Yaneeda.com

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oplevelsesrejser til USA, Asien, Afrika, Sydamerika. Hos Yaneeda skærer du 30 % af prisen i forhold til et almindeligt rejsebureau. Find din rejse her.

Også vi kan stille os op i køen af i…

Også vi kan stille os op i køen af i køen af utilfredse kunder hos Yaaneda / Yaneeda Travel. Vi har trods gentagne forsøg ikke fået vores penge retur for den ellers planlagte rejsen den rejse 8. april 2020 til Sri Lanka Vi fik en mail om at vi skulle sende vores kontonr så pengene kunne blive ført retur, men siden er der ikke sket noget
Der er nu gået over 5 måneder, og trods mange henvendelser, er der ikke sket noget, og nu er de slet ikke til at få fat i.
Har i dag talt med klagenævnet for pakkerejser.
De synes vi skal indgive klagen til dem.
Vil helst være fri, men har ikke rigtig andet valg, da Yaneeda ikke kontakter os

7. september 2020

Meget svære at komme i kontakt med

Meget svære at komme i kontakt med . Vi skulle have været til Thailand i maj og har da godtnok fået en mail . Men kan ikke komme igennem på telefon . Skal lige siges at vi har rejst med dem før og været godt tilfreds . Men det her er ikke ok

25. juli 2020

Lever ikke op til noget de lover og at…

Lever ikke op til noget de lover og at komme i kontakt med dem er umuligt vi skulle have rejst til Bali den 16 juli og indtil vidre kun fået standart mail og siden ikke hørt mere og ringet til dem og vente 2.5 time fra nr 3 til 1 og så skete der ikke mere . Vi havde overvejet at ombooke vores rejse men det hænger da I tynd tråd på den måde de køre det på . Kan desværre ikke give minus I stjerner .

22. juli 2020

Familietur. Forventningerne til vores tur til…

Forventningerne til vores tur til Tanzania og Zanzibar var store , da vi skulle tre generationer i alt 10 personer afsted. Fra start til mål blev alle aftaler overholdt, lige fra afhentningen i lufthavnen i Dar es Salaam af to rigtig gode og dygtige chauffører / guider, som dagen efter tog os på en fantastisk Safari tur over tre dage. De var skyld i , at vi fik set de forventede dyr på savannen, stor ros til Steve og Ghasto.
Dernæst var Zanzibar et smukt sted at opholde sig. Indigo Beach var et super resort , ikke for stort, så alle kendte hinanden. Smilende og hjælpsomme. De havde meget fokus på madspild og lokale madretter. Nyt menukort hver dag. Lækker morgenbord, hvor man kunne få alt , hvad man ønskede sig .
De var altid meget villige til at hjælpe med stort og småt med et smil.
Vi havde et fint samarbejde med Kasper på kontoret, som var sød at svare på alle spørgsmål .
Kan kun anbefale både Yaneeda og tur konceptet.

29. februar 2020

Vi er lige kommet hjem fra en…

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie på Bali. Yaneeda's rejse agent Kasper M.J. har tilrettelagt og sørget for en lækker, sammenhængende og varieret ferie over 14 dage. Servicen har været helt i top fra vores forespørgsel omkring ferie til hjemkomst og høflig opfølgning. Det er vores anden rejse ved hjælp af Yaneeda og rejseagent Kasper - hvor første tur gik til Tanzania og Zanzibar - hvilket også var glimrende gennemført.
Vores bedste anbefalinger og stor tak til Kasper og Yaneeda.
Dbh Hans og Bitten

29. oktober 2019

yaneeda arrangerede vores rejse på Bali…

yaneeda arrangerede vores rejse på Bali fra 29.6.19 til 14.7.19.
Det vil sige hoteller, chauffører mellem hoteller og både. Fly sørgede vi selv for.
Alle hoteller levede op til forventningerne • alle chauffører var der til aftalte tider og biletter til Gili båden på plads.
Inden rejsen havde jeg lidt rettelser og spørgsmål • de blev besvaret indenfor ganske få timer også aften og søndag.
Yaneeda samarbejder med AsiaDomestic og her må vi sige at engelsk kundskaberne (manglende) ødelægger lidt af oplevelserne, fordi guiderne ikke forstår meget ud over det de har indstuderet • de ekstra nysgerrige spørgsmål får man ikke besvaret.
Vi havde en yderst uheldig oplevelse på Mt Batur • men Yaneeda kompenserer med tilbagebetaling af prisen for turen, og har lovet at tage en snak med AsiaDomestic.

Alt i alt har Yaneeda levet op til det vi forventede så derfor ***** herfra.

Heidi Støvring • Odense

19. juli 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)