Bardzo miła obsługa ! Pan Garbiel zasłużył na podwyżkę ! Doradzał , pokazywał , liczył wymiary ! Bardzo miły sympatyczny człowiek ! Życzyłabym sobie samych takich pracowników ! Dziękuję bardzo 😁

Wassenaarstraat 45, 4611 BT Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
Virksomheden har svaret
Wij zijn hier onlangs geweest en tijdens de aankoop heeft de verkoper ons verteld dat onze bank in de **tweede week van november** geleverd zou worden. Nu blijkt ineens dat de verwachte levering... Se mere
Virksomheden har svaret
Uitstekende service . Prachtige kast gekocht in het pittoreske Bergen op Zoom . Ben er blij mee .
Verkoper Gabriel heeft ons heel goed geholpen met het uitkiezen van onze nieuwe bank, is heel erg lief, grappig en geduldig. Een erg goede verkoper!
Wassenaarstraat 45, 4611 BT, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rustig personeel dat de tijd voor je neemt en kijkt wat er mogelijk gemaakt kan worden.
Helder en duidelijk.

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Erg fijn geholpen door Lisa bij de aankoop van onze nieuwe bank! 😄👍

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Slechter dan slecht! Enorm opdringerige verkoper die geen nee accepteert. Andere verkopers zitten alleen maar te scrollen en te roken.
Je wordt bedrogen waar je bij staat. we hebben teveel betaald, toegegeven door 1 medewerker, maar andere medewerker maakte hier een lulverhaal van.
bank zogenaamd met stevige zit zakt uit elkaar.
super super slecht
koop hier nooit!
ga gewoon naar woonboulevard poortvliet! dat is perfect. nooooit meer woonsquare
ojaa en via de telefoon pakken ze gewoon niet op, hang een uur aan de lijn om vervolgens gewoon weggedrukt te worden
En ja ik kom graag in contact met een behulpzame medewerker die ik tot op heden niet ben tegen gekomen
Graag dan ook een nummer of email waarnaar ik kan bellen of mailen!!!
Niet iedereen zit 24/7 op zijn telefoon, maar nu kan ik geen gegevens meer toevoegen. Hierbij ordernummer, neem aub contact op! Jammer dat je zelfs twijfelt of wij liegen. Of course niet.
10296985 nr 40094442

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
We zijn goed geholpen door Lisa bij het uitzoeken van een nieuwe bank.

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Zeer tevreden en vriendelijk personeel.
De verkoper wat Mario

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Fijne service goede uitleg niet opdringerig fijn gesprek met Mario

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Vandaag een bank besteld bij woonsquare in Bergen op Zoom. Lisa nam haar tijd en dacht goed met me mee! Uiteindelijk een bank die ik wilde besteld. Nu wachten tot hij binnen is. Bedankt Lisa!

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Lisa heeft ons perfect geholpen . Leuke spontane medewerkster . Zeer kundig en accuraat.
Woonsquare mag blij zijn met zo’n personeel

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Vriendelijke verkoper en goede service

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Snel eensamenstelling gedaan omdat ik wel wist welke bank ik zou nemen.
Goede klantenservice

hallo Mario
U heeft ons goed geholpen ga zo door u bent zeker klantvriendelijk en Eerlijk & Geloofwaardig persoon ga zo door 👍🏼
Groetjes fam ……

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Voor nu een 4 sterren review. Mario...... verkoper puur sang. ;-). Daardoor leuk om toch nog net iets meer uit te onderhandelen als alle acties die er lopen of gaan lopen :-)
We hopen uit te komen op 5 sterren als de bank netjes wordt geleverd en de kwaliteit gaat zijn wat wij verwachten.

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Prettig te woord gestaan en zonder opdringen geholpen door Mario.

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Verkoopmedewerkster Lisa heeft ons onwijs goed geholpen met collega. Binnen no time hebben mijn partner en ik een bank kunnen kopen naar onze wensen.

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Vriendelijk personeel, luisterd naar je wensen

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Goede uitleg koop snel geregeld door Mario

Besvarelse fra Woonsquare - Bergen op Zoom
Wij zijn geholpen door Mario.
Zeer vriendelijk, niet opdringerig en geeft rust in de zoektocht naar wat je nodig hebt.
Propere grote winkel met heel wat keuze.
Aandrader!