Ferat er meget dygtig, grundig og venlig. Har købt mine briller og kontaktlinser hos ham i 20 år og er aldrig blevet betjent bedre i en optikerforretning. Mine varmeste anbefalinger.

Jeg er kommet hos Zimmer Optik i over 15 år. Hos Zimmer får man altid kompetent service og reel rådgivning.

Meget dårlig oplevelse. Havde ikke mundbind på da jeg gik ind i butikken, da jeg er fritaget grundet slemme vejrtrækningsproblemer. (Bliver dog altid testet når jeg skal ud). Det pointere man... Se mere

4,5

Københavns bedste optiker

12. september 2025

HAR VÆRE DER MANGE GANGE MED UDMÆRKET…

HAR VÆRE DER MANGE GANGE MED UDMÆRKET RESULTAT

KRAFTIG ANBEFALET

BRILLEMESTER MED ERFARING OG GOD SANS FOR LØSNINGER

Jeg fik lavet min grønne briller fra glas til arme som blev løst som god som ny. Han er også gavmild med prisen, nærmere sagt kræver ikke noget for småting af hjælpsomhed og borgerlighed. Arbejdet blev altså præcist og flot udført.

Det er rart at finde et sted, hvor man både kan få sine brillereparationer lavet ordentligt og samtidig have en tæt medgørlig brilleekspert. Alt blev leveret pænt, rent og med stor omhu.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Zimmer Optik. Servicen er i top – personalet er venlige, tålmodige og tager sig tid til at finde de briller, der passer bedst både til syn og stil.

Synsprøven var grundig og professionelt udført, og jeg følte mig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem. De har et flot udvalg af stel, fra klassiske til mere moderne designs, så der er noget for enhver smag.

Det hele blev leveret hurtigt og med stor omhu, og kvaliteten er virkelig høj. Man mærker tydeligt, at de lægger vægt på både faglighed og kundetilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale Zimmer Optik til alle, der ønsker god service, flotte briller og en professionel behandling.

1. juli 2025

Jeg kommer aldrig til at købe briller andre steder end hos Zimmer Optik

Jeg har nu endnu en gang købt briller hos Zimmer Optik - og endnu en gang har jeg fået en brille, som bare har den helt rigtige styrke og sidder helt rigtigt. God rådgivning om styrke og brille. Og en brille, som jeg er rigtig glad for at have på. Endnu en gang. Jeg kommer aldrig til at købe briller andre steder end hos Zimmer Optik.

25. februar 2025

Bizar butiksoplevelse

Mest bizarre butiksoplevelse i mit over tyve år lange liv. Prøvede et stel første gang jeg var hos ham, men måtte ikke tage et billede med stellet på. Har været i ti-femten brillehandlere i mit liv og det har jeg næppe prøvet før. Faktisk plejer optikere at foreslå, at man tager et par billeder med et stel man kan lide, så man kan gå og vurdere det i nogle dage. Han foreslog dog at jeg kunne vende tilbage og prøve stellet igen, hvilket jeg respekterede. Da jeg et par dage senere kommer tilbage, beder han mig om at forlade butikken mens jeg står i døren og skal til at prøve stellet igen, endda med henblik på at købe det. Da jeg spørger ham om hvorfor, siger han at han "ikke kan lide at blive manipuleret med". Jeg fandt aldrig ud af hvad han mente med den underlige sætning, men jeg var hurtigt videre. Nu har jeg i stedet bestilt stellet gennem mærkets hjemmeside, så der gik han glip af flere tusinde kroner.

12. juli 2024

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse.

Det pointere manden i butikken, hvorefter jeg indvilliger i tage et mundbind på.
Spørger pænt om han har et jeg må få, da jeg af gode grunde ikke selv har et, men dette er han ikke interesseret i og Beder mig om at forlade hans butik.

Sikke et sørgeligt samfund vi lever i disse dage.

13. januar 2022

Once you go Zimmer, you never go back!!

Butik ejer Ferat Hjalp mig af med mine alt for stærke glas, med kæmpe focus på min tilfredshed omkring ændringen. Og hjælper mig altid med et smil på læben med at rette mit stel, hvis det har givet sig lidt.

Der er så meget nærvær når man bliver mødt i butikken, af en meget professionel og passioneret optiker. Jeg Anbefaler varmt Zimmer optik, også til dem som søger briller til fair priser (som mig selv). Jeg ligger hovedet på blokken, Jeg har aldrig oplevet så god, tryg, velkommende og professionel kundeservice

Mange tak for det Ferat.

17. maj 2021

Genialt sted

Genialt sted. Kundeservice er altid i top ! Over niveauet man finder alle andre steder. Jeg køber kun briller her. Det er flotte og unikke briller.

5. august 2019

Københavns bedste brillemand

Ferad er personificeringen på god service. Den slags man ikke får længere. Han tager alle gode gamle dyder såsom personlig betjening, ærlighed, god tid til kunder og gode priser og samler dem i hans butik. Derudover har han de fedeste vintagestel.

16. april 2014

Kvalitetsbevidst, sød og personlig optiker

Hos Zimmer Optik føler man sig bestemt velkommen. Den service man får, er intet mindre end fantastisk og vejledning fra Ferat er professionel og ærlig. Jeg vil anbefale dette sted, til alle der ønsker en serviceminded, kvalitetsbevidst og personlig optiker. Fem stjerner! :)

10. september 2013

Integritet, ærlighed og personlig service

Hos Zimmer Optik bliver der taget hånd om dig fra først til sidst. Intet hastes igennem, rådgivningen er rigelig og prisen er fair. Ferat der driver forretningen er forbilledlig og står i skærende kontrast til den service og vejledning, man får hos de store optikerkæder.

10. september 2013

Super god Service i Top klasse

Jeg vil som andre bedømme zimmer optik som byens bedste linse/brille foretning.

Servicen er altid i top klasse og her bliver man ikke taget på røven med de dyreste briller.
Her får man hvad man har behov for og i den pris klasse man ønsker.

20. november 2011

Fantastisk service

Zimmer Optik er simpelthen byens bedste brillemand. Ferat er så sød og hjælpsom (og ærlig!) - og det er rart, når man køber noget, der skal sidde midt i hovedet på én. Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har fået så god service i en butik. Jeg er vildt begejstret.
Der er massevis af originale vintagebriller og flere specielle briller end man finder hos optikerkæderne. Og så har han jubilæumsudsalg de første dage i oktober 2010 - 50% på stel og 25% på glas! Så må man jo købe (endnu) et par nye briller :)

24. september 2010

Super betjening

Der mangler flere lokale butikker som denne. Ærligt talt. Ferads service er i top HVER gang man kigger ind, om det så bare er for at få en ny pudseklud, eller handle stort ind med stel, glas og det hele. Og det er til en rimelig pris.
Hvorfor?
Fordi du og dine ønsker er i centrum. På samme tid får du en oplevelse, ikke bare et par briller med i købet. Det kan kun anbefales. Derfor får Zimmer Optik topkarakter.

8. august 2009