Kurt Wolff var selv ude for at fikse…
Kurt Wolff var selv ude for at fikse flere ting i køkken og badeværelse.
Bl.a tjek af hvorfor opvaskemaskinen ikke ville pumpe vand ud.
Havde selv forsøgt at fikse det hvis jeg ikke lige var blevet opereret.
Kurt var ude hos os i 20-30 min første gang, hvor han primært støvsugede vask og fortæller han også gjorde med opvaskemaskinen.
Måtte efterfølgende ringe fordi han ikke havde skiftet håndvaskarmatur som aftalt. Opvaskemaskinen lavede desuden samme fejlmelding som før.
Han fortæller så min lejer, ved andet besøg, da hun spørger ift opvaskemaskine, at vi må købe en ny.
Han kom tilbage og skiftede badeværelsesarmaturet samme dag. Fint. Og han undskyldte senere hen for den del.
Var ikke selv hjemme.
Jeg købte ny opvaskemaskine, installerede den og igen samme problem - ingen udpumpning.
Ringer til ham og han tager ikke ansvar for at opgaven ikke er løst, fortæller mig han noget lign at han ikke er opvaskemaskine ekspert og at han kun kan fortælle mig hvad han har gjort. 'Det er ikke hans problem' udmelder han.
Jeg ender så med selv at ligge mig ned og pille koblingen af til opvaskemaskinafløb.
Det havde intet med opvaskemaskinen at gøre, koblingen var fuldstændig blokeret og kan mærke med en finger at vandlåsen også er fuld af hårdt snask.
Ringer til Kurt igen, han fortæller mig igen det ikke er hans problem og at jeg havde proppet noget mærkeligt på rørene, så derfor ville han ikke røre ved det.
Der var en utæthed på et tidspunkt og kunne ikke finde ud af hvor det kom fra, så brugte silikone rundt omkring rørene.
Det er ellers en pænt udført nyere afløbsrørinstallation, som Wolff selv har stået for, inden for 5-10 år.
Intet forsøg på at informere så vi kunne havde fundet på en løsning omkring dette eller noget som helst andet, men fakturaen kunne han sagtens sende uden problemer.
Omkring 280 på at pumpe vasken med støvsuger. Som virker ligegyldigt med tanke på resultatet.
Håndvaskarmatur sad en anelse skævt, men ellers fint installeret.
Han valgte ikke at tilføje en rørholder, på det ene rør, der også manglede det før, men som efter udskiftning til bløde slanger sidder og dingler.
Ved ikke om jeg også skulle have bedt om det, strejfede mig ikke at det var nødvendigt at give den slags detaljer.
Har intet imod at betale for ting der bliver udført godt, selvom det ikke var aftalt, så længe det giver mening og ikke drejer sig om større indgreb.
Han fortæller i tlf at han fået at vide af min lejer at han ikke kunne ringe til mig, hvilket ikke er helt korrekt, men fair nok hvis han har forstået det sådan.
Han kunne havde sendt en besked.
Har netop fundet ud af at trykknappen på toilettet stadig sætter sig fast så toilet løber.
En anden opgave der skulle løses.
Han fortalte han har rengjort omkring knappen på en eller anden vis.
Det har i så fald ikke været tilstrækkeligt.
Tidligere har jeg haft oplevelsen af at Wolff VVS udførte et pænt stykke arbejde.
Er selv uddannet elektriker. Havde jeg håndteret en opgave på den her måde havde jeg fået en skideballe.
Manglende ansvarsfølelse og kundeservice.
Meget utilfreds. Enormt dårlig oplevelse.
Er færdig med at benytte mig af Wolff VVS.
15. september 2025