Hier kunnen heel veel bedrijven nog iets van leren!! Ik gebruik al super lang de Sensitive & Natural lijn van Zarqa. mijn huid kan bijna nergens tegen maar deze producten zijn super. Nu was laatst... Se mere

Anti roos shampoo—> waardeloos, haar bleef vet en deed niks met de schilfers Anti acne serum —> waardeloze druppelpipet want de gel is hartstikke dik en kledderig, moet gewoon in tube, mateert de... Se mere

Ik ben 32 en ik ben mega aan het tobben geweest met puistjes en mee-eters de afgelopen jaren. Na mijn zwangerschap zat ook mijn hele kaak en nek onder. Hoewel het bij mij van binnenuit kwam, heeft de... Se mere

Zarqa sensitive shampoo en conditioneer beide producten zijn heel goed voor mijn strak voelende hoofdhuid. Ben er nog steeds tevreden over. Ik laat de producten maar kort inwerken dat bevalt mij het... Se mere

1. Skønhed og velvære

Kies je voor ZARQA dan kies je voor een investering in een mooie, gezonde huid voor nu en voor de toekomst. Onze Clean Beauty producten bevatten alleen ingrediënten waarvan de werking is bewezen en geen ingrediënten die de huid onnodig belasten. Door te kiezen voor minder, minimaliseer je het risico op huidirritatie. Goed voor je huid en de planeet. ZARQA bevat 0% parfum, is vegan, hypoallergeen en bevat mineralen uit de Dode Zee.

4,4

Blij met de anti redness crème

Gebruik nu ongeveer een maand de anti redness crème en sinds 2 weken de reinigingsschuim. Ik ben er echt heel blij mee, eindelijk een product waar m'n huid rustig van blijft. Zelfs m'n rosacea is rustig. Hoop dat het zo blijft

30. august 2021

Zarqa

Ik heb de zarqa reinigingsschuim sensitive, en anti redness creme gekocht, en heb sindsdien nauwelijks onzuiverheden/ droge huid.
Zeer tevreden over!

21. maj 2021

Daar ik het in koffietijd had gezien…

Daar ik het in koffietijd had gezien over Zarqa producten ,dacht ik proberen
Nu ik het in huis heb en het uitprobeer ben ik zeer tevreden
Heb nu de calming serum besteld
En inderdaad het pompje is kracht zetten ,maar ik was de baas en kreeg er uiteindelijk wat uit
Dus een tip kijk daar eens na voor verbetering
Dus top een tevreden klant

2. februar 2021

Pompje

Dag en nachtcrème niet kunnen gebruiken. Krijg niets uit het pompje. Dus terug naar de winkel in de hoop dat ze het terug nemen

13. december 2020

Helemaal top

Er was een klein probleem met de verpakking van een product. Heb hierover contact opgenomen met Zarqa via messenger en kreeg snel antwoord en het werd heel goed opgelost. Plus, de producten zijn fantastisch!

26. juni 2019

Verpakking vervelend in gebruik. Mooi produkt.

Wilde graag een magnesium dag- en nachtcrème proberen. Goede website van Zarqa en mooie styling. Magnesium dagcrème pro-Age geprobeerd. Niet geheel enthousiast. Vervelende verpakking met een pompje. Moest veel kracht gebruiken om een beetje eruit te laten komen. Wel het idee dat het iets met mijn huid doet. Zie er frisser uit. Maar ik koop het niet meer vanwege de verpakking.

5. maj 2019