Yogamedvinger Anmeldelser 7

4,3

4,3

Som ny hos Yoga med Vinger er jeg…

Som ny hos Yoga med Vinger er jeg blevet taget varmt imod, og både Hannah og Tiia gør det nemt at følge undervisningen. Jeg elsker, at der hver uge er et tema med lidt tilhørende teori. Det er et fint roligt sted at dyrke yoga, og jeg har altid den dejligste ro og glæde i kroppen, når jeg tager derfra. Tak for det ❣️

19. marts 2026

Kvalitets yoga

Kvalitets yoga. Roligt og rart sted. Rent og pænt. Dygtige undervisere som interesserer sig for sine elever og for at lære fra sig. Her kan man komme som man er og bliver taget godt og omsorgsfuldt imod, er man 20 eller over 80 år og man kan komme i sine gamle joggingbukser.

14. marts 2026

Det bedste Yoga sted i Valby

Yoga med vinger er et lille, hyggelig studie med engagerede undervisere, som jeg varmt kan anbefale.
Jeg har i flere år gået både til restorativ - og blid yoga, og senest også holdet yoga og styrke. Det giver masser af gode udfordringer til både krop og sjæl - tak til Hanna og Tiia :-)

7. marts 2026

Min ugentlige livline siden 2018

Jeg har gået fast hos Yoga med Vinge i mange år, og jeg er i dag helt afhængig af min ugentlige dosis. Det er her, jeg får bugt med stivhed i kroppen, øger min smidighed og finder ro, når hverdagen er travl.

Hanna er en fantastisk underviser, der er utrolig lydhør og opmærksom på den enkeltes niveau. Hun tilpasser altid stillingerne til ens personlige udfordringer og har et unikt overskud til at mærke energien i rummet. Man føler sig altid set og hjulpet.

De varmeste anbefalinger herfra

5. marts 2026

En perle af et yogastudie

En perle af et yogastudie
Jeg har trænet hos Yoga med vinger gennem 4 år, og jeg kan virkelig anbefale stedet. Yogalærerne interesserer sig oprigtigt i alle, der kommer og er opmærksomme på den enkeltes behov og udfordringer. Der er flere forskellige typer af hold, så det er let at finde noget, der passer til dagsformen og i en travl hverdag.
Hos Yoga med vinger kommer der ro på krop og sind, og jeg går altid derfra i godt humør.

27. februar 2026

Er dette din virksomhed?