Har nu bestilt hos YourKids to gange, begge bestillinger helt problemfri. Hjemmesiden er overskuelig (dog kunne der være større billeder og indgangen til hvert produkt, f.eks Boost, kunne foregå fra e... Se mere
Havde bestilt Bumle og Røde, men de må ha været på afveje, da de først kom efter 5 dage. Virksomheden får alligevel 5 stjerner, for beløbet blev først trukket fra kontoen da bilerne var sendt, og de k... Se mere
Her kan du stort set få alle bilerne fra Cars. Bestilte Delux pakken til min 4-årige søn bestående af 20 super flotte metalbiler. Her er bare alle modellerne fra filmen. Hurtig levering. Yourkids kan... Se mere
Jeg handlede ved Your Kids, da de var de eneste, som havde netop den bil, som jeg gerne ville have. Butikken er nem at navigere i og bilen var generelt billigere her end andre steder. Samtidig var po... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
En online legetøjsbutik med et stort udvalg af biler fra filmen Cars og mange andre spændende varer. Gratis fragt ved bestilling over 1.000 kr. (eksklusiv fragt, gælder kun ved forsendelser i Danmark)
Skottegården 32, 2. tv., 2770, Kastrup
- info@yourkids.dk
- www.yourkids.dk
Lang leveringstid
Købte en cars bil, bad om hurtig levering, da den skulle bruges til gave. Der gik 6 dage før jeg modtog den...

Besvarelse fra Yourkids
Lynhurtig ekspedition
Købte 3 biler til Cars.
Der gik kun få dage, fra bestillingen var afsendt, og indtil de lå i min postkasse.
Vil uden tvivl handle der igen og anbefale siden til omgangskredsen.
Altid hurtig levering og et fantastisk sortiment
Hos Yourkids kan man finde næste alle cars biler i alle forskellige versioner og til de samme eller bedre priser. Ingen butik har det samme bredde sortiement og varerne kommer hurtigt. Vi har købt rigtigt mange biler.
Vil godt anbefale Yourkids
Jeg må indrømme at jeg havde en del bekymringer ved at handle hos Yourkids, da hjemmesiden ser meget uprofessionel og "hjemmelavet" ud. Der er ingen "tryghedsreferencer" såsom E-mærket, og man kan derfor godt komme i tvivl om det er en god ide at handle på denne hjemmesiden. Dog vil jeg anerkende at der er nævnt både privat navn og adresse - det giver en følelsen af at der sidder en "rigtig" person bag hjemmesiden, samt at de mange oplysningerne omkring produkterne og forskellen på de forskellige produkter giver én et indtryk af at personen som forhandler produkterne virkelig ved hvad hun snakker om, så jeg tog chancen og kan efterfølgende godt anbefale at handle hos Yourkids, da deres levering og service lever op til andre professionelle firmaer.
Sikker handel og hurtig lebvering hos yourkids
*****
For god service, gode priser og tilbud, hurtig levering og gode produkter
ANMELDELSE AF FIRMA 5 STJERNER
firmaet "YOURKIDS"gav via mail og hjemmeside en rigtig god informatin med alle relevante oplysninger. den bestilte vare kom som lovet .alt ok. en god oplevelse.
Super betjening
Jeg har købt biler, og er meget tilfreds med handlen. Rigtig god service.
Super super service
Har købt rigtig mange cars via yourkids, nok den eneste side i Danmark hvor du bare kan få alle de sidste nye biler.
Lige sagen for en cars samler. Der er altid rigtig meget service, min bedste anbefaling
5 super
Stort udvalg, kort leveringstid, det kan ikke gøres bedre
Alt var perfekt
Varerne er købt til privat forbrug. Varerne blev leveret i fin stand. Vi kan sagtens finde på at handle en anden gang hos YOUR kIDS.
***** Super forhandler
Vi har indtil videre mødt nogle forhindringer fra leverandøren / YourKids.dk..
Levere altid til tiden og hvis de ikke har produktet, så skal de nok skaffe det..
Stor Ros til firmaet.. ;0)
Lang leveringstid
Legetøjbil Lynet Mcqueen købt hos yourkids.dk
Får kun 4 stjerner pga. lang leveringstid. Købt d. 31/8, først modtaget d. 6/9.
Ellers god handel.
Perfekt!
Bestildte 14 forskellige varer - Bestilling, Betaling - 2 dage efter var der en pakke i posten.
Super godt og effektivt!
Stort udvalg
Købte cars biler og de havde hva jeg søgte!
Nem og tilgængelig betjening.
Det var nemt, hurtigt - og så havde de de varer man ikke kan finde i butikkerne...
Vi købte en masse biler fra Cars, vi var glade for at se at de både havde Sally og Kongen som næsten er umulige at finde.
Hurtig levering. Super dejligt!
God service, god levering
Jeg købte to metal-biler. Hjemmesiden og forløbet gik glidende.
Pletfri leverance
Yourkids har leveret til tiden. ikke så meget snak om det. Jeg købte Frank fra Cars billigt og Yourkids sendte varen dagen efter.
Levering og udvalg i orden.
Vi ordrede noget legetøj på webshoppen og ordren blev hurtigt bekræftet og afsendt. Den kom ligeledes frem som ventet - i det jeg antager at PostDanmark var skyld i at der gik to dage med leveringen. Your Kids havde skrevet den var afsendt.
Varerne blev afsendt som storbrev og dermed var der ikke track & trace på forsendelsen, hvilket virker som et irritationsmoment, - omend vi naturligvis sparede omkring 60 % i porto på denne metode.
Webshoppen var ok at finde rundt på - havde varerne og leverede hurtigt. Om man så foretrækker at spare penge på portoen og derved undvære track & trace nummer er en smagssag - men uanset hvad blev vores drenge vilde med gaverne og Your Kids kunne levere.