Håbløst at få ændret eget pensionsbidrag.
OPdatering:
Nu er problemet løst. Der var fejlagtigt tastet ind at min mand skulle indbetale kr. 10 mere om måneden, i stedet for det som tydeligt var angivet 10% af samlet løn. Efter 3-4 mdr. kamp og flere henvendelser. Ændring kommer nu først med på lønseddel for juli. Vi startede hele processen i februar. Vidste godt vi ikke kunne nå det til marts løn, men havde forventet løsning til April løn.
Desværre gives der stadig ikke svar på om der kan ske indbetaling med tilbagevirkende kraft.
Alt kommunikation foregår via såkaldte "Tickets" som efter svar markeres som løst, hvorefter man skal oprette ny ticket, hvis ikke man er tilfreds med løsningen. Meget tungt og meget lidt kundevenligt system. Min mand blev lovet en opringning som aldrig kom. Kun en ny ticket med skriftligt svar.
Min mand som er ansat i Nordea, har nu siden februar forsøgt at få ændret sit eget pensionsbidrag, som han ønskede hævet.
I april fik vi endelig tilkendegivet at hans "Ticket" var løst.
Nu ser vi så på lønsedlen, at der fortsat ikke er sket noget.
Det er under al kritik. Nu kan han ikke nå at få indsat så meget i år som han gerne ville, og det er mere eller mindre håbløst at få nogen til at tage ansvar for opgaven.
Han bliver kastet rundt mellem HR og Salaris, og bliver hele tiden bedt om nye blanketter og underskrifter.
Hvorfor kan man dog ikke få kontakt til en fast navngivet person som kan følge sagen til dørs.
Nu har vi været igang siden begyndelsen af februar, det er så dårlig kundeservice og sagbehandling.

Besvarelse fra Zalaris