Ik heb in mei iets besteld en betaald. Eerst krijg ik steeds mail dat het vertraagd is. Nu heb ik een paar keer gemaild en krijg ik dit terug: As of August 1st 2015 WOWHD is under new ownership. We... Se mere

Heb nooit mijn cd's ontvangen, welke wel betaald waren, en ook nooit geld terug gekregen. Klantenservice gaf, overigens pas na meerdere mails vanuit mijn kant, aan dat zij hier nou eenmaal niets aan k... Se mere

1,1

Dårlig

De 'levensechte' puppy oplichting

De 'levensechte' puppy die op de afbeeldingen van hun site te zien is, klopt niet eens een beetje. Trap er niet in!! Koop het niet!! Het hondje maakt een raar geluid, blaft dus niet. Heeft geen fluffy vacht, totaal anders. Het bedrijf reageert nergens op na 4 a 5 mails te hebben gestuurd. Slechte organisatie en geen service-klantviendelijkheid. Ze moeten heel snel stoppen met deze oplichting. Ik voel me bestolen door de geldverspilling.

18. januar 2025

Bij mij ook het zelfde oplichterij 2…

Bij mij ook het zelfde oplichterij 2 hondjes voor de kerst voor mijn kinderen besteld en het zijn gewoon 2 goedkope hondjes die alleen keffen je besteld ze bij Ali voor 5 euro ik heb voor allebei 40 euro betaald en naar vele berichten heb ik nog steeds geen antwoord gekregen nooit iets bestellen dus!!!!!!!

24. december 2024

beetgenomen

Mooi beetgenomen! Fantastische bedriegers. Vriendin is in hun val gelopen.. Met filmpjes die fake zijn en helemaal niet aan de realiteit van het product beantwoorden verkopen ze u iets die je elders aan een kwart van de prijs vindt, de prijs is nog niet het ergste, maar je verwacht iets dat beantwoordt aan de door hun gecreeerde onwerkelijkheid wat resulteert in een grote teleurstelling. Laat u niet vangen aub.

13. december 2024

Hondje gekocht

Hondje gekocht
Volgens het filmpje zou hij kunnen lopen
MAAR DAT IS ÉÉN GROTE LEUGEN
KOOP HIER NIETS
ZE ZIJN NOG GEEN HALVE STER WAARD
Terug zenden kost 9.75
Dus dat doet natuurlijk niemand, want als hun vinden dat het product aan alle verwachtingen voldoet
Ben je je geld kwijt plus de retourkosten en je hondje
Dat dit soort bedrijven telkens op Pinterest staan is mij een raadsel

2. september 2024

OPLICHTING

Kant en klare troep waar je erg lang op moet wachten. Als je klantenservice mailt doen ze of ze stom zijn inzale terugbetingsverzoek, en bieden korting aan. Nou lieve mensen koop hier aub niets. De producten zijn bagger. En er valt niet mee te communiceren

18. juni 2024

WOW HD alleen nog in de VS gevestigd: aanvullende BTW en invoerrechten

Deze beoordeling is gebaseerd op een e-mailreactie die ik heb ontvangen van WOW HD

WOW HD is niet meer gevestigd in Nederland, maar uitsluitend in de Verenigde Staten.
De prijzen waarmee WOW HD mee adverteert zijn exclusief 21% BTW. Houd hiermee rekening mee als je iets gaat bestellen.
Daarnaast is de verzendtijd een stuk langer, omdat de artikelen vanuit de VS moeten worden gestuurd.

Tenslotte kan de zending bij de douane in Nederland blijven liggen, omdat het niet duidelijk is dat er al BTW is berekend.
De letterlijke tekst op mijn vraag waarom er bij de check-out plotseling 21% BTW wordt berekend, staat hieronder.
Die tekst staat er dus ondanks dat er al 21% BTW is berekend.

"All orders ship from our warehouse in Shepherdsville, KY, United States. Please be prepared to pay the CUSTOMS DUTY, TAXES / VAT that your country charges. Those fees are strictly the responsibility of the buyer. We are NOT and CANNOT be responsible for what your country charges. We do not declare packages at less than paid value, and we do not make special accommodations such as opening your package and only shipping discs"

13. april 2023

Can't even order from the site

Can't even order from the site

"Oops you've not filled in the required fields"

Yes I have. Triple checked that I have.
Have ordered multiple times from the site without issue. But obviously this time they don't want the business.

25. maj 2021

Goede service

Mijn order is netjes bezorgd. Van een pre-order die niet meer leverbaar bleek kreeg ik netjes het geld terug.
Enig verbeterpuntje is dat er wat beter gecommuniceerd mag worden (klant op de hoogte houden) maar verder dik tevreden.

20. maj 2021

Ik bestel hier al jaren en een kleine…

Ik bestel hier al jaren en een kleine twee weken geleden hier weer een bestelling geplaatst. Zoals ik gewend ben is deze keurig aangekomen binnen de beloofde tijd. Zal hier zeer zeker vaker een bestelling plaatsen!

30. april 2021

Ik bestel al bij hen toen het nog…

Ik bestel al bij hen toen het nog cdwow.nl was en ik heb tot nu toe altijd mijn spullen gekregen. Ik bestel alleen maar muziek en ik heb vandaag mijn 3 cd's sneller dan de aangegeven datum ontvangen en alles is in goede staat aangekomen.

9. marts 2021

Order at Your Own Risk!

Low prices and free shipping on all orders to Canada? Seems too good to be true, because if you're a Blu-ray collector in the Great North than you know how hard it can be to find certain titles at reasonable prices.

Well I should have listened to what my mom used to tell me when I was a kid: if it's too good to be true, it probably is.

I used wowhd.ca to order an item and it never showed up (I live in Ontario). The shipping confirmation email they sent me didn't include a tracking number (which seems unusual) so I couldn't check its status. I have no idea if they actually shipped my item or just took my money.

They did refund me, about 60 days later and only after a few emails in which I said I was going to contact my bank.

I know some people online swear by this company but I would not recommend even my worst enemy order anything from this site. Order at your own risk!

25. februar 2021

Er dette din virksomhed?