Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Se mere
Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Se mere
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Se mere
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Holland
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Snelle levering en hele mooie…
Snelle levering en hele mooie kwaliteit. Alles perfect geregeld!

Prachtige hanger
Prachtige hanger , goede service
Ik ben erg tevreden erover

Mooie producten ..
Een prachtige ketting ontvangen met rozenkwarts . Gelijk om gedaan , past overal bij en voelt goed !
Maakt me blij ...

Zeer klantvriendelijk bedrijf
Na een misverstand over een verloren pakket, is dit uiteindelijk zeer vriendelijk en loyaal opgelost door Zentana met teruggave geld (plus zelfs het mogen uitzoeken van nieuwe sieraden als cadeautje voor het ongemak). Ik trek bij deze mijn vorige negatieve standpunt in over zentana en biedt evenzo mijn excuses aan voor te snel wantrouwen te hebben gehad. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk. Zal hier zeker opnieuw bestellen. Dank Zentana.

Besvarelse fra Zentana
Bestelling was idd snel in huis
Bestelling was idd snel in huis, goed verpakt. Ben zeer tevreden.

Besvarelse fra Zentana
Prachtige armband en super snelle…
Prachtige armband en super snelle levering. Heel tevreden.

Besvarelse fra Zentana
Alles wat ik tot hiertoe besteld…
Alles wat ik tot hiertoe besteld heb...is prima!

2 de bestelling bij Zentana
Nu voor de 2de keer besteld en alweer heel tevreden en heel mooie artikelen Top! 🌸

Doen wat ze zeggen
Ik had besteld en zoals aangegeven werd het de volgende dag keurig netjes bezorg ieder stukje afzonderlijn verpakt. Goed gedaan.

Redelijk snel geleverd
Redelijk snel geleverd. Ziet er goed uit.

Tevreden met mijn bestelling
Tevreden met mijn bestelling! Snelle verzending en keurig verpakt, meteen klaar om cadeau te geven.

Bezorging was zoals toegezegd
Bezorging was zoals toegezegd. De armbandjes waren in een mooi geschenkdoosje verpakt, met tekst en uitleg van de betekenis van de steentjes.

Betrouwbaar bedrijf
Het product ziet er net zo mooi uit als op de foto. Bezorging verliep volgens planning en zoals van te voren vermeld. Mooi ingepakt doosje met zilverpoets doekje, heel attent. Wat ik jammer vind, is dat de sluiting van de ketting niet helemaal naar behoren werkt. Het palletje schiet niet vanzelf terug in het gaatje, dat moet ik zelf terugduwen. Als ik dat niet doe, zit de ketting niet vast. Dit is geen reden om het product terug te sturen, maar daarom wel 4 in plaats van 5 sterren.

Dol op mooie armbanden
Ik koop al armbanden sinds 2020 bij Zentana. Het blijft mooi en het bevalt mij erg goed.

Mooie ketting
Mooie ketting
Hoop dat deze niet afgeef
Koop
Graag. Bij.jullie mooie edelstenen sierraden

Besvarelse fra Zentana
Netjes en snel geleverd en ze zijn heel…
Netjes en snel geleverd en ze zijn heel mooi top.