Bestilte vores nye havemøbler over XL bygs hjemmeside - Alt gik super nemt, var dejligt overskueligt 👌 Perfekt levering på aftalt sted og kanon god kundeservice med hensyn på svar på levering og t... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Danmark
- websupport@xl-byg.dk
- www.xl-byg.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Nemt at bestille varer og gode priser
Super venligt og imødekommende…
Super venligt og imødekommende personale.
Jeg havde købt en slagboremaskine +…
Jeg havde købt en slagboremaskine + diverse med leverering med postnord. Postnord kunne ikke finde ud af at levere min pakke og sendte den tilbage til xl i herlev. Da XL modtog pakken, fik jeg en opringning fra Jesper, som ville levere pakken personligt på hans cykeltur hjem. Det er god kundeservice!
Leverance som aftalt fra afdeling i…
Leverance som aftalt fra afdeling i Hørve. Fleksibel med hensyn til dato. Serviceminded fragtmand. Perfekt.
Webshop også i top.
Perfekt fra A til B.
Bestilling via web-shop, betaling og levering var lige efter bogen. Perfekt. Så vi er meget tilfredse med handlen. Havemøblerne er også perfekte i vores gårdhave.
Behagelige sted at handle
Modtog regler og plader til en…
Modtog regler og plader til en skillevæg.
Den ene af de lange stykker var sindssyg skæv.i begge retninger vi taler om 5-7 cm på 360cm.
7 korte stykker havde ikke samme bredde målene skulle hedde 45x95
Men svingede mellem 95mm og 86 mm.
Derfor køb aldrig træ i xl byg de er fuldstændig ligeglade med kvaliteten.....
Min app
Min app. Virker ikke . Den sidste ordre kan jeg ikke fjerne. Har prøvet at slette appen . Det hjalp ikke. Har spurgt om hjælp 2 gange i denne uge. Intet svar.
Den gode oplevelse fik jeg en aften
Den gode oplevelse fik jeg en aften, de havde aften tilbud.. jeg er opereret i ryggen og I et ben og havde en stiv støvle på. Der var kø til langt ud på vejen inden de åbnet... Henvendte mig til drive ind afdelingen og fik den mest fantastiske hjælp og forståelse.. sikker en venlig og høflig betjening .. der var virkelig en go ånd... takker den uge mand for hjælpen.. og din venlighed..håber du kunne lide karmellerne .. men taktil jer alle.
Nemt
Nemt, chaufføren kunne godt ha ringet på da han leveret , så vi viste at det var kommet
Vare som bestilt
Vare som bestilt, leveret til tiden af meget venlig chauffør. Kan anbefale.
Modtog aldrig nogen mail fra dem om min…
Modtog aldrig nogen mail fra dem om min vare var klar til afhentning før jeg selv rettede henvendelse
Produkter til en god pris
Produkter til en god pris, hurtig levering og
god service
God Service