Woodstyle.dk Anmeldelser 10

4,3

4,3

Upcyclede Ege plankebord med unik historie

Vi bestilte vores Ege plankebord ud fra et par fotos og et par samtaler med Casper.
Casper var utrolig god til at lytte til vores dagligdags behov såvel som vores stil og ønske af design. Det lidt mere specielle i vores samtaler med Casper var - at han var god til at stille uddybende spørgsmål, en god lytter - dannede sig hurtigt et billede af hvem vi var. Overraskelsen lå i, at han også hørte alt det, vi ikke nævnte… og det så vi straks … når vi modtog billeder af forskellige muligheder for plankeborde og deres behandling. Det var skønt at have den følelse af, at man var blevet set og lyttet til … det gav en tryghed som føltes godt… nu da vi ikke af private årsager havde mulighed for at se og ikke mindst røre ved de mange borde i showroomet.
Mindre end 3 uger fra første samtale til at bordet stod i vores stue…. det må siges at være godkendt, og det til trods for megen travlhed op til jul.
I dag nyder vi vores upcyclede mere end 100 år gl. Ege plankebord som bærer på sin helt egne unikke historie - en historie som vi skriver videre på i vores daglige brug af bordet … det kan altså noget!
Vi mærker tydeligt eksklusiviteten i bordet, som i øvrigt vejer mere end 100 kg…. Så skønt at Woodstyles team leverede bordet helt fint og samlede og leverede lige til døren af to meget smilende unge mænd 😊
Woodstyle får vores absolut bedste anbefalinger - lige fra information om bordets historie, valg af sort og behandling. Servicen fra start til slut var klart i den høje ende. Kontakten var løbende fra bestilling til levering. Tusind tak for din tid og måde at være på - Casper du er en ener!

Hilsen
John og Pernille, Dragør

5. januar 2022

Woodstyle - en prof virksomhed der går ind for genbrug

Woodstyle er prof hele vejen igennem. Vi har købt det smukkeste bord på 3,5 m og det har fået oliebehandling og er sååå lækkert. Levering var også udført til 5 stjerner af de to “balle-pressere” 😀😀 unge fyre der bare kunne deres kram og tak til dem også. Tak Casper 🎄🎄🎄

1. december 2021

Fregatten Jylland bord - lækkert produkt og fremragende service

Jeg bestilte et Fregatten Jylland plankebord på specialmål hos Woodstyle. Gennem hele forløbet var servicen over al forventning. Kontakten var løbende fra bestilling til levering. Til leveringen sørgede Woodstyle for at bordet blev leveret og installeret på adressen i Kastrup. Og dette var tilmed inkluderet i prisen, hvilket var en meget positiv overraskelse, da jeg havde regnet med en standard levering til kantsten. Bordet vejere over 100kg, så det var fantastisk rart at fragtmændene bar det helt ind, monterede bordben og satte det op på det rigtige sted.
Bordet er virkelig flot lavet. Det er meget solidt bygget i massiv egetræ og kom med et ægthedscertifikat og en nanospray til beskyttelse af bordpladen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Woodstyle, som jeg giver de allerbedste anbefalinger.

5. juni 2021

Vi besøgte woodstyles showroom i…

Vi besøgte woodstyles showroom i Hedensted sikke nogle flotte plankeborde.

Vi har ledt efter nyt spisebord i flere år men nu har vi fået et fregatten bord i spisestuen ...

Tak for det historiske bord og den gode service :-)

19. marts 2021

Mega dyrt i forhold til produkt og MEGA dårlig service

Jeg bestilte et lille sofabord og det skulle være sort. Da ejeren af “Wood style” Casper, havde dårlige erfaring med at “ramme” den rigtige farve/olie ville han inde han gav det olie sende 2 billeder til mig så vi var sikker på hvor mørkt det skulle være.
Aftalte yderlige at han skulle sende et billede at de ben han mente passede dertil - da det godt kunne være svært at aftale over mobilen, jeg havde sagt de gerne måtte være runde robuste ben.
Samtidig bestilte en af mine venner også et spisebord som ligeledes skulle være sort, og de havde aftalt hvilken ben han skulle have på hans da han var dernede og bestille det.
Meen der blev aldrig sendt et billede af farverne på olien, på nogle af bordene, og heller ikke på de ben han valgte til mit sofabord, derimod havde bordene ikke fået olie - det var nemmer vi selv gjorde det. Benen på spisebordet var ikke sat på - det var også nemmer vi gjorde det selv (vi havde lejet en lukket trailer til formålet) da jeg sagde at benen til spisebordet godt måtte komme på, kunne han ikke lige finde hans skruemaskine - den lå åbenbart hjemme i hans hus! - og benene på mit sofabord var små “tændstikker” i forhold til det robuste planke bord!
Jeg sagde jeg ikke ville have de ben, at de ikke passede til bordet og han gav mig ret!? Han forslog jeg bare kunne bestille nogle nye, de var ikke så dyre....så jeg bad ham om at bestille nogle nye på hans regning, det skulle han nok sørge for, han viste mig nogle og vi blev enig om dem. Han ville bestille dem med det samme og få dem sendt direkte hjem til mig.
Efter lidt over en uge var der ikke kommet nye ben, jeg rykker for dem og han fortæller at de er bestilt.
- Der går yderlige en uge mere og jeg ringer igen for at rykker. Får at vide de både er bestilt og også afsendt - han havde snakket med firmaet dagen før og de havde sagt de var på vej.

Jeg beder selv om nr. På det firma og vil selv ringer og hører dem ad, men inden jeg når at snakke med dem (da jeg ringer er det uden for deres kontor tid) får jeg en SMS fra “Wood style” at han selv har ringet til dem og fået at vide at benen desværre var i restordre, men at de ville sende dem så snart de var på lager igen!

Da kontoret åbner ringer jeg selv og hører dem ad, jeg får dog en anden forklaring og får at vide de ikke er i restordre, men derimod er udgået - det er ihverfald 14 dage siden de gjorde det, men at de har en anden model i stedet for og de ligner dem meget og dem har de på lager.....
Så efter knap 3 uger modtager jeg så benene.... Olien vi fik med til bordet er meget klistret til trods for det nu har stået i knap 4 uger nu og der er tydelige mærker efter at et glas med vand har stået på bordet!
-Så INGEN stjerne herfra

30. december 2018

God oplevelse med at bestille bord

God oplevelse med at bestille bord, og bordet var god kvalitet, selvom kanterne ikke blev lavet som bestilt. Men efterfølgende har vi i seks måneder forsøgt at købe en ekstra stav til at holde bordplankerne samlet, og vi er blevet lovet den to gange, uden at den er blevet sendt. Og nu ignorerer Casper alle henvendelser...

27. maj 2018

Er dette din virksomhed?