Bestilte vores nye havemøbler over XL bygs hjemmeside - Alt gik super nemt, var dejligt overskueligt 👌 Perfekt levering på aftalt sted og kanon god kundeservice med hensyn på svar på levering og t... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Danmark
- websupport@xl-byg.dk
- www.xl-byg.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Køb af grill via webshoppen
Køb af grill via webshoppen: hurtig levering til nærmeste butik. Hurtig til at finde varen og sikre, at alle dele var i den samlede pakke
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Godt varesortiment og overskuelig forretning.
Mangler viden
Købte Outrium drivhus (Halls universal) men ingen kunne give seriøs information eller viste vilje til at finde ud af det. Så da jeg skulle have 2 ekstravinduer valgte jeg at handle direkte hos producenten Juliana der trods alt kender deres produkt
hurtig
hurtig - effektiv og meget stort udvalg, meget hjælpsom og fagligt personale.
Priser stiger når kommer i butik frem for online
Når man ser en vare på XL-byg.dk, som ikke er tilbud eller lignede, hvor man kan se hvor den er på lager og hentes med det samme, så ændrer prisen så markant opad når man står i butikken og vil betale. Ekspedienten kommer så med laaang forklaring om at XL-byg er en indkøbsforening og at de i Fog (butik i lyngby) har deres egne priser.
Erfarede og kompetente medarbejdere
Jeg kan altid finde meget kompetente rådgivere i XL-Bygs butikker, når jeg laver gør-det-selv arbejde. Kæden adskiller sig fra andre ved at hyre medarbejdere, som er erfaret eller uddannet nok til at tilbyde en service af høj kvalitet.
Xl byg Hadsund
Xl byg Hadsund, er så skuffet over deres service. Afviste at bytte en køletaske som jeg synes var for lille, da jeg pakkede den op. Er i orinal emballage og kan bevise hvornår den er købt ( for en uge siden) via bankoplysninger. Havde ingen bon, tror aldrig jeg har fået den, eller måske tabt, på vej ud af butikken. Følte jeg blev beskyldt for at have stjålet den, da de henviste til hvidvaskeloven. En underlig kunde pleje, når jeg bare ville have en større og bedre vare 😒

Besvarelse fra XL-BYG
Varen kom hurtigt.
Varen kom hurtigt.
God indpakning . 5 stjerner herfra
Super levering 3dage før annonceret…
Super levering 3dage før annonceret leveringsdag
Nemt online.
Nemt online.
Hurtig ekspedition.
Hurtig levering.
Ja, alt var perfekt, gnidningsløst - god service!
Nemt at finde varen og hurtig levering
Nemt at finde varen og hurtig levering, fra Randers til Frederikshavn. :-)
Fornuftig pris og levering til tiden
Jeg bestilte click og collekt det var nemt.
Jeg bestilte click og collekt, varen var klar næste dag til afhentning.
Meget langsommelig Click og…
Bestilte en parasol med Click og Collect fredag. Hørte ikke en lyd fra dem men kørte til Hørve lørdag lige inden lukketid. Fik besked om at intet kunne gøres før de fik bestillingen fra web-shop, på papir! 2 hverdage senere fik vi besked om at den kunne afhentes. Ved afhentning viste det sig at ordren lå i et ringbind og ordnet efter efternavn! Blev udleveret med tre personers mellemkomst.
Yderst langsommelig service hvor leveringstid i web-shop ikke følger butikkernes åbningstid. Butikker er ikke gearet til e-handel.
Hold kæft en lækker service der bliver…
Hold kæft en lækker service der bliver givet i XL byg i Korsør! Vi kommer ned helt uvist om hvordan vi skal gøre tingene! Jakob var fantastisk til at guide os igennem vores problem! Det er virkelig 12/10 service!
Rigtig god og kompetent service som…
Rigtig god og kompetent service som altid i XL i Måløv. Det er en fornøjelse at handle der
Hurtig levering og god vare