1. Sportstøjsbutik

Hos Zhirts sælger vi originale vintage fodboldtrøjer fra alle årstal. Vi har fokus på at skaffe et bredt udvalg af originale fodboldtrøjer fra hele verden, til den store fodboldfan, fanatiske samler, eller personen som ønsker sig en trøje med sit yndlingshold. Kort sagt linker vi den private person op med deres kommende vintage fodboldtrøje.

4,4

Første køb

Jeg har lige modtaget mit første køb fra Zhirts og er super tilfreds. Det har nemt og hurtigt at bestille og priserne var fine. Alt i alt en super fin oplevelse, og jeg vil helt sikkert kigge deres vej igen på et tidspunkt. 🥳🙌

3. januar 2024

God og personlig service

Upåklagelig service.

24. september 2023

Hej Mads,
Tusind tak fordi dit køb og ikke mindst tak for at du har taget dig tiden til at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at du har været tilfreds med dit køb. :)

God weekend.

Et godt køb

Et godt køb, ikke sidste gang jeg kigger forbi 👌

11. september 2023

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse. Fedt det er gået efter bogen og vi ser frem til at pakke endnu flere trøjer til dig i fremtiden! Tak for støtten.

God weekend.

10/10 oplevelse

Super fed trøje, i god kvalitet og til god pris.
Fantastisk kundeservice, lynhurtigt svar på mail, og super flink ved afhentning af trøjen.
Kan kun anbefales.

5. august 2023

Voldsom god service og hurtig levering

Bestilte to trøjer derfra og der gik lidt ekstra tid fordi Dao var langsomme. Så jeg skrev en mail til Zhirts søndag morgen om en update og fik TO svar søndag aften (voldsom god service). De tog så kontakt til Dao som fik styr på det. Derefter fik jeg trøjerne om tirsdagen, så jeg kan kun anbefale!

16. juli 2023

Hej Marcus,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Og perfekt du fik trøjerne så hurtigt efterfølgende. :)
Tak for din mail søndag vedrørende levering, som betød at vi blev gjort opmærksom på problemet.

Rigtig god sommer!

9/10 godt tilfreds

Alt med shipping og kommunikationen gik Spitzen klasse. Dog skrev jeg en kommentar om hvor jeg ville have den leveret, hvilke de ikke opfyldte. Men ellers yderst tilfreds med det hele. Gode ejere og god beskrivelse i kvalitet🫡 bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

4. juli 2023

Hej Bent,
Tusind tak for din ordre og fine anmeldelse!
Vi beklager med leveringssted i forsendelsen. Dao leverer automatisk til nærmeste pakkeshop, baseret på ens hjemme adresse, men vi vil tjekke muligheden for at kunne ændre pakkeshop for fremtiden, inden pakken sendes. Tak for feedback!

God sommer! :)

Hilsen Lasse / Zhirts.

Perfekt

det var nemt og hurtigt. priserne er til og betale og trøjerne er som beskrevet.

3. juli 2023

Hej Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at alt gik som det skulle og at du synes priserne er fornuftige og trøjen som den skulle være. :)

Lasse

Dejlig og lige til brugelig hjemmeside

Dejlig og lige til brugelig hjemmeside, med stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer.

Har handlet der flere gange og har kun haft gode oplevelser med hurtig kunde service, og en meget nem tilgængelig hjemmeside hvor man nemt finder rundt.

3. juli 2023

Hej Altrim,

Tusind tak for dine gentagende køb og fornemme anmeldelse herinde. Det sætter vi rigtig stor pris på! Vi glæder os til at se dit navn igen inde i vores ordresystem! :)

Bedste hilsner

Lasse

God service og billige trøjer…

God service og billige trøjer i god kvalitet!

2. juli 2023

Hej Rasmus,

Tusind tak for dit køb og støtten til os. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse! :)

Lasse!

Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)