Har nu bestilt hos YourKids to gange, begge bestillinger helt problemfri. Hjemmesiden er overskuelig (dog kunne der være større billeder og indgangen til hvert produkt, f.eks Boost, kunne foregå fra e... Se mere
Havde bestilt Bumle og Røde, men de må ha været på afveje, da de først kom efter 5 dage. Virksomheden får alligevel 5 stjerner, for beløbet blev først trukket fra kontoen da bilerne var sendt, og de k... Se mere
Her kan du stort set få alle bilerne fra Cars. Bestilte Delux pakken til min 4-årige søn bestående af 20 super flotte metalbiler. Her er bare alle modellerne fra filmen. Hurtig levering. Yourkids kan... Se mere
Jeg handlede ved Your Kids, da de var de eneste, som havde netop den bil, som jeg gerne ville have. Butikken er nem at navigere i og bilen var generelt billigere her end andre steder. Samtidig var po... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
En online legetøjsbutik med et stort udvalg af biler fra filmen Cars og mange andre spændende varer. Gratis fragt ved bestilling over 1.000 kr. (eksklusiv fragt, gælder kun ved forsendelser i Danmark)
Skottegården 32, 2. tv., 2770, Kastrup
- info@yourkids.dk
- www.yourkids.dk
alt blev leveret hurtigt og ingen reklamationer. perfekt. er sikker på han bliver glad for sin julegave.
Forkert produkt
Jeg har bestilt nr. 86 fra jeres liste af Cars biler, men har fået et helt andet produkt, end det, der er nr. 86 på officielle Cars lister - nemlig Ronnie Ræs. Så nu har jeg en Cars bil, som ingen er interesseret i. Den var heldigvis billig!!! - Men alligevel synes jeg det er for dårligt, når man har fået at vide, at barnet ønsker sig bil nr. 86, at jeres liste så ikke svarer til cars lister.

Besvarelse fra Yourkids
Supergod service!!
Jeg har købt "Kongen" fra Biler, som ikke har været til at opdrive i Toys R Us og andre legetøjsbutikker.
Men Yourkids havde den. Nemt og overskueligt at bestille. Varen kom 2 dage efter bestilling. Super!!
Vi vil helt sikkert handle hos Yourkids igen.
Hurtigt og pålideligt
Til trods for, at Yourkids på hjemmesiden gjorde opmærksom på, at der kunne gå 3-4 dage, før bestilte varer kunne afsendes (op til jul), modtog vi varerne dagen efter bestillingen. :o)
Pakken var i øvrigt godt emballeret.
Hurtig og god betjening.
Jeg har handlet med yourkids 3 - 4 gange nu. Hver gang er ordren ekspederet hurtigt og fint. God service!
Helt igennem en god oplevelse
Jeg har denne gang købt 6 biler fra Cars og de kom som lovet med posten. Jeg har tidligere købt biler hos dette firma, også uden problemer.
YourKids v/Anne Still Laurberg
Skottegården 32, 2.tv.
2770 Kastrup
Min bestilling kom 2 dage efter jeg havde afgivet ordren, jeg er glad for at opdage, hvor nemt det er at handle hos Yourkids og kan kun anbefale fremgangsmåden.
Hurtigt og effektivt.
Mangler du gaver til ungerne, er Yourkids et godt sted at søge. Super godt tilbud, og hurtig levering.
Alt gik som det skulle!
Varene var som beskrevet på hjemmesiden, og hele handelen gik som den skulle. Hurtig behandling og levering.
5 stjerner hurtig og god betjening
5 stjerner til yourkids nem og hurtig behandling af min ordre og det var lige hvad jeg bestilte
Intet dårligt at sige overhoved..
Min bestille af kongen, ronnie ræs og traktoren blev hurtig behandlet. Fik dem 2 dage efter bestillingen, hurtigt og effetivt :o)
Vil unden tvivl handle med Yourkids igen.
Ingen problemer, jeg betaler og få dage efter kommer varerne med posten:-D
God oplevelse
Jeg har købt en lille bil fra Cars serien og alt er forløbet til UG+
Hurtig problemfri levering
Yourkids har en nem og overskuelig hjemmeside, der er hurtig og problemfri levering. Varerne lever til fulde op til forventningerne.
Nem og hurtig handel!
Vi har handlet hos Yourkids 2 gange og her begge gange været meget tilfredse. Der var en varer som jeg ikke kunne finde på hjemmesiden og jeg sendte derfor en mail. Denne mail fik jeg svar på samme dag. De gange vi har handlet hos Yourkids har det været en nem og hurtig handel. Det eneste vi kan sætte en finger på er, at Yourkids hjemmeside kan virke lidt uoverskuelig. Mia
God og hurtigt levering
Hjemmesiden er nem at overskue, levering kom hurtigere end forventet - alt i alt en god oplevelse.
Cars
Jeg har været godt tilfreds som kunde hos YourKids.dk. Varerne blev afsendt og leveret hurtigt, og ser fine ud!
Super
Uden tvivl. Det er stedet, hvis der skal handles Cars biler. God service og fedt udvalg. Og vi har ha´ndlet her MANGE gange ;o)