Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Ik ben al jaren vaste klant voor mijn zaaigoed; ook klant gebleven na emigratie naar Frankrijk. Eigenlijk nooit klachten vandaar dat ik niet gelijk 1 ster wil geven. Maar bij de bestelling va... Se mere
Al jaren ben een tevreden klant. Ook mijn moeder en oma bestelden hier al hun moestuinzaden. De zaden zijn van goede kwaliteit en er is veel keus in verschillende rassen. Door de lockdown en omdat... Se mere
Sinds 1922 dé specialist in groente-, bloem- en graszaden. We bieden een groot assortiment van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Ook voor biologische zaden, pootaardappelen en tuinartikelen ben je bij ons aan het juiste adres.
A.G. Bellstraat 55, 7903 AD, Hoogeveen, Holland
Bestelling Ordernummer G471859, verpakt tussen blokjes schuim,hoe dan en waar kan ik deze laten? Dan het bestelde 89057 VLINDERNECTAR - fles € 5,75 ontbreekt, meteen gemaild, tot op heden geen antwoord. Dus eenmaal en nooit meer. Een ster is eigenlijk nog teveel. Vandaag 17-04-2026 mail ontvangen met duidelijke uitleg, waarvoor dank. Wel vind ik het vreemd wanneer een artikel niet geleverd kan worden wegens over de datum, dat dit niet aangegeven wordt en het bedrag niet meteen gerestitueerd wordt. Heel fijn dat dit nu toegezegd wordt door de heer Veld. Alles keurig opgelost door Zaadhandel van der Wal waarvoor dank

Besvarelse fra Zaadhandelvanderwal
Eigenlijk nooit klachten vandaar dat ik niet gelijk 1 ster wil geven.
Maar bij de bestelling van aardbeienplanten ging het toch erg mis.
20 planten besteld en afgerekend.
Daarna bericht dat er maar tien leverbaar waren omdat er uitval was vanwege de kwaliteit van de planten.
Vervangen door andere soort, maar ik de kwaliteit van de tien planten van de soort die ikin eerste instantie had besteld, was werkelijk abominabel slecht.
De vervangende soort daarvan waren de kluiten dermate droog dat het me zal verbazen als de planten het nog gaan doen.
Teleurgesteld
Altijd prima zaden bij van der Wal. Ze hebben een uitgebreid assortiment. Ook veel biologische zaden. Zijn ook een stuk goedkoper dan andere leveranciers. Je wordt er ook altijd prima en vriendelijk geholpen. Kortom een heel fijn bedrijf.
Hele fijne ervaring gehad! Ik vroeg of ze een stukje tekst konden toevoegen aan mijn bestelling en vervolgens hebben ze uit hen zelf zelfs uitgebreid een tekst uitgeprint op gekleurd papier en bij de bestelling gevoegd. Super proactief en aardig!
Bedrijf is zeer klantvriendelijk en reageert adequaat.
Prima levering bestelling en bedrijf nam zelfs contact op toen ik aangaf last van beestjes te hebben in mijn oude pruimenboom.
Vanaf nu ben ik hier vaste klant
5 verpakkingen voorjaarsknoflook besteld waarvan er drie verrot waren en zacht door de schimmel en in de pootaardappelen zie ik er al een met een natte vlek ???!!!!!! Zijn jullie geblinddoekt als je de order klaarmaakt want anders kan ik dit niet verklaren . Voor mij geen bestelling hier meer
Veel keuze, goede omschrijvingen op de website en nette service. Ik bestel hier al jaren naar tevredenheid. Bezorging duurt soms iets langer, maar ik vind dat niet erg.
Vandaag het berken nestkastje ontvangen. Erg mooi.
Super verpakt.
Complimenten
Echt een topbedrijf. Aan de hand van mijn ordernummer is mijn bestelling opgezocht en de volgende dag had ik het in huis.
Echt geweldig.
Heldere website en levering binnen een week van bio-pootaardappeltjes en bio-zaden voor mijn kleine moestuin. Zat een beschrijving bij hoe ik de pootaardappeltjes kan bewaren. En een keurig berichtje dat 1 zakje met bio-zaden wordt nageleverd. Al met al een goede ervaring.
Ik bestel al vele jaren mijn zaden bij vd Wal, nooit één negatieve ervaring gehad, een duim van mij dus👍
Heel onprofessionele zadenhandel. Ik kreeg de eerste keer basilicumzaden en een gratis zakje zaden van vergeet-mij-nietjes toegestuurd en deze waren allemaal geplet. Nadien kreeg ik na een klacht bij PayPal opnieuw basilicumzaden toegestuurd en er stak een kaartje bij waarop getypt stond dat ze nog nooit eerder een klacht gehad hadden over geplette zaden van vergeet-mij-nietjes. In plaats van professioneel te zijn hadden ze gewoon er opnieuw een gratis zakje kunnen bijsteken. Neen, ze wilden per se mijn eerlijkheid in twijfel trekken. Had ik het zakje met de zaden van vergeet-mij-nietjes niet geopend om te zaaien, dan had ik zelfs de basilicumzaden niet nagekeken en had ik in het voorjaar zonder zaden gezeten, en kon er zelfs geen klacht bij PayPal neergelegd worden. Zo vermoeiend om hier mijn energie in te moeten steken, maar ik wil andere mensen waarschuwen voor zaden in een gewone briefomslag. Want dit is geen prettig gevoel. Je denkt dat ze zoals elk ander normaal bedrijf een luchtkussen briefomslag gebruiken en dan krijg je een simpele briefomslag toegestuurd met geplette zaden in. En dan stond er ook nog op dat kaartje dat ze al 100 jaar bestaan. Erg dat ze na 100 jaar nog altijd niet weten hoe je zaden moet verzenden.
Heb afgelopen week zachtnatuurfosfaat besteld .
Het was echter een korrel dit lijkt mij geen natuurfosfaat.
Gafsa fosfaat is een heel fijn poeder.
Ook de kleur klopt niet .
Gafsa fosfaat is niet grijs
Op het etiket staat een fosfor gehalte ,echter fosfaat is fosfaat en geen fosfor
Heb drie weken geleden iets besteld en betaald. Nog steeds niet binnen. Telefonisch niet bereikbaar en op email wordt niet gereageerd.
Slecht
Ik had vorige week vier zakjes zaden besteld van de Pyrethrum en Wijnruit. Een paar dagen later zijn de zaden in goede orde ontvangen.
*Bijna 30 jaar klant bij v d wal ,gelijk in dec bestellen nooit geen moeilijkheden gehad. Het a
Zaad altijd prefect in de pootaardappelen 100%
Al jaren heel goede service.
Mijn zaden en ook pootgoed, alles biologisch, bestel ik al jaren bij Van der Wal. Super assortiment!
Ze hebben nog nooit iets verkeerd geleverd, en altijd op tijd, in de periode waar ik om verzocht had. Ook de kiemkracht van de zaden is heel goed, dat lees ik ook van andere klanten op een populair moestuinblog. Ben dus een heel tevreden klant en zal zeker ook klant blijven!!
Al weer voor het vijftiende jaar mijn zaden tip top en op tijd. Dit keer zelfs met een extra zakje zonnebloemzaadjes in een jubileum uitvoering. Dankjewel!
Læs mere om andre typer anmeldelser.