sterner her fra
Anmeldelse trukket tilbage, da jeg ikke havde lavet mit fodarbejde ordentlig.
Sorry Zippo
Jeg var længe skeptisk omkring websiden på grund af de 3 små stjerner og et ur som var på 700kr rabat??... Jeg tog alligevel chancen og købte 3 varer fra Zippo (Inkl. uret), og modtog varene 2 dage efter. Jeg kan stærkt anbefale Zippo.
Bestiller 2stk Zippo og modtager 1stk med besked om at den anden eftersendes..... Men uden track and trace..... Så har jo nok bare betalt for 2stk og kun modtaget den ene...... Kan absolut ikke anbefale at handle ved dette firma
Gode kvalitetsprodukter i mange forskellige varianter - præsenteret på en virkelig flot hjemmeside med stor overskuelighed.
det er en men og overskuelig hjemme side de er dog lidt dyre når nu man kæber direkte hos prodocenten kan man godt for vente at prisen er lidt laver end andre steder men ikke i dette tilfælde