Auktionsside hvor du betaler for at byde på Deres produkter. Det koster imellem 3,93 kr. og 6,99 kr. for at få lov til at overbyde med 8 øre. Hvergang der kommer et nyt bud forlænges auktionen med 2 m... Se mere
Hold jer langt væk fra ziinga Jeg er blevet trukket 296kr/mdr i 12 måneder, uden jeg vidste om det, fordi jeg købte for 69kr lodder. De siger det står i deres kontrakt, men jeg har aldrig læst d... Se mere
Siden er ganske enkelt for lang tid om at sende gevinster folk har vundet. det står dog i deres regler at det tager 5 uger, men det gør der også, på dato. ydermere laver de løbende regler som kun... Se mere
Fupp eller Fakta
Jeg har vundet budpakke 100 og jeg er meget utilfreds fordi den bliver ikke indsat på ens konto med den samme.Jeg har skrevet flere mail uden at få svar,på min förste mails.jeg har mistanke at De er klar over hvem der skal vinde men det er kun min mistanke.Og jeg kunne godt tænke mig at De vil hoppe mer end de 0.08 øre,men det er måske forretnig jo længere aukcionen varer så flere penge kommer I deres virksomhed.
Mvh.Captain007.
Facebook gruppe
Man kunne lave en facebook gruppe og splejse til en advokat og kører en sag mod dem
det bliver ikke svært at vinde.
Piratfimaet ziinga
Hold jer langt væk fra ziinga
De siger det står i deres kontrakt, men jeg har aldrig læst dette. Man er jo vandt til at installere alt muligt software, som har meterlange paragrafer der udelukkende har til hensigt at beskytte firmaet fra retsager.
Når et firma som ziinga derefter udnytter muligheden ved slet ikke at nævne at man skal betale fast hver måned, andet end hvis man læser paragraferne, virker det som bevidst snyd!
Som en anden i dette forrum har skrevet: 296kr/mdr er så lidt, at man ikke opdager man langsomt bliver udsuget af ziinga.
Uacceptabelt
Det er svindel. Tidsuret bliver stående på 1 sek. alt for længe. Nemlig indtil der er et nyt bud, om ikke fra andre, så sikkert fra ejeren af siden.
Der må vel være det største svindler Firma = 0 stjerner
Hej alle sammen.
Jammen jeg har også betalt en masse mønt til ziinga jeg har snakket med en ansat som hedder Jorjette, det hed hun altså men hun sagde at man skulle sende dem en mail og skrive sit forløb, måske kunne man få lidt mønt tilbage.
2072 - væk.
I September 2010 købte 10 bud for 1,52 kr. Jeg har hverken accepteret eller sagt god for nogen form for "Guldmedlemsskab" som de postulerer. Jeg er derfor blevert trukket 296 kr om måneden i syv måneder, fordi jeg desværre ikke har lagt mærke til at de blev trukket.
Jeg opfordrer alle til at lade den side være.
meget dårligt tyveri
jeg spillet på en TEFAL frityer gryde til 1500kr og byd 422bud til 3,92kr pr styk og da jeg ikke havde flere bud tilbage ville jeg købe den for de sidste 600kr jeg mangled i at når kontant prisen, men det kunne jeg ikke da jeg havde købt 2 auktioner for 3uger siden og man kun kan købe 2 auktioner om mdr så jeg midste ca 1600kr på det. og det jeg har vundet kan man ikke få kvitering på.........................................nu har ziinga.dk for alvor taget røven på mig jeg byder for over 2.000kr i bud på en iphone som jeg troet var en ægte iphone men det ziinga.dk sendet mig var en billig kopi fra kina solgt i grækenland jeg gav over 2000kr i bud og 818 kr kontant for den iphone og det viser sig at det aldrig har set skygge af en iphone men er en bilig kopi pas på ziinga.dk de sælger kopier for at være orginale...hvis der står på jeres vare fra ZIINGA MADE IN CHINA KAN I NÆSTE VÆRE SIKKE PÅ DET ER EN KOPI
Kontakt Umulig
Jeg bliver som andre Trukket 126,- fra min konto hver måned mod min vilje jeg har prøvet at skrive til de mail adr. der opgives samt ringe til det telefon nr. der ligeledes opgives for at stoppe dette, men alt bliver blokeret så nu ved jeg ikke hvad jeg skal, jeg kan heller ikke logge ind mere selvom de skrever at det kan benytes til og med d. 31.03.2011. Hvis en eller anden finder en løsning så giv venligst besked. pfrydendal@hotmail.com
Svindel og fup
Jeg er også en af dem som Ziinga har snydt eller også har jeg været for naiv. Efter at have budt bliver man tilbudt at købe nogle ekstra bud, hvilket jeg gjorde og troede at det dermed fra slut. Opdagede så at der automatisk blev trukket kr. 126 fra min konto, som jeg aldeles ikke havde bedt eller givet tilladelse til. Forsøger nu også gennem banken at få mine penge, men må sikkert også melde dem for tabt.
Har set at Ziinga pudsigt nok har lukket for tilgang af danske kunder den 20/9-2010 - hvorfor mon!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA
fusk
Det er dog det mest forfærdelige sted... Man lokker kunderne til, så de tror at man kan gøre en god handel, men man ender med at betale ret meget.
Hei
VEDR:Ziinga
Er en STOR SVINDELAVFERER tat mig for 3 x 196,00 = 888,00
Fines Der andre Ausjonfimar som gør som Dem,NEI
Har sat politiet på Dem.
M.V.H
M.N
Totalt uacceptabel
Jeg er blevet trukket 296kr. for et medlemsskab jeg aldrig har sagt ja til, det hele er fup, i længden bliver de betalt 20-30.000 kr. for et TV eller telefon.
Jeg er målløs, hvordan kan de få lov til at køre sådan en virksomhed?
Jeg gider ikke gentage det alle andre allerede har skrevet, men en total uacceptabel virksomhed !!!!!!
Bah.. svindelartister er vist hvad de er..
Har faktisk ikke andet at sige end at man bliver sku snydt og flået for ens penge.. Spild ikke jeres tid..
Helt igennem uigennemskueligt!
Siden lancerer sig som onlineauktion, og ved første møde ligner siden da også en auktionsside. Det viser sig dog hurtigt at være et meget atypisk og uigennemskueligt koncept.
Konceptet er at man kan byde på en vare (typisk elektronik), og hvis man ikke bliver overbudt inden tiden udløber har man vundet "auktionen". Finten er bare at det koster penge at byde - i gennemsnit ca. 5,40 kr. pr. bud, afhængig af hvilken budpakke man køber. Hvert bud forhøjer prisen med 8 øre (!).
Tillad mig at demonstrere dette med et regnestykke:
En Apple iPad 16GB blev for nylig solgt for 747,92 kr. Da hvert bud forhøjer prisen med 8 øre betyder det at der er budt på varen 9349 gange. Med en gennemsnitlig budpris på 5,40 kr. tjener ziinga altså ca. 50.484,60 kr. plus 747,92 = 51.232,52 kr. på at sælge en vare med en vejl. udsalgspris på ca. 5.100 kr.
Dette giver således ziinga ca. 1.005% fortjeneste!!!
(Dertil kommer at ziinga sandsynligvis betaler en lavere engrospris for indkøb af varerne!).
Som kunde er det således stort set umuligt at gennemskue hvad varen reelt koster - når prisen på afgivne bud regnes med. Desuden er konceptet så dårligt beskrevet at mange kunder vil komme til at tabe mange penge før de lærer konceptet at kende.
Bemærk i øvrigt at ziinga ikke lever op til Trustpilots betingelser, idet de ikke oplyser et ordrenummer ved køb af bud.
Pas på - de VILDLEDER sig til et løbende abonnement
Jeg havde ikke set næmere på mine mindre transkationer fra min bank en periode og opdagede at jeg over de seneste 4 måneder var blever trukket op til 126 kr/mdr. Jeg skrev til deres support og fik først svar mange dage senere. I mellemtiden nåede jeg at spærre mit kort, da jeg troede det var udsat for internet fraud. Endelig fik jeg et arrogant og stort set uforståeligt svar om, at jeg havde tilmeldt mig et Plus abonnement og derfor havde indvilliget i løbende betaling. Jeg føler mig bondefanget! De taler om GRATIS tilmelding og sniger så et månedskontingent ind i deres betingelser. Dette er efter min vurdering VILDLEDENDE MARKEDSFØRING - og i såfald en overtrædelse af markedføringsloven. Den eneste måde at framelde det på er ved at skrive til deres support, som har virkeligt lange tider.
Derudover: Brug hellere dine penge på et skrabelod, så er chancen for gevinst langt større!!!!
Penge bliver trukket alt for tidligt.
Oprettede mig på Ziinga d. 28-04-2010 og d. 21-05-2010 har jeg sendt en opsigelse af mit abonnement.
Men allerede d. 18-04-2010 blev der trukket penge for "måned nr. 2".
Har sendt opsigelse og bedt op pengene tilbage betalt og venter nu på svar fra Ziinga.
Kan kun gi 2 stjerner for servicen indtil nu, men vender tilbage og følger op på hvad der kommer til at ske.
Fuppet til månedligt abonnement
Når man tilmelder sig til Ziinga, så får man på intet tidspunkt af vide at det er et PLUS medlemsskab man har tilmeldt sig med et månedligt abonnement på 129 kr.
Det er ganske vist oplyst i betingerlserne at man kan få et PLUS abonnement med nogle ekstra fordele, men ikke at det er det eneste medlemskab der er tilgængeligt.
Hold jer langt væk