Værste møgfirma med elendige varer, der overhovedet ikke lever op til det billederne viser. Ingen returlabel - intet tlf nr. - får underlige svar på mail, der ikke besvarer min spørgsmål. Hold jer l... Se mere

Fup fup fup jeg har betalt 400kr for varen men den er total defekt!!! I batteri holder hvor der skal sidder 2 batterier der begge retning ens helt forkert!!!! dvs. en side positiv og positiv på an... Se mere

1,5

Dårlig

Yuntrack er et post og kurer firma !!

Jeg forstår overhovedet ikke, hvorfor folk anmelder dette transport firrma, for at de har fået dårlige varer, hvis man bestiller en gryde hos Imerco og den er forkert/for lille osv, så anmelder man da ikke postnord for varen, Yuntrack er et post og kurer firma ikke et handelsfirma !!! Men da det er kinesisk og mange ublu firmaer benytter det, er de dårlige anmeldelser, nok en konsekvens af at køberne ikke kender den virkelige afsender (ofte fupfirmaer).

7. januar 2026

Det værste l...

Det værste fæces(Jeg må ikke skrive det populære ord det begynder med l) hvorfor kan disse firmaer forsætte med at sælge, snyde og bedrage. De er så dygtige at selv jeg, med en rimelig intellekt og livserfaring(og ved de findes) , blev snydt så vandet driver endnu.
Hvor er vores myndigheder, der skal beskyttet tåber som mig mod at blive taget ved næsen?
Jeg må ikke skrive l..., men de må godt snyde mig med falske PR og falske varebeskrivelser. Jeg har anmeldt de første 12 enslydende reklamer for kinesisk l...
Hjælp andre ved at gøre det samme.

PS til Trustpilot, l er også blevet snydt, den mail adresse i opgiver og vil sende min besked, er IKKE GYLDIG.

3. april 2025

Svindel

Har i dag modtaget en pakke hvis indhold på ingen måde svarer til det jeg har købt. Jeg købte en trøje lavet af den blødeste uld/ kasmir. Jeg modtog en grim trøje i polyester. Svindel Det var en dansk adresse og jeg får en pakke fra en Hong Kong adresse i Malmø.
Hvad sker der lige der???

28. februar 2025

Svineri Fup fup fup jeg har betalt 400kr for…

dvs. en side positiv og positiv på anden side negativ og negativ det skulle være positiv og negativ kontakt så varen er defekt. Jeg vil gerne min penge retur Yuntrack !!!

Svineri

6. december 2024

Fup og snyd

Fup og snyd
Hold jer væk fra det sted - jeg har handlet i en dansk hjemmeside , så får jeg noget , ligner L- og kan ikke returnere den tilbage.
Man kan ikke kontakte dem- Hollands nummer!!!! Adresse i Sverige!!!! Og umuligt at tage fat på dem !

6. august 2024

Forkert vare leveret

Jeg har modtaget en vare (en læsebogshylde), der slet slet ikke svarer til den vare, jeg bestilte. Den, jeg bestilte, stod på en fod af valnøddetræ og havde en roterende arm - den jeg har modtaget er af aluminium og har en grim dobbelt-arm. Det er SLET IKKE i orden.

1. april 2024

Jeg vil gerne give lidt info til de…

Jeg vil gerne give lidt info til de danske kunder angående Yuntrack.Dem der skriver her i aug og september bør vide at der har været en kæmpe orkan og mega møg vejr som gør at varene er forsinket som sjovt nok også står eller har stået på tracking siden...og til dem der brokker sig over at varene sendes til sverige først,det skal i kun være glade for med de told og moms priser vi har her i landet....og til dem der brokker sig over en vare,husk lige at dette er et express firma og ikke shop...hav en god dag og en masse tålmodighed.

9. september 2023

Virkelig en skandale at sådan et firma…

Virkelig en skandale at sådan et firma kan eksistere i 2023 !!!!! Fup og svindel de sorte bukser jeg modtog har intet med billederne at gøre !!!!
Od så har de en adresse i Malmø !!!
Kan slet ikke forstå at " dao HOME " vil arbejde for dem. Hold jer væk fra det firma !!!!
Godt gal....

Pernille

20. april 2023

Værste møgfirma med elendige varer

Hold jer langt væk fra det firma!!!!!

7. april 2023

Har bestilt en LED

Har bestilt en LED - Ambientelampe inde fra vojensa d. 6 februar og den blev klar gjort d. 7 februar. Og først stod der at den ville komme mellem d. 15 og 20 februar også lige pludselig så blev den forsinket og først ville komme mellem d. 21 og 27 februar og siden har jeg ikke hørt noget og hovedet. Har ventet over 3 uger nu, mega dårlig service. Har prøvet at skrive til vojensa, men de svare ikke tilbage.

15. februar 2023

De bør slet ikke have nogen stjerne-køb ikke

De bør slet ikke have nogen stjerne. Jeg bestiller en ting- og ønsker så at afbestille da jeg opdager de sender tre stk.
Jeg skal så modtage pakken for at sende den retur. Venter nu fortsat på 3. uge på at få en korrekt retur adresse og det koster langt over 500 at sende til Kina. For noget jeg ikke har bestilt.
Helt umuligt at skrive med dem og intet telefon nummer.
Den opgivne retur adressen er på kinesisk/dansk altså ikke en kinesiks adresse. Pakken sendt fra Malmø

23. januar 2023

Er dette din virksomhed?