Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Update 28 maart 2024: Nadat ik bij Trustpilot maar 1 ster had gegeven bij een vorige review, heeft YourMacStore gelukkig deze review gezien en actie ondernomen! Mijn dank aan Alec hiervoor. Ze z... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kocht destijds zakelijk een MacBook Pro 16 inch voor zo'n €3.400. Na 1,5 jaar vertoonde het scherm kuren. Deze fabrieksfout viel buiten de garantie (!?). Overigens is dit niet een typisch YourMacStore... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering van de Mac mini. Scherpe prijs. Vier sterren in plaats van vijf omdat er op de website aangegeven wordt dat er voor Apple producten contact opgenomen kan worden zodat er met onderwijsk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een ipad besteld die overal uitverkocht was, meteen de volgende dag binnen!! Er zat in de doos een Amerikaanse stekker maar ze hadden er al meteen een stekker in gedaan die we in Nederland gebruiken!... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Te laat leveren en geen communicatie..

Op vrijdag 4 Airtags besteld. Waren volgens site op voorraad. Helaas niet als beloofd op maandag geleverd. Donderdag maar eens gaan bellen. Klantenservice zou het gaan uitzoeken en mij die dag een mail sturen. Helaas geen mail. Volgende dag maar weer gebeld. Zou al onderweg moeten zijn maar ging het weer uitzoeken. Na half uur standaard mail dat ik nog even geduld moest hebben. Hierop de bestelling maar geannuleerd. Kort hierna mail ontvangen dat bestelling ineens verstuurd was.
Tip: Als je beloftes niet kunt nakomen, kan gebeuren maar communiceer dan tenminste.

25. september 2022

Besvarelse fra YourMacStore

Dank voor je review en ik begrijp je frustratie. Er was een behoorlijke run op die Airtags met alle issues op schiphol in de media. Hierdoor werden er meer orders geplaatst per minuut dan de systemen het konden bijhouden. Alles loopt nu weer als een zonnetje gelukkig

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbare leverancier die net even…

Betrouwbare leverancier die net even scherper geprijsd is dan apple zelf of anderen. Snelle correcte levering. Koop al sinds 2019 bij hen en dat gaat steeds goed.

15. september 2022

Besvarelse fra YourMacStore

Wat leuk dat je een review over ons schrijft, dat waarderen we enorm!

Snel geleverd en compleet

Snel geleverd zoals op de site stond, goed verpakt en product precies zoals beschreven!

30. august 2022

Dank voor je review!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onbetrouwbare belofte: "SNEL IN HUIS. Voor 23:59 besteld, morgen in huis".

Ik heb dringend een Ipad mini nodig want mijn oude is defect geraakt. Bij het zoeken op woensdag 13-7-2022 kom ik uit bij YourMacStore, want ze bieden een concurrerende prijs en het belangrijkste de belofte: "SNEL IN HUIS. Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Ik heb de order gegeven en betaald om 23.09 uur en verwacht dus de levering de volgende dag op donderdag 14-7-2022. Omdat dit een dure bestelling is, heb ik besloten om thuis te blijven zodat ik de zending kan ontvangen, want ik wil niet het risico lopen dat de bezorger het pakket ergens op de stoep achter laat (wat mij enkele malen is overkomen). Hiervoor heb ik bepaalde afspraken buitenshuis moeten afzeggen. Maar op donderdag 14-7-2022 na een hele dag wachten is het verwachte pakket niet bezorgd. Pas om 15.37 uur komt een mail van YourMacStore dat het pakket klaar staat voor verzending. Dat betekent dat het pakket nooit op 14-7-2022 zal aankomen, in tegenstelling tot hun belofte. Ik heb tot 3 maal toe geklaagd dat ze niet aan hun belofte nakomen en gezegd dat ik zeer op prijs zou stellen als daar enige compensatie tegen over staat. Maar het antwoord is zeer onpersoonlijk zonder enige compassie: "meer dan onze excuses aanbieden voor de vertraging kunnen we helaas niet doen". Ik vind dat dit bedrijf onbetrouwbaar is, want ze maken een misleidende reclame en daardoor zetten ze de koper op het verkeerde been.

3. august 2022

Goedemorgen,

Zoals ook eerder aan u gecommuniceerd bieden wij onze excuses aan voor de vertraging die het pakket heeft opgelopen. Ook wij hadden liever gezien dat het op tijd geleverd zou worden.

Bij deze nogmaals onze excuses voor het ongemak!

iPad air gekocht

iPad air gekocht, snel binnen gekomen en in top conditie

27. juli 2022

Besvarelse fra YourMacStore

Mooi om te lezen en dank voor de review!

Zeer slechte ervaring met YourMacStore

Zeer slechte ervaring met YourMacStore. D.m.v. E-mail communicatie informatie gevraagd en gekregen over een artikel en hierna het artikel besteld. Volgende dag een artikel ontvangen wat niet voldeed aan de gekregen informatie. Na wederom e-mail communicatie alleen excuses ontvangen en niet het gevraagde artikel.
Zeer slechte behandeling en adviseer niet hier iets te kopen.

20. juni 2022

Hi Eric,

Zoals ook in het mailcontact aangegeven hebben wij het juiste product geleverd. De prijs en het artikelnummer komen overeen met hetgeen dat is geleverd.
Hetgeen u denkt te ontvangen heeft echter een hele andere prijs en om deze reden is het niet redelijk te verwachten dit geleverd te krijgen.

Subliem!

Op eerste oog ziet de site er goed en betrouwbaar uit. Ik zag de MacBook Pro omdat deze goedkoper is hier dan op andere sites en dat is uiteraard altijd een voordeel. Hij was vervolgens super snel geleverd! (Op een zondag besteld en maandag geleverd). Het product zelf was zoals verwacht, in perfecte staat bezorgd en goed verpakt.

16. juni 2022

Goedemorgen,

Fijn om te lezen dat we er weer een tevreden klant bij hebben!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg lang wachten tot er iets geleverd…

Erg lang wachten tot er iets geleverd wordt
lange wacht tijd telefoon

9. juni 2022

Dank voor je review.
Onze excuses voor de lange levertijden. Wegens het wereldwijde chiptekort en de corona sluiting van de fabrieken in Azië duren sommige leveringen wat langer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beschadigd verstuurd als nieuw

Macbook air besteld als kado, levertijd onbekend maar netjes op tijd geleverd. Netjes in doos ingepakt echter macbook extra kartonnen doos en macbook doos waren beschadigd terwijl de doos van yourmacstore dus heel was. Yourmacstore heeft dus een beschadigd product willens en wetens verstuurd en als nieuw verkocht. Ze zijn tevens niet bereid om te compenseren, mooi business model….eens maar nooit meer!

4. juni 2022

Goedemorgen,

Zoals besproken vinden we het vervelend dat er een kleine kreukel in de hoek van de Apple doos zit. Transportschade kan helaas ten alle tijden plaatsvinden. Dat de doos een klein beetje beschadigd is maakt het product niet tweedehands, het is nog steeds een nieuw product dat volledig naar behoren werkt. Het product was nog gesealed en dus volledig nieuw.

Betreffende de levertijd zetten we altijd een levertijd neer o.b.v. informatie vanuit Apple. Dit kan helaas ook levertijd onbekend zijn als de levertijd onbekend is.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Macbook pro snel en met leuke korting geleverd

Na enige aarzeling, omdat ik nog niet eerder van deze site had gehoord, een Macbook Pro besteld. Yourmacstore was de enige die deze versie op voorraad had en had ook nog eens een mooie korting.
Volgende dag in huis en alles tiptop in orde!

30. maj 2022

Goedemorgen,

Fijn om te lezen dat we er weer een tevreden klant bij hebben!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Apple tv aangeschaft. Product was op voorraad en de volgende dag geleverd. Het product werd netjes verpakt en bestellen ging zonder problemen. Het is echt aan te raden om hier te bestellen!

26. april 2022

Veel plezier ermee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Overzichtelijke website en duidelijke…

Overzichtelijke website en duidelijke beschrijvingen. Ook de mogelijkheid om in 3x te betalen met Klarna. Apple TV 4K gekocht en snel geleverd. Ik had nog een vraag en het duurde wel lang voordat de telefoon beantwoordt werd. Vriendelijke medewerker.

19. april 2022

Besvarelse fra YourMacStore

Dank voor de review, waarderen we!

Ik voel me opgelicht

Wat ben ik ongelooflijk teleurgesteld...

ik heb voor 3000 euro een MacBook gekocht hier voor mijn werk op 9 februari 2021. Op 11 februari heb ik een mailtje gestuurd om te vragen naar de status van mijn bestelling. In deze mail schreven ze dat het 7 weken zou duren voordat hij binnen kwam. Als ik dit van te voren wist had ik hier sowieso nooit besteld! Vervolgens was hij pas 1 april binnen. Veel te laat, maar ik was blij omdat mijn nieuwe werklaptop eindelijk binnen was! Vervolgens werkt hij helemaal niet goed mee, heb ik al twee keer aan de telefoon gehangen bij de Apple support en ben geen steek verder. Ik heb maanden lang gespaard voor dit ding. Ik ben echt enorm ontevreden.

15. april 2022
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Op 4 april een macbook pro besteld bij …

Op 4 april een macbook pro besteld bij Yourmacstore. De macbook werd ook netjes de volgende dag al geleverd. Maar toen ik de verzend verpakking openende zag ik dat de macbook pro niet in een gesealde verpakking zat en dat in plaats daarvan de doos met wat plakbandjes was dichtgemaakt. Daarnaast zag ik in de systeeminformatie van de macbook pro dat de batterij al op 3 cycle count stond. Het ging dus duidelijk om een macbook die al eens uit de verpakking was gehaald en gebruikt was.
Nou begrijp ik goed dat winkels ook geretourneerde producten weer willen verkopen, maar dit zou naar mijn mening toch echt vermeld moeten worden, zodat je als klant niet voor verassingen komt te staan.
Een product als nieuw verkopen wanneer het dat niet is vind ik een kwalijke zaak. De klantenservice hielp mij verder prima met dit probleem en zorgde dat ik de macbook kon retourneren. Al klonken ze ook niet erg verbaast door de al geopende verpakking, wat mij de indruk geeft dat dit wel vaker voorkomt. Al met al geen geweldige ervaring en ik heb daarom maar ergens anders een macbook gehaald.

8. april 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.