Schinkelsebaan 6a, 2908LE Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Virksomheden har svaret
Ben geholpen door Patrick van filiaal Capelle aan den IJssel. Rustig persoon die mij begeleiden naar de aankoop. Ik kon mijn vragen stellen en kreeg keurig antwoord. Heeft mij geholpen door mee te den... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij konden rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers. Als we een vraag hadden kwammen ze gelijk naar ons toe. Wij mochten 2 stalenboekjes meenemen naar huis om te vergelijken in onze omgeving en... Se mere
Virksomheden har svaret
Hele fijne medewerkers en goed geholpen, bij binnenkomst werd er direct koffie aangeboden. Wij zijn tevreden weggegaan met de aankoop van een bank.
Schinkelsebaan 6a, 2908LE, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Behulpzaam, niet opdringerig.
Fijn meegedacht en geholpen.
Goede service en toegankelijke personeel. Eerlijke antwoorden op onze vragen. We zijn al vaker geweest en altijd goed geholpen.

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Goede service, goed geholpen door joèl goed geinformeerd en duidelijkheid is top. Raad het zeker aan! 👍

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Leuke eettafel stoelen gekocht!
Vriendelijke service door Joël!!

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Wij zijn goed geholpen, en hebben ook nog eens twee keer koffie gehad.

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Doordeweeks naar een meubelzaak kan ik iedereen aanraden. Geen drukte en volledige aandacht van het personeel. Hierin waren ze geduldig en behulpzaam.
Na het bespreken welke opstelling we wilden hebben, moest er natuurlijk gesproken worden met de manager over de prijs. De manager kwam naar ons toe en kwam met een mooie prijs. Ook wilde wij een kleine aanpassing, waarbij gelijk naar de fabriek werd gebeld of het mogelijk was. Het was mogelijk! Mooi!
Hij gaf, wellicht in andere woorden, enkel aan:
“deze aanbieding geldt alleen voor vandaag, als jullie NU akkoord gaan dan hebben we een deal”
Dat vind ik wel erg tenenkrommend, er wordt aangedrongen tot koop! Iedereen weet dat je morgen weer naar een meubelzaak kan gaan en dezelfde prijs weer krijgt, net als bij het kopen van keukens….jammer!
Ik hoor liever:
Denk er goed over na en laat het weten over 2 dagen, het is niet niks, zo’n (dure) aankoop.
Toch de bank gekocht, zit erg lekker! Nu 10-16 weken wachten…

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
De verkoper Bob was vriendelijk, meedenkend, adviserend en geduldig.

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Ik was op zoek naar een bank. We werden gelijk goed geholpen. Na een mooi gesprek hebben wij een mooi bank gekocht. Heel vriendelijk en aardig. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
We kwamen alleen maar even oriënteren en kwamen met een 2-zitter en relaxstoel naar buiten. Geen gekleef van de verkoper maar liet ons lekker rondneuzen. Daar stond de bank die ik zocht + de relaxstoel. Erg vriendelijk geholpen met een kopje koffie en we konden alle tijd nemen, geen druk, niets.
Goede uitleg bij de opties en de voorwaarden. Kortom een goede service !

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Ben heel leuk geholpen door Bob. Klantvriendelijk en behulpzaam. Hij mag mij altijd nog is helpen.

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Eind februari mijn bank gekocht. Er zou ongeveer 16 weken levertijd zijn. Nu is de verwachte leverdatum half september. Dit is 30!!! Weken wachten op een bank. En aan redelijke compensatie doen ze niet. Reageren binnen normale termijn ook niet. Ronduit slechte service van Woonsquare! **UPDATE: ja er is idd contact geweest maar als ik een mail stuur, moet ik dagen wachten op antwoord. Het is jammer dat jullie in de reacties hier op dit forum steeds in de verdediging schieten en zelfs de fout bij de consument willen leggen. Dat zegt m.i. voldoende! Ik ben duidelijk geweest in mijn mails en jullie komen met compensatie die mij flink geld kosten! Ben akkoord gegaan met een leenbank maar Heb ook aangegeven dat een leenbank niet door de deur past. Evenals de uiteindelijke bank. Dus ik moet hiervoor een lift regelen. Ik heb jullie hiervan een offerte gestuurd en het enige dat ik vraag is om deze kosten te dekken. Niet meer dan billijk! Ik ben klaar met jullie manier van communiceren en heb óók aangegeven dat ik een slechte review zal plaatsen. Hopelijk komen jullie dan wel met een serieuze compensatie! Ik zit al maanden zonder bank! Ben het meer dan zat!!

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Na bijnaeen jaar verder nadat ze ons bij eerdere afspraken hebben laten zitten zonder ons hiervan op de hoogte te stellen is dan eindelijk onze bank opnieuw bekleed, het is prima gedaan alleen het relax gedeelte ziet er niet uit, helemaal ongelijk en het been gedeelte is niet straks maar hobbelig en het sluit totaal niet aan, je ziet hele kieren bij get kuit gedeelte en het hangt lager dan de andere gedeeltes, wanneer je in uit de relaxstand gaat hoor je een klap, dit was voor de bekleding niet zo. toen ik de monteur dit vertelde zei hij dat het met de tijd goed zou komen, heb ondertussen vier keer een klacht melding online gemaakt bij Woonsquare maar krijg geen reactie. Eigenlijk is het slechter als eerst..
heb na een aantal dagen wachten maar gebeld met woonsquare, die vertelde dat ik online een klachten formulier moest invullen met foto’s erbij. Heb dit pas vier keer gedaan maar de juffrouw vertelde me dat ze storing hadden dus voor de vijfde keer maar weer het klachtenformulier ingevuld, maar weer geen reactie ontvangen.

Besvarelse fra Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Wij konden rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers. Als we een vraag hadden kwammen ze gelijk naar ons toe. Wij mochten 2 stalenboekjes meenemen naar huis om te vergelijken in onze omgeving en ons licht.