Restaurant Xin Fu Anmeldelser 35

3,5

Fantastisk familie restaurant! Mange gode retter at vælge imellem, stor udskiftning af maden, intet står længe ig tørrer ind. Har man problemer er servicen i høj gear, - man skal selvfølgelig være opm... Se mere

Mit kendskab til Xin Fu er udelukkende fra Take away og igennem mange år, sammenlagt utallige gange. Jeg kan kun rose den udstrakte service ved udlevering af super lækker mad. Hjemmesiden er rigt ill... Se mere

Langt under 0, minus karakter. 4 ud af 6 gæster fik en meget slem madforgiftning indenfor kort tid efter besøget . Vi brugte engangshandsker og sprittede og overholdt alm hygiejneregler. Vi vil al... Se mere

3,5

Middel

Flinke mennesker, LÆKKER mad!

Alt hvad jeg smagte i dag, var fantastisk! Personale super flinke, og selvom vi kom sent, kom de susende ud og fyldte alle fade op.. Det var mit femte besøg, og alt mad har smagt langt over middel hver gang.. Eneste anke er, at sodavandende måske er lidt dyre, men så smagte de tilgengæld også 100% (Formodentlig fra flaske).. Det irriterer mig, at der er "en-stjernede anmeldelser" her, på XinFu, som helt sikkert er er falske.. (Efternavne på anmeldere er stavet forkert, og generelt er der tale om fuldstændigt urealistiske historier, og I (Ejere af XinFu), bør anmelde disse falske anmeldelser til Trustpilot!

8. april 2024

Uretfærdig og forfærdelig oplevelse

Hvor skal jeg begynde? Mit besøg på Xin Fu Restaurant var en forfærdelig oplevelse fra start til slut. Fra det øjeblik, jeg trådte ind i lokalet, blev jeg mødt med nedladende bemærkninger og upassende adfærd fra tjeneren. Han syntes at finde fornøjelse i at nedgøre mig og gjorde grin med mit udseende, specifikt mit røde hår. Ikke alene foreslog han en uanstændig aftale om "Netflix and chill", men han gik også så langt som at klapse mig på rumpen og kalde mig nedladende navne, blot fordi jeg afviste hans uønskede tilnærmelser. Det er fuldstændig uacceptabelt og ubehageligt.

Når det endelig var tid til at bestille mad, ventede jeg utålmodigt på min bestilling i lang tid. Og hvad fik jeg? En usmagelig broccoli salat, som jeg nægter at spise. Jeg mener, hvem serverer en broccolisalat uden at spørge først? Det er som om, de ikke engang tog hensyn til mine præferencer eller ønsker. Det er uacceptabelt at tvinge sådan noget skrammel ned i halsen på mig.

For at gøre tingene værre gjorde personalet grin med mig, når jeg gik på toilettet.De sagde jeg lavede gigalort, men hvad regner de med når de servere mig brokoli salat?! Deres uforskammede kommentarer og latterliggørelse af min person var intet mindre end forfærdelig og uprofessionel.

Alt i alt var mit besøg på Xin Fu Restaurant en katastrofe. Jeg følte mig ikke velkommen, respekteret eller værdsat som kunde. Jeg vil aldrig sætte mine ben der igen, og jeg opfordrer alle andre til at undgå dette sted for enhver pris. Der er masser af andre restauranter derude, der respekterer deres kunder og behandler dem med værdighed og høflighed - Xin Fu er bestemt ikke en af dem.

8. marts 2024

personalet er kolde og bryske

personalet er kolde og bryske , betjeningen kold og ligegyldig , der gik 40 minuter før vi fik 1. ret fra grillen ,8 minutter før vores 1.5 timers reservation udløb stod en tjener med dankort automat i mit ansigt og fordi vores 4 årige datter brokkede sig fik vi lov at sidde 5 minuter mere

3. marts 2024

Hyggeligt sted med god mad

Jeg har været der et par gange, og det er super god mad! Det er et ret populært sted, hvilket er fuldt forståeligt, men så der kan godt lidt støj osv. tjenere er gode til at være tilstedeværende og man skal generelt ikke vente længe på noget. Kan klart anbefale!

16. maj 2023

vold på restaurant

vold på restaurant
lige da vi kom på restauranten fik vi at vide at min 8 årige søn var gratis men så når vi er færdige med maden for jeg at vide at jeg er en fusker og en løgner og siger vi skal betale ekstra. Jeg siger til ham jeg nægter og betale ekstra for noget mad der ikke smagte godt og som man for det dårligt af, tjeneren bliver sur og kaster bevist en menu kort på min kone men rammer desværre min 8 årige søn og for den lige hovedet. min søn for et rødt mærke i hovedet og begyndte og bløde en lille smule.
der efter følgene kommer han ud fra disken og skubber min kone hårdt så hun falder vor der er kommer en kollegaer der ud og holder fast i ham fordi han ikke vil stoppe.
en ugeholdig oplevelse og ønsker ikke at det sker for nogen. tjeneren er nu politi anmeldt for at skubbe mig og kaste noget hårdt og bevist på min søn.
håber ikke det sker for andre

24. marts 2022

Spiste hos Xin Fu d

Spiste hos Xin Fu d. 17.feb. i går. Maden er fantastisk. Service er over de 5 stjerner. Restauranten er fuldt booket. I '80erne var stedet en nat club, hvor jeg arbejdede. Nu er det blevet til én af Danmarks bedste kinesiske familie restauranter.

18. februar 2022

Hyggeligt sted med mange lækker retter og en rigtig god service, kan varmt anbefales

11. januar 2022

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted, med lækkert mad i alle afskygninger. Spiser der meget ofte da der er stort udbud af kvilitets mad til både børn og voksne. Holder tit fødselsdag der, og ikke kun pga. at fødselaren spiser gratis ;-) Kan godt li at der også er meget til børn, bla. is og softice bar. Min datter savner dog at der også er fiskefillet.... men det går ;-) Meget sjældent at fade er tomme eller næsten tomme, og retterne er altid varme. Virker meget rent og tjenerne er venlige og hurtige til at fjerne brugt service. The Mongolian BBQ er også et hit. Du marinere selv dit kød, gir det til kokken som så tilbereder det og så bliver leveret til dit bord. Det er sg* da service ;-)
Kan kun anbefales.

15. september 2021

fantastisk sted.

fantastisk sted.
Jeg har spist der mange gange og kvaliteten er lige god hvergang.
god service og fantastisk mad.
der er noget for alle

31. august 2019

Før deres ombygning var deres mad…

Før deres ombygning var deres mad lækker, nu den er så fed at ens tallerken svømmer i fedt rimelig klamt og du bliver mæt på den forkerte måde og deres sushi tja det jeg fik virkede ikke frisk endvidere så skal de nok tænke på at færdig bage deres tarteletter og der var flere gæster som efterspurgte om de gad at genopfylde ris og nudler det er sidste besøg

18. november 2018

Er dette din virksomhed?