Op 8-07-2016 een bestelling geplaatst en betaald, incl. verzendkosten, artikel zou 13-07-2016 geleverd worden. Nu, 19-09-2016 na diverse mails nog steeds geen levering van het artikel. Ga aangifte doe... Se mere
Woodeal
Se, hvad kunderne siger
Bestelling gedaan in december 2016 tot op heden NIETS gezien. Na 87 mails nog geen steeds reactie / afhandeling. Ik zag wel een Woodeal-auto in nabijheidheid oprit Born (A2-Limburg). Kenteken... Se mere
vreselijk bedrijf!! KOOP HIER NIETS!!! vorig jaar een in augustus een headset besteld, nooit geleverd gekregen, nooit geen geld retour gekregen, honderden mailtjes heen en weer gestuurd, altijd ant... Se mere
Woodeal levert geen bestelde producten. Ook wordt er onvoldoende actief gereageerd op klachtenmails. In de bevestiging (19 dec 2016) staat dat product via PostNL wordt verzonden (bezorging op 20 dec... Se mere
Andre kiggede også på
Oprichters
Bestel hier niet!
Wave board besteld ,
Het is nooit aan gekomen maar wel ons geld kwijt
Unseriöses Unternehmen
Unseriöses Unternehmen. Kassieren, aber liefern nicht. Finger weg.
Zeker niks bestellen ze zijn een bende …
Zeker niks bestellen ze zijn een bende oplichters.
Al maanden iets besteld nog niks ontvangen, heb al contact gehad met de klantendienst, veel beloven maar niks.
Stom stom stom...ik had even moeten …
Stom stom stom...ik had even moeten googlen en had ik de klachten over Woodeal kunnen lezen. BESTEL HIER NIET!! Ze leveren niet en geven nergens reactie op.
PURE AFZETTERIJ
PURE AFZETTERIJ
In juni 2016 een bestelling geplaatst van een leesbril. nooit geleverd, nooit geld terug gekregen. 30-tal mails verstuurd en kreeg steeds de belofte om gecrediteerd te worden. Steeds dezelfde excuses, het is momenteel druk, wij hebben achterstand om de emails te lezen. Na 1 jaar de hoop opgegeven om een cent terug te krijgen.
Niets bestellen bij Woodeal
Niets bestellen bij Woodeal, er wordt echt niets geleverd en je krijgt je geld ook niet terug. Ik heb vele mailtjes naar ze toegestuurd, ook daarop geen bericht, of zoals laatst, ik moest nog even geduld hebben...jajaja..het zou 17 februari geleverd worden...!!! Heb ze verschillende keren gevraagd het betaalde geld terug te storten maar dat wordt ook niet gedaan.
Wees gewaarschuwd....je raakt er alleen maar je geld kwijt en je wordt al maar bozer....dus beslist niet doen..!!!
Ook ik heb selchte ervaringen met het …
Ook ik heb selchte ervaringen met het bedrijf.
Via mail in december 3 horloges gekocht en direct betaald.
In februari contact opgenomen om na te gaan waar de levering bleef. Ze hebben het nagekeken bij het magazijn, maar konden de levering niet meer terugvinden.
Daarop contact gehad om het geld retour te sturen. Ter bevestiging nogmaals het bankrekeningnr. gestuurd.
Ook toen nog geen actie van het bedrijf.
De laatste mail van mij dateert van 1 juni. En wat denk je ? Nog steeds geen reactie.
Voor mij NOOIT meer een bestelling van hun.
Bestelling gedaan in december 2016 tot …
Bestelling gedaan in december 2016 tot op heden NIETS gezien.
Na 87 mails nog geen steeds reactie / afhandeling.
Ik zag wel een Woodeal-auto in nabijheidheid oprit Born (A2-Limburg).
Kenteken 1-ZNS-95 (Citroen Cactus).
Dit terwijl ik info ontvang dat het om Antilliaanse boeven zou gaan.
Ik blijf er aqchteraan gaan.
U hoort hiervan.
Jup van Zitterdt
Product besteld en betaald en nooit …
Product besteld en betaald en nooit ontvangen; steeds een mailtje dat ze met hun financiële situatie bezig zijn en mijn geld nog niet terug.
vreselijk bedrijf!
vreselijk bedrijf!! KOOP HIER NIETS!!!
vorig jaar een in augustus een headset besteld, nooit geleverd gekregen, nooit geen geld retour gekregen, honderden mailtjes heen en weer gestuurd, altijd antwoord,,, dat wel... maar nooit een belofte waarmaken!
geef liever een paar cent meer uit aan een betrouwbare leverancier!!
Paket nie erhalten...
Paket nie erhalten...
Mal schauen wie viel Arbeit das noch wird, dass Geld wieder zu bekommen :/
Na betaling nooit iets geleverd …
Na betaling nooit iets geleverd gekregen. Op verzoek om geld terug te storten, wordt niet gereageerd. Tenminste wel een mail met excuses, maar geen geld.
Dit is een van de grootste oplichters …
Dit is een van de grootste oplichters op Internet. Blijf weg van deze webwinkel! Je betaalt, en je krijgt je product NOOIT. Zaak is inmiddels bij Consumentenbond en Justitie in behandeling.
Oplichter die gewoon zijn gang kan gaan. Ongelooflijk in dit achterlijke land.
Bestelling nooit ontvangen. Diverse keren gemaild zonder respons. Paypal ingeschakeld. Hopelijk krijg ik mijn geld terug. Is er een instantie in Nederland die hun verkoopsite kan verwijderen?
Spammers, nooit wat gekocht, ga dat ook zeker nu niet meer doen
Opzouten deze eikels!
Ik krijg ineens allemaal spam van deze oplichters.
Ze sturen me ongevraagd aanbiedingen. Afmelden voor de nieuwsbrief blijkt onmogelijk. Bij nader onderzoek blijken get grote oplichters te zijn
Oplichters
Het zijn oplichters je mag wel betalen maar niets sturen en al helemaal je geld niet terugstorten.
Eigenaar leeft in weelde op Curacao
Oplichters
Bestelling geplaatst die ineens niet meer leverbaar bleek.
Order geannuleerd maar terugbetalen ? Ho maar.
Ze zeggen wel het geld met spoed over te maken maar nog steeds niets ontvangen.
Aangifte gedaan wegens oplichting.
Levert niet
Bestelling geplaatst, maar nooit ontvangen.
Wil ook niet het aankoopbedrag terugstorten.
Is niet aangesloten bij instanties zoals "Geschillencommissie" waardoor
deze webshop denkt vrijspel te hebben.
Ik heb nu aangifte van oplichting gedaan bij de politie
Ik raad alle gedupeerden aan om aangifte te doen via :aangifte-of-melding-doen bij politie
Stelletje oplichters
In december een bestelling gedaan van Ruim 80 euro,
Nooit wat ontvangen en nu al 40 mails verder. Krijg allerlei beloftes maar helaas nog geen geld retour.
Maar ik blijf mailen... aanhouder wint..
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.