2,5

Under middel

Stram op!!!

Simpelthen den mest elendige forbindelse til lufthavnen!
Missede mit fly til Rom, da bussen ankom 9!! min senere end ventet! En lufthavnsbus!!!
Sidste gang at jeg sætter min lid til det selskab!
Kan simpelthen ikke finde ord for hvor gal jeg er over jeres elendige timing!!!

19. september 2023

Jeg har kun haft gode oplevelser

Jeg har kun haft gode oplevelser med x bussen 912 Århus-Billund og modsat! Chaufførerne er mega søde og informerer tit over højtaleren omkring tidsplanen og andet service info. De tilbyder endda tit kaffe og te!

27. maj 2022

Er pt med 940x der skulle gå 15.36 x…

Er pt med 940x der skulle gå 15.36 x Viborg mod Skive. Bussen er 20 min forsinket, det er hvad der kan ske. Så er buschaufføren skidesur og nægter at hjælpe passagerne med at få barnevogne op i bussen - " det må i sgu få en anden til". Jeg er målløs. Jeg hjalp kvinden med barnevognen. Det er virkelig dårlig stil

14. februar 2022

Igen igen oplever og møder jeg møg sur…

Igen igen oplever og møder jeg møg sur og træls chaffør i X bus Vi kører med mig som eneste passager (har gjort det nogle x nu ) og jeg har trolley med, med ting jeg skal bruge under turen medicin vand pc etc Sur chaffør insisterer på at trolley skal anbringes i bagagerum og jeg må hastigt på gaden pakke om til lille taske og ja ja ok og sad og manglede div !? ...Jeg ku forstå det hvis bussen var fuld ?men det er lille trolley og kunne sagtens stå på gulvet ved siden af et sæde - i det hele taget måden at sige det på og chafførens trælse irretable atitude Det hele afsluttes med at jeg også får irettesættelse over at gå ind af fordør når den nu alligevel var åben fordi chaffør var ude af bus og anbringe i bagagerum hvilket forøvrigt var den dør jeg skulle gå ind ad sidst jeg kørte med X og især latterligt at blive irettesat når det kun er ved fordør man kan tjekke ind..også under Co og igen eneste passager Nå møg ærgelig og dårlig start på en lang tur til Grindsted smerteklinik med det offentlige og som sagt ikke 1 ste gang jeg oplever ...Øv øv Er de træt af deres job ?Jeg er med på at der er div regler ..men hvor er det bare ærgeligt for ens tur at starte ud med "nippe nalle " chaffør som bare har brug for at macho Hvis jeg har mulighed for fremover at vælge andre selskaber at rejse med Så gør jeg det ...

27. januar 2021

Ingen varme i bussen

Jeg oplever næsten dagligt, når jeg er på vej hjem med 973x til Frederikshavn at der ingen varme er på i bussen og der bliver dermed utrolig koldt i vintermånederne, så koldt at jeg ofte skal sidde med vinterjakke på bussen. Det synes jeg ikke kan passe at man skal

30. oktober 2017

Dejlig nemt..

Det er det offentlige transportmiddel jeg hænger mest til da den kører direkte til de steder jeg skal hen. Jeg giver kun 3 stjerner p.ga sure busschauffører .. et lille smil og lidt venlighed kunne være rart!

28. november 2013

Dårlig start på ferien.

Rejsen starter med 30+ grader i XBus mod Billund airport, selvfølgelig ingen AC eller ventilation, ikke engang internettet fungere. Gør det aldrig igen. Man får ikke meget får 150kr pr. snude.

21. juli 2013

Uacceptabel service

Jeg er blevet rigtig træt af xbus!
I forbindelse med studenterkørsel 1. Juli skulle jeg med fra morgenen af, men det viste sig så at xbus ikke kørte efter de planer, de selv havde lagt op på egen hjemmeside som gyldige allerede fra dagen før – jeg ringede derfor xbus for at få bekræftet eller afkræftet om det var en fejl, og i sekundet jeg spørgende nævnte de manglende busser, blev røret smækket på. Xbus blev herigennem skyld i en masse bøvl på dagen for min studenterkørsel og jeg kom halvanden time for sent. Det er absurd dårlig service, og har aldrig oplevet noget lignende.
Denne oplevelse kombineret med, hvad jeg vil kalde, urimeligt høje priser for studerende afholder nu mig fra at bruge xbus igen – jeg vil hellere spare penge og bide i det sure æble med at en togrejse tager længere tid.

1. juli 2013

Er dette din virksomhed?