Webbureauet Krogstrup & Hede Anmeldelser 14

3. Udbyder af e-handelsløsninger
  4. Online-marketingbureau
  5. Softwarevirksomhed
  6. Webdesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har siden 1999 udviklet hjemmesider, webshops, specialprogrammerede løsninger og online markedsføringsstrategier af meget høj kvalitet til danske virksomheder. Vi brænder for at skabe resultater af høj værdi for vores kunder ved at engagere os fuldt ud i hvert eneste projekt!

4,3

FANTASTISK SERVICE!

VI har igennem vores samarbejde mellem Karsten Hede & David Krogstrup oplevet en fantastisk service og meget professionelt rådgivning. Karsten er manden bag nogle virkelig lækre designs, hvor David er manden som levere professionelle løsninger på et guld fad! Ingen tvivl om at vi i fremtiden kun vil gøre os nytte af Webbureauet Krogstrup & Hede! Der er så meget godt at sige om disse 2 personer, at man nærmere vil kalde dem venner end samarbejdspartnere.
Vi vil kan i hvert fald kun give de bedste anbefalinger til disse 2 fantastiske personer, og hvis du ønsker en hjemmeside med professionelle blikke og en konge service, så er det helt klart Webbureauet Krogstrup & Hede du skal vælge!

18. december 2013

Vil du have god service?

Krogstrup og Hede designede min hjemmeside og har været meget behjælpelige efterfølgende, selv om det ikke direkte var en del af prisen. Det betyder meget når man er nystartet virksomhed.

Psykeogsundhed.dk

14. april 2013

Professionelle, uhøjtidelige, service minded m.m.....

Vi kan varmt anbefale Webbureauet Krogstrup & Hede til andre . . . . . de er meget troværdige og indbegrebet af god kundeservice! Det var en fornøjelse at samarbejde med dem for 7 år siden, da vi lavede vores hjemmeside - de var særdeles imødekommende, samarbejdsdygtige og med humoristisk sans. Efterfølgende har de været fantastisk flinke til at hjælpe med opfølgning og løse løbende problemer, uden at det har kostet kassen hver gang.
Et godt eksempel på god virksomhedskultur :-)

SAE IL - Denmark
Karsten Nielsen

10. april 2013

Gode tænkere og kreative medspillere

Et godt samarbejde med introduktion af vores site - godt resultat trods en besværlig kunde. De har holdt fast i den "røde tråd" når vi som kunde ville springe ud over tangenterne. Hjælpsomme, aktive og gode problemløsere... vi har nye projekter igang og det bliver godt.
Morten Gronemann - direktør, talentagent.dk

20. marts 2013

Super energi og sprudlende ideer

Som altid efter et møde med Krogstrup og Hede føler jeg mig guidet på rette vej. Gode ideer og synliggørelse at mit firmas behov er blevet listet op og jeg kan se at vi rent faktisk kommer til at få noget godt ud af samarbejdet.

En SAMARBEJDSPARTNER

Krogstrup & Hede har lavet vores hjemmeside, som vi er meget tilfredse med. Vi kan selv rette og redigere og har vi brug for hjælp, står de altid til rådighed.

Jeg vil på bedste vis anbefale Krogstrup & Hede.

Hilsen
Manager
Dannie Ømark
Cartime Technologies A/S

det virker

Altid imødekommende og skulle der opstå et mindre problem, løses det og man bliver løbende opdateret til problemet er løst. Fair priser.

Personlig og professionel

Vi har igennem de sidste mange år haft WKH, som hjemmesideleverandør. De har på alle måder analyseret og leveret vores ønsker og behov, lige fra design til funktionaliteter. Vi er af den klare overbevisning at hjemmesiden har været med til en fortsat positiv udvikling.
De har altid leveret til tiden, og haft hurtige svar og handlinger klar til os ved behov.

Kan klart anbefales, hvis du ønsker en personlig og professionel rådgivning og service.

Samuel Jacobsen, Mer Revision

7. marts 2013

Gedigent håndværk og super funktionalitet

Læderland har nu i en årrække samarbejdet med WKH om flere versioner af vores website.
WKH er som samarbejdspartner særdeles løsningsorienterede og igennem hele udviklingsprocessen meget spørgende og lyttende.
Det har som resultat hver gang givet os et produkt og en funktionalitet der er fantastisk tæt på vores egne ideer og ønsker.
Både grafisk og teknisk ligger WKH noget højere kvalitetsmæssigt, end det vi ellers er blevet tilbudt fra anden side.
Når det så sammenholdes med en stor brugervenlighed i CMS systemet og samtidig ganske lave driftsomkostninger, så kan jeg kun give WKH min varmeste anbefaling

De er bare fantastiske.

Vi har som firma (3DP-Steka Reklame A/S) været kunde hos Krogstrup og Hede siden 2003 og jeg har kun absolut gode ord at sige om firmaet.

Carsten er en fantastisk designer, og David er ham der leverer løsninger på et sølvfad, når der skal lave tilretninger på ens website,(og tro mig det er blevet til nogen stykker gennem 10 år).

Bare jeg havde haft nogle flere stjerner at dele ud af.

Fantastisk Webureau !!

Krogstrup & Hede er super professionelle og fantastisk hjælpsomme.
Har du et problem, så "ring til en ven" hos Krogstrup & Hede. De er altid parate til at hjælpe dig - hvis de ikke selv kan hjælpe, er de gode til at sende dig videre til andre, der kan. De laver nogle meget fine design, som får meget ros hos dine kunder.
Vi kan kun anbefale Webbureauet Krogstruo og Hede.
Liss Kobberøe, Kobberøe ApS

Google optimeret

Har i forbindelse med start af flere virksomheder benyttet mig af Krogstrup & Hede til design af hjemmeside. Ikke nok med super service, har jeg opnået resultater på Google der uden tvivl ikke ville være opnået med et standard system hos lignende virksomheder

20. februar 2010

Er dette din virksomhed?