Younglook

Andre kiggede også på

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Går altid derfra med smukke negle lige efter mit ønske - og jeg er kræsen 😅 derudover er jeg skiftet fra dyrt makeup mærke til Aura - super lækre produkter! Og til en mega skarp pris. Godt vi har Younglook i Aalborg 😊

23. april 2021

Min one and only neglesalon

Min one and only neglesalon! De søde piger fra YoungLook er altid klar på en lille udfordring, når jeg får en ny ide til et negledesign. De er super dygtige og neglene er altid super smukke!
Salonen sælger også makeup fra mærket Aura. Førhen havde jeg viet min sjæl til MAC, men efter jeg prøvede Aura, har jeg aldrig vendt tilbage:) og prisen for Aura er sindssyg billig, så er der råd til ENDNU MERE MAKEUP :-)

25. januar 2021

Super lækre produkter

Super lækre produkter, som er lette at arbejde med. Kanon mascara, og skygger og liner i fine farver. Aura er et fantastisk produkt med stort udvalg og høj kvalitet til billige penge. Det er en win win :-) Kan kun anbefale produktet til andre.

11. oktober 2018

God kvalitet til god pris

Det er meget inspirerende at være til makeup aften med Young Look, hvor man kan prøve produkterne.
Pump it up er den bedste mascara jeg har haft!
Der er god service og produkterne er meget billige sammenlignet med andre mærker. Jeg anbefaler Young Look til alle !!

22. september 2018

Fantastisk og inspirerende firma

Jeg har tidligere brugt mange penge på at finde den rette mascara - da jeg først prøvede pump it up var jeg ganske enkelt solgt fra første vippestrøg! Idag kombinere jeg den altid med lift it up, som jeg bruger på de nederste små fine vipper. Det giver mig det resultat, som jeg ønsker.

11. september 2018

Lækker make up <3

Younglook forhandler make up af mærket Aura bestående af stort udvalg af produkter til ansigt, øjne, læber.
Indehæver af Younglook giver super god og professionel vejledning af produkter. Jeg er en stor fan især af mascara - Pump it up der gør vipperne meget smukke, den lækker mineral pudder Powderful giver en smuk finish og giver ansigtet smukt glød, og alle de lækker øjneskygger i smukke toner/farver - de holder godt og længe! Produkter er nemme at arbejde med og oven i købet billige ! :-) Der skal helt sikkert prøves !

Fantastisk service

Fantastisk service, fantastiske priser og kvaliteten er i top!? Læbestift fra Aura er den bedste, jeg har aldrig før gået med læbestift men efter at have prøvet Aura går jeg med det hver dag, den er dejlig let med god farvepigment der holder selv efter et måltid.

Aura makeup er Fantastisk

Aura makeup er Fantastisk, hvor kvaliteten er i top og til en rimelig pris. Jeg er så glad for det makeup, jeg har købt herunder lipgloss, øjenskygger, mascara og contour. Jeg kan varmt anbefale Aura makeup, hvis man vil have kavlitet samt til en fair pris. Servicen er i tip top 👍🏻👍🏻.