Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!
Se, hvad kunderne siger
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Se mere
Virksomheden har svaret
Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Se mere
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Kontaktoplysninger
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Holland
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 28 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Was niet de eerste bestelling en zeker…
Was niet de eerste bestelling en zeker ook niet de laatste, goede prijs/kwaliteitsverhouding , zeer mooie collectie's
Hele mooie sieraden 😍
Hele mooie sieraden 😍. En vooral de uitgebreide bijkomende informatie over de halfedelstenen maakt Zentana bijzonder. Heerlijk mooie sieraden met bijzondere betekenis die bij je persoonlijkheid passen.💕
Heel erg tevreden
Aanrader !!
Ben een zeer tevreden Klant !
Heb een hele collectie juweeltjes!
Mooie stenen, aparte creaties, prijs/kwaliteit en regelmatig kortingen!
Top...doe zo verder!
Veel succes nog de komende jaren!
Mooie en betrouwbare producten
En dat voor iedere prijsklasse , en elke smaak.
Snelle verzending die met liefde en zorg is ingepakt.
Top , kom hier zeker terug.
Een prachtig armbandje raakte kwijt in…
Een prachtig armbandje raakte kwijt in de post. Na een uiterst vriendelijk en snelle reactie is hij twee keer opnieuw afgestuurd. Ik kreeg alle keuze, geld terug, opnieuw afsturen geen enkele discussie.
Nu zijn we super blij met onze aankoop en de fantastische service.

Besvarelse fra Zentana
Mooie sieraden en goede kwaliteit
Al enkele keren een bestelling geplaatst bij Zentana, en die is altijd vlot geleverd. Mooie sieraden en goede kwaliteit, ook originele wikkelarmbanden.

Prachtige sieraden
Prachtige sieraden en keurig in kado doosjes, snelle levering, al de volgende dag geweldig!

Blij met Zentana 🥰
Ik heb al veel besteld bij zentana ook cadeautjes voor vrienden!
Snelle levering in mooie doosjes.
Ook een keer bij een foutje in de bestelling keurig door hun opgelost.

Prachtige Tibetaanse ring
Elke dag draag ik mijn prachtige Tibetaanse ring met gebedsmolentje. Een draai aan het molentje doet mij weer terugdenken aan de tijd dat ik in Tibet verbleef. Het zorgt voor nog meer verbinding en liefde voor anderen.

Besvarelse fra Zentana
Prachtige sieraden met aandacht verpakt
Prachtige sieraden en altijd supersnel geleverd. Mooi verpakt met een uitleg erbij.

Besvarelse fra Zentana
Ik ben zeer tevreden over Zentana
Ik ben zeer tevreden over Zentana, mooie sieraden en minerale, heb mijn schoondochter een gelukte armbandje gegeven ( ze probeert zwanger te raken en heeft daar wat geluk bij nodig . Ik bestel graag bij jullie. Hoop dat jullie nog jaren bij ons blijft 🥰🥰🥰

Geweldig breed assortiment
Geweldig breed assortiment, snelle levering en prima service!

Mooie producten
Mooie producten, goede prijzen snelle levering°!

Vaker review geschreven over Zentana
Vaker review geschreven over Zentana. Mooie sieraden die jarenlang mooi blijven! Ook toen ik een sierraad had ontvangen van een verrassingsdoos, had ik een mail gestuurd omdat ik het niet voelde. Het paste niet bij mij en kende ook niemand in mijn omgeving die ik hiermee blij kon maken. Fijn opgelost. Altijd snelle levering en kwalitatief goed!

Besvarelse fra Zentana
Zeer mooie sieraden en altijd supersnel…
Zeer mooie sieraden en altijd supersnel geleverd.

Met liefde gestuurd
Met liefde gestuurd, verpakt en in ontvangst genomen 🙏🏼♥️🌹

Snelle verzending
Snelle verzending, mooie verpakking, zeer klantvriendelijk. De artikelen zijn in het echt bijna nog mooier dan op de foto! Een genot om te neuzen en een cadeautje om te bestellen.

Besvarelse fra Zentana
Prachtige armbanden en 1 setje…
Prachtige armbanden en 1 setje oorbellen gekocht met mooie stenen.
Speciaal een balans armbandje met jaspis besteld voor mijn dochter!

Betaalbare kwaliteit
Kwaliteitsvolle producten voor degelijke betaalbare prijzen. Klantservice is vriendelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden. Levering verloopt steeds vlot. De verschillende acties doorheen het jaar zijn top.