Relax geholpen door verkoper Ad Nam alle tijd met allerlei kleurstalen voor de juiste kleur combinatie bank met de al gekochte eetstoelen . Ook de uitleg van de soorten stoffen duidelijk verteld .... Se mere

Lokation
Skift lokationDe Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Meneer heeft ons heel rustig laten kijken , vroeg op juiste momenten of we zijn hulp wilden en lekker kopje koffie . We hebben dezelfde dag de bank gekocht .
Virksomheden har svaret
Zeer vriendelijke en kundige verkoper Stevie. Ook veel geduld en niet dwingend om snel een keuze te maken. Tevens de bankenset tegen een scherpe prijs gekocht.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
De Liesbosch 70, 3439 LC, Nieuwegein, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Relax geholpen door verkoper Ad
Relax geholpen door verkoper Ad
Ook de uitleg van de soorten stoffen duidelijk verteld .
Zelfs de juiste kleur voor de fauteuil bekleding ging perfect .
Zulke verkopers moeten beloond worden
Leuk en gezellig geholpen en dachten…
Leuk en gezellig geholpen en dachten mee in het budget

We kwamen ons oriënteren
We kwamen ons oriënteren, de koffie was lekker. Ondanks het iets teveel aanwezig zijn van de verkoper was het prettig oriënteren. Op het laatst hadden we wat gezien wat prettig zitten was. De verkoper probeerde nog tot zaken te komen. Het verbaast mij wel dat de “baas” dan ineens misschien nog wat kan doen. Uiteindelijk nog naar andere winkel geweest maar toch teruggekomen om de deal te sluiten. Tegenvaller waren de bezorgkosten en dan ook nog tot de voordeur. Nu moeten we de bank zelf gaan halen. Ik vind dat ten opzichte van De Bommel, Eijerkamp etc een gemiste service kans.

Besvarelse fra Woonsquare - Nieuwegein
een goed gesprek gehad met de verkoper…
een goed gesprek gehad met de verkoper ging naar binnen voor een bankstel voor 995 euro maar kwam biuten met een van 1650euro dan nog 200 euro voor het bezorgen dus was dit de laatste keer om daar nog iets te kopen

Besvarelse fra Woonsquare - Nieuwegein
Goed ontvangen en geholpen super blij…
Goed ontvangen en geholpen super blij met mijn nieuwe bankstel 😃

Besvarelse fra Woonsquare - Nieuwegein
Zeer vriendelijke en kundige verkoper…

Goed geholpen door Ad
Onwijs leuk en vakkundig geholpen door Ad van woonsquare in Nieuwegein!

Geholpen door Eva
Geholpen door Eva, heel vriendelijk en denkt goed mee over de kleuren die je aangeeft.

Goeie prijs kwaliteit
Goeie prijs kwaliteit
Alles kan worden gemaakt naar keuze
Alle vormen en maten in een ruime hoeveelheid verschilende matriale

Beter dan de buren
Leuke mensen fijne banken goeie koffie thee en chocolademelk
Werd direct goed geholpen door een uitstekend geinfoormeerde medewerker

Fijne service
Fijne service. Goede banken. Prettige hulp en duidelijke uitleg van onze opties.

Besvarelse fra Woonsquare - Nieuwegein
Leuke medewerker die mee dacht
Leuke medewerker die mee dacht.
Mooie spullen in de zaak waar we goed geslaagd zijn.

Zo gelukkig!
We hadden echt een goed ervaring en goed geholpen door Eva en At. We kijken uit naar onze mooie bank!

Besvarelse fra Woonsquare - Nieuwegein
Zeer klantvriendelijk en erg goed…
Zeer klantvriendelijk en erg goed geholpen.

Besvarelse fra Woonsquare - Nieuwegein
Meneer heeft ons heel rustig laten…

Besvarelse fra Woonsquare - Nieuwegein
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.