Zalaris Anmeldelser 32

1. Lønservice
  2. HR-rådgivning
  3. Rekrutteringsservice
  4. Softwarevirksomhed

Zalaris, recognised by leading industry analysts as one of Europe’s leading HR & payroll solutions and services providers, who have demonstrated excellence in the industry by achieving exceptionally high client net promoter scores and benefitting from over two decades of uninterrupted growth. Zalaris operates throughout Europe and the Asia Pacific, providing solutions and services to clients in over 100 countries worldwide through a unique international delivery model whilst maintaining locally based support for clients with local requirements. Zalaris’ two distinct lines of business are both 100% focussed on HR & payroll technology and services.

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Håbløst at få ændret eget pensionsbidrag.

OPdatering:
Nu er problemet løst. Der var fejlagtigt tastet ind at min mand skulle indbetale kr. 10 mere om måneden, i stedet for det som tydeligt var angivet 10% af samlet løn. Efter 3-4 mdr. kamp og flere henvendelser. Ændring kommer nu først med på lønseddel for juli. Vi startede hele processen i februar. Vidste godt vi ikke kunne nå det til marts løn, men havde forventet løsning til April løn.
Desværre gives der stadig ikke svar på om der kan ske indbetaling med tilbagevirkende kraft.
Alt kommunikation foregår via såkaldte "Tickets" som efter svar markeres som løst, hvorefter man skal oprette ny ticket, hvis ikke man er tilfreds med løsningen. Meget tungt og meget lidt kundevenligt system. Min mand blev lovet en opringning som aldrig kom. Kun en ny ticket med skriftligt svar.

Min mand som er ansat i Nordea, har nu siden februar forsøgt at få ændret sit eget pensionsbidrag, som han ønskede hævet.
I april fik vi endelig tilkendegivet at hans "Ticket" var løst.
Nu ser vi så på lønsedlen, at der fortsat ikke er sket noget.
Det er under al kritik. Nu kan han ikke nå at få indsat så meget i år som han gerne ville, og det er mere eller mindre håbløst at få nogen til at tage ansvar for opgaven.
Han bliver kastet rundt mellem HR og Salaris, og bliver hele tiden bedt om nye blanketter og underskrifter.
Hvorfor kan man dog ikke få kontakt til en fast navngivet person som kan følge sagen til dørs.
Nu har vi været igang siden begyndelsen af februar, det er så dårlig kundeservice og sagbehandling.

26. maj 2026

Kære Lone
Tak fordi du deler din feedback. Vi er glade for, at nogle aspekter af din oplevelse har været positive, og vi anerkender samtidig, at eget pensionsbidrag kunne have været håndteret anderledes.
Din oplevelse adskiller sig fra den feedback, vi normalt modtager fra kunder, og vi vil gerne have mulighed for at undersøge sagen nærmere.
Besvar venligst vores anmodning om kontakt via Trustpilot, hvis du ønsker at drøfte din oplevelse mere detaljeret.

Med venlig hilsen,
Team Zalaris

Jeres kundeservice er nok de værste jeg…

Jeres kundeservice er nok de værste jeg nogensinde har oplevet. Jeg har ringet 5 gange og I laver ikke andet end fejlberegninger og er ikke til nogen hjælp

1. december 2025

Kære Søren Friis,
tak fordi du deler dine bekymringer. Zalaris er betroet af førende internationale virksomheder netop på grund af vores strukturerede processer og præcision indenfor løn og HR. Derfor tager vi din oplevelse meget alvorligt, da den fremstår som usædvanlig.
Vi ønsker at forstå dine udfordringer i dybden og finde en løsning sammen. Du er meget velkommen til at besvare vores kontaktanmodning via Trustpilot, så vi kan tage dialogen videre.

Virksomheden har uprofessionelle…

Virksomheden har uprofessionelle interviewprocesser, som ikke er tilladte eller hensigtsmæssige. Under ansættelsesprocessen bliver man bare ghostet. Medarbejderne fremstår uvenlige.

12. oktober 2025

Kære NrPepsi,

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Altid problemer med lønsedler, ferie, barsel mm. You name it.
Det er nu sket flere gange end jeg selv kan tælle at der har været udfordringer med jeres systemer, langsomme returmeldinger og medarbejdere der er blanke. Desværre. Jeg håber der med denne anmeldelse vil blive sat fokus på jeres kunde oplevelser og opdateres på jeres interne systemer.

17. september 2025

Kære Sofus,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Hos Zalaris er det vores mål at levere pålidelige, præcise og compliant HR- og løntjenester – derfor er vi oprigtigt kede af at høre, at dette ikke har været din oplevelse.

De udfordringer, du beskriver, er ikke i overensstemmelse med de standarder, vi bestræber os på at opretholde, og vi vil gerne have mulighed for at tage grundigt hånd om dem. Kontakt os gerne via Trustpilot, så vi kan undersøge sagen nærmere og arbejde på en hurtig løsning.

Zalaris sejler

Virksomheden sejler fuldstændigt, der er ikke andet end fejl og mangler ved deres systemer! Når du så får fat i en “ansat” er det tydeligt at de har et Call center der tager i mod. Da de aldrig kan svare på noget, men videregiver ens problem. Den næste der så vender retur er oftest ligeså blank på området. Kan aldrig anbefale dem! Der er ikke andet end problemer!!

23. maj 2024

Kære Lasse,

Mest useriøse og inkompetente…

Mest useriøse og inkompetente lønadministrator nogensinde.

1. august 2023

Kære Cami,

De er simpelthen et amatørfirma

De er simpelthen et amatørfirma.
Både min kæreste og jeg har haft problemer med dem når de skal indberette vores afholdte barsel.

Min kæreste:
Var syg op til hendes barsel, men zalaris indberettede at hun var på barsel. Dette er ikke korrekt fordi hun var syg/hindret i at afholde barsel pga sygdom. Det har taget næsten 7 mdr at få dem til at forstå det. Det er alligevel 14.000 kr udbetalt..

Mig: har valgt at få 8 uger af min kærestes barsel, og dem har jeg fordelt over dage. Fx har jeg fri onsdag, torsdag og fredag i 2 mdr, og har oplyst zalaris om det meget klart på mail, men de bliver ved med at søge refusion for hele perioder, og endda vilkårlige perioder, som slet ikke stemmer overens med hvad jeg har oplyst... kæft de er ukompetente. Hvis nogen får problemer med dem, så husk som vi har gjort, at få dem til at bekræfte jeres aftaler på mail som dokumentation, for ellers nægter de alt hvad der er blevet sagt..

11. maj 2023

Kære Nicklas,
vi beklager at høre om de udfordringer, som du og din partner har oplevet. Zalaris er normalt anerkendt for en præcis håndtering af barsel og efterlevelse af lokale regler, og derfor bekymrer din henvendelse os.

Venligst besvar vores besked på Trustpilot, så vi kan gennemgå din konkrete sag og hjælpe dig personligt.

Skrækkelig og uprofessionelt

Skrækkelig og uprofessionelt! De forstår sig ikke på deres område - de har ingen service når man ringer ind og skriver man en mail kan man forvente svar efter en månedstid, hvis man dog får svar. De trækker timer som vinden blæser og gerne dobbelt hvis du ikke holder øje. Jeg har nu et par håndfulde kollegaer der har sagt deres stilling op grundet vores arbejdsplads benytter dem til lønstyring - jeg frygter jeg bliver den næste da det her stresser mig at være en del af.

13. februar 2023

Kære Sofie,
Hos Zalaris er vores mission at forenkle HR og Løn med høj nøjagtighed og fuld compliance i alle processer. Den oplevelse, du beskriver, afviger fra den kvalitet og service, som vores kunder normalt oplever og forventer – og det tager vi meget alvorligt.

Ikke transparent og svært at forstå...

Deres ferie/time tal/oversigt er ikke særligt transparent og meget svært at forstå. Der er ofte fejl i tallene som de efterfølgende må rette op på.
Brugergrænseflade er til max 1 stjerne, og det selvom de lige har ændret den. Man skulle ikke tro de havde brugere involveret/med i deres løsninger.

2025-09-15
@Zalaris - jeg kan ikke se I har sendt en kontaktanmodning via Trustpilot. Jeg vil gerne dele mine oplevelser med jer.
2025-11-02
@Zalaris - jeg har endnu ikke fået nogen tilbagemelding!

12. december 2022

Hej Iversen,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på dem.
Vi har nu taget direkte kontakt til dig via e-mail, så vi kan undersøge din sag nærmere og hjælpe dig videre. Du er meget velkommen til at svare, når det passer dig.

Jeg har kun haft gode oplevelse med…

Jeg har kun haft gode oplevelse med Zalaris. Supporten specielt hvor jeg ofte taler med en Maria.

24. november 2022

Kære Allan,
tak fordi du deler din oplevelse. Vi tror på, at der bag hver lønseddel står et menneske, som fortjener nøjagtighed, omsorg og respekt – og vi er glade for, at Maria og vores supportteam har kunnet levere dette til dig. Din feedback motiverer os til fortsat at opbygge stærke og tillidsfulde relationer.

Ikke styr på en skid

Fejl i løn, manglende løn og manglende feriepenge... Hvordan de overhovedet kan køre det firma er mig en gåde. Når man ringer til kundeservice får man at vide at personerne ikke er der og de vil ligge beskeder.. INTET sker der, når man så truer med bål og brand kan man pludselig godt tale med nogen. Er rasende at man skal true sig til at få ens egen penge efter 5 uger er simpelhen for groft. Håber aldrig mere at køre med jeres lønsystem igen.

15. august 2014

Hold jer langt væk fra deres lønsystem....

Jeg skriver en anmeldelse herinde fordi, at jeg gang på gang har haft problemer med Zalaris. At man overhovedet tør, at bruge denne virksomhed til noget som helst der har med økonomi at gøre er helt uforståeligt. Jeg har været ansat i en virksomhed, der brugte deres lønsystem. Dette medførte, at der ca. hver anden måned var fejl i lønnen og mangler på lønsedlen. Jeg har nu skulle have udbetalt feriepenge, og sender mit feriekort til Zalaris i underskrevet form. Feriekortet bliver derefter afvist pga. manglende stempel fra arbejdsgiver. Dette syntes jeg, er den dårligste undskyldning jeg længe har hørt, da man ved feriekonto ikke engang behøver, at få en underskrift fra arbejdsgiveren. Nu sidder jeg så i den situation, at jeg har afholdt min ferie uden feriepenge og skal vente yderligere en måned på, at få udbetalt mine feriepenge, da de "uheldigvis" modtog mit feriekort samme dag de laver lønnen. Det er jo totalt uhørt, at skulle vente 1,5 måned på sine feriepenge!!! Jeg skal derfor en tur i banken for, at låne penge til at betale regninger for.
Skam jer Zalaris!!!!!

Jonas Damkjær

1. september 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)