Banner for Woonsquare - Oosterhout

TrustScore 4.5 ud af 5

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al ervaring met deze winkel en altijd naar volle tevredenheid. Deze keer compleet interieur aangeschaft en nog een flinke korting ook! Vooral ook erg tevreden over de verkoper, die ook nog eens mijn n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verkoopmedewerkster dacht met mij mee. Aangezien de bank die ik wilde uit het assortiment ging. Liet een bank zien die gelijk goed in de smaak zou vallen en eetkamerstoelen die op mijn lijf w... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met deze winkel, in januari een bank besteld ,,, super blij de winkel uit ... Maar de vreugde was snel gedaan richting levertijd...meerdere malen in mijn ogen een smoesjes g... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij worden altijd super goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel en ze nemen echt de tijd voor je. Ik geef ze een dikke tien en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2.192 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

vriendelijke geholpen

vriendelijke geholpen , goed advies! bedankt lindsay . Top!!

16. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Wat fijn dat u in onze vestiging in Oosterhout vriendelijk bent geholpen en goed advies heeft gekregen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben diverse keren een aankoop bij…

We hebben diverse keren een aankoop bij woonsquare gedaan en dat is elke keer goed bevallen zodat we deze keer ook weer terug gegaan ook deze keer zijn we weer naar volle tevredenheid geholpen door Sjaak.

16. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Fijn dat u ook deze keer in onze vestiging in Oosterhout weer naar volle tevredenheid bent geholpen door Sjaak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel gezellig en goed geholpen door…

Heel gezellig en goed geholpen door Lindsay en Richard.Top!!

15. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Wat leuk om te lezen dat u zo gezellig en goed bent geholpen door Lindsay en Richard. We geven uw mooie complimenten graag aan hen door. Bedankt voor uw review.

Goede service.

We zijn geholpen door Rebecca en dat ging uit de kunst goede uitleg gekregen (en natuurlijk een lekker kopje cappuccino)daarnaast alles goed doorgenomen en de bank is besteld.

11. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Goed om te horen dat Rebecca u alles goed heeft kunnen uitleggen bij een lekker kopje cappuccino, veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst. Goed geholpen door Rebecca . Alle vertrouwen en ik durf het iedereen aan te bevelen om hier een nieuwe bank te kopen.

11. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Fijn dat Rebecca u goed heeft kunnen helpen. Veel plezier met u nieuwe aankoop.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Te lange levertijd

Wij hebben eind februari een bank besteld en het is nu bijna half juli en nog steeds geen bank,heb wel al contact opgenomen met hoofdkantoor en die heeft aangegeven dat het langer kan duren ivm eventuele leveringsproblemen naar magazijn toe ej er daarom een verdere levertijd op de factuur staat,leuke smoes,dat is jezelf gewoon indekken en de klant daardoor veel langer moet wachten op het product dan nodig is.
ik vind het gewoon belachelijk lang duren eer de bank geleverd word,we zijn dik 4 maanden verder en we zitten nu zelf al een tijdje zonder bank omdat er gezegd werd dat het zo'n 12 weken zou duren en deze inmiddels niet meer om op te zitten was omdat ie al kapot was. En aangezien er geen electrische onderdelen in zitten lijkt me dat er niet zo'n vreselijke lange levertijd op zou moeten zitten,er is aangegeven dat het rond week 33 op de bon staat voor het geval de levering vertraging oploopt en ze dan klanten niet hoeven teleur te stellen als het langer duurt,maar dat het sowieso nooit zo lang zou duren en dat het volgens de beste man van de winkel het rond de 12 weken zou duren,dus waarom worden er dingen beloofd terwijl het niet nagekomen word.
We zijn wel heel vriendelijk geholpen op de locatie oosterhout
Maar de rest laat echt te wensen over

8. juli 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u langer dan verwacht wacht op de levering van uw bank. Wij begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer uw oude bank niet meer bruikbaar is. Op basis van uw review kunnen wij echter niet beoordelen wat de actuele status van uw bestelling is of welke informatie hierover is verstrekt.

Wilt u via Trustpilot uw ordernummer, postcode en huisnummer met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw dossier zorgvuldig bekijken, de huidige status van de levering nagaan en uw melding verder in behandeling nemen.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet, zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken.

Heel klantvriendelijk

Super goed geholpen en heel klantvriendelijk.

Dank je wel Rebecca en Richard

8. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Wat fijn dat u zo goed bent geholpen en onze service als klantvriendelijk heeft ervaren. Uw complimenten geven wij graag door aan Rebecca en Richard.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag super goed geholpen door rebbeca

Vandaag super goed geholpen door rebbeca, ik ben super tevreden ! En zou het iedereen aanraden

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Fijn dat u tevreden bent over uw bezoek en Woonsquare aan anderen zou aanbevelen. Uw compliment geven wij graag door aan Rebecca.

Super geholpen door Rebecca

Heel goed geholpen door Rebecca en super mooie meubels gekocht.

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Wat fijn dat Rebecca u zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe meubels. We geven uw compliment graag aan haar door.

Heel goed geholpen door Rebecca

Heel goed geholpen door Rebecca.
Mooie meubels gekocht met hele goede uitleg.

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Een duidelijke uitleg maakt het kiezen van nieuwe meubels een stuk makkelijker. We geven uw compliment graag aan Rebecca door.

Goede eerlijke verkoop

Goede eerlijke verkoop. Mooie prijs en service

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent, veel plezier met uw aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verkoopmedewerkster dacht met mij mee.

Liet een bank zien die gelijk goed in de smaak zou vallen en eetkamerstoelen die op mijn lijf waren geschreven.
Ze wist met kleine omschrijvingen welke stof ik wilde hebben.
Wederom een geweldige ervaring in een top meubelzaak.

Dank jullie wel.
Patrick Hollemans

6. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Dank u wel voor uw vertrouwen en voor het delen van deze ervaring. We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels.

Vriendelijk geholpen👌

Vriendelijk geholpen👌
Goede uitleg gekregen van Lindsay 👍
En de prijs viel uiteindelijk ook mee 😻

4. juli 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Oosterhout

Fijn om te horen dat Lindsay u alles goed heeft kunnen uitleggen!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.