Withings Anmeldelser

4.588

2,6

Køb ALDRIG et Withings ScanWatch.. Efter tre år holder batteri langt fra de 30 dage som fremhæves på annoncer.. (Mit holder nu kun otte dage og er fra 07.07.2023) Så hvis du f.eks. køber et Scan... Se mere

App har store udfordringer, Synkronisering med uret kokser hele tiden. Vælger man eks svømning under træning, så registrerer den i app. Som fitness eller andet. Siden sidste opdatering er træning... Se mere

Købte for nogen tid siden en Body+ vægt. Vægten har virket (for det meste) men den smarte app, der skulle retfærdiggøre prisen på vægten har aldrig virket. En endeløs række af reset,reconnect,connecti... Se mere

Jeg har flere gange købt deres produkter. Senest et termometer - Withings Thermo og jeg er slet ikke skuffet. Virker bare. Tidligere har jeg købt deres blodtryksmåler, Withings BMP connect. D... Se mere

1. Elektronikbutik

We make a range of products that empower people to make the right decisions for their health.

Under middel

5 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(4.588)

Jeg har en Body Scan

Jeg har en Body Scan. Den virker godt. Jeg havde et spørgsmål på et tidspunkt, og der fik jeg hurtigt svar fra support.

13. december 2022

Pulsur med begrænsede smartfunktioner.

Jeg har et Steel HR. At kalde det et smartur er at stramme den. Det er et pulsur, med meget begrænsede smartfunktioner. Og det er ikke et træningsur, da skærmen er alt for lille. Til gengæld er det pænt og har en lang batterilevetid.

16. juli 2022

En god service fra Witihings.

En god service fra Witihings.
jeg fik en gratis ombytning af et ur jeg havde hvor garentien var ved at udløbe, jeg var ikke sikker på om skylden var min egen eller en fejl i uret, men de ville gerne kigge på det, og efter kort tid sendte de et helt nyt til mig, bestemt en god service.

31. maj 2022

generelt glad for mit ur, men det har nogle graverende fejl

Jeg har købt deres ur Withings Move ECG, som jeg er rigtig glad for. Jeg ærgrer mig dog over nogle rigtigt ærgerlige fejl. Først og fremmest har jeg været nødt til at skifte urremmen, da dens gummirem gav et ordentligt udslæt på min arm - og jeg har ellers aldrig slået ud af gummi. Dernæst synes jeg at urets glas er en smule upraktisk, i kraft af at det buer udover urets ramme og derfor hurtigt tilegner en masse ridser. Til sidst ærgrer det mig at den forsøger at registrere alm. gåture som workouts, hvor den tror at jeg har været ude og cykle, hvilket giver ukorrekte data til følge.

16. februar 2022

Refunderer ikke pengene

Efter at have fået byttet et ur, der knækkede i hængslet TRE gange bad jeg om at få mit køb ophævet... Dén proces tog 5 måneder!
Nu har jeg efterfølgende brugt 3 måneder på at få pengene refunderet - og jeg har endnu ikke modtaget dem.
Hold jer langt væk fra denne biks!

3. juli 2019

Produkterne måske OK

Produkterne måske OK, men backup ELENDIG, Uger med endeløse spørgsmål, der ikke releterer sig tik sagen og INTET, der nærmer sig en løsning. For godt to uger siden døede min Pulse HR efter at have været en tur i poolen. Det tog en uge før man begyndte at forstå problemet (efter bla. at have sendt instrumenter om hvordan man oplader den). Efter en uge mere fike jeg instruktioner om, hvordan jeg skulle returnere den - de var dog klare nok. I Onsdags landede den defekte enhed hos dem. I går spurgte jeg for tredie gang til, hvad der sker, med det resultat de gensender instruktioner i hvordan jeg returnere den defekte enhed selvom jeg har skrevet de modtog enheden i Onsdags. Ubegribeligt.

3. juni 2019

Udsalg, uden at have varen på hylden

I forbindelse med Black Friday udsalget (27. november) har Withings tilsyneladende valgt at sælge ting de ikke har haft på deres lager (endnu ikke producerede varer). Den 1. december trækker de hele salgsbeløbet (ca. 1700 kr) fra min konto. Den 9. eller 10. december modtager jeg langt om længe en email fra dem. Desværre er det en standard email, og fra deres facebook side, kan jeg se at jeg ikke er den eneste som har modtaget den. I mailen står der, at jeg ikke skal være bekymret. De har haft nogle problemer, men varen skal nok nå frem inden jul. Forsendelse vil påbegyndes fredag den 11. december.

Altså, jeg har ikke købt en julegave. Jeg har en forventning om, at der ikke trækkes penge fra min konto før webshoppen reelt har pakket og afsendt min vare. Reelt er der nu gået to uger fra de har tyvstjålet mine penge, og min vare er endnu ikke afsendt fra deres side.

Jeg har to andre af deres produkter. Det ene produkt er nu et år gammelt og fungerer ikke længere som oprindeligt designet. For at synkronisere med app'en, skal jeg nu fjerne bluetooth parring. Slå bluetooth fra på min telefon, slukke min telefon. Tænde min telefon. Åbne withings app'en. Starte bluetooth, parre pulse med min telefon, og med lidt held kan den så syncronisere. Det er i følge designet, meningen at den skal synkronisere automatisk med jævne mellemrum og minimum efter hvert 1000 trin. Deres kundeservice er så godt som ikke eksisterende. Og selvom du skriver til dem, at du har fulgt deres online vejledninger, og derudover har forsøgt med både A, B, C og D mulige løsninger, så får du blot smidt et standard svar i hovedet: "Venligst forsøg med dette først" - det er jo også en måde at trække tiden ud, så varen ikke længere er omfattet af købsgarantien.

Jeg anbefaler IKKE at handle med Withings - i hvert fald ikke p.t.

16. december 2015

Dårligt langsommeligt og dårlig kundeservice

Har købt en WS-50 vægt fra dette firma.
Jeg kan ikke få den til at virke. Der findes ikke dansk brugsanvisning til den, og deres kundeservice er engelsk.

Kundeservice henvendelse resulterede i at jeg blev stillet et hav af spørgsmål, og fik ikke svar på noget af det jeg spurgte om. Der var også laaaaang ventetid på min henvendelse.

Den APP der skal knyttes til vægten, er langsom, så der kan gå laaaang tid inden dine resultater kan aflæses.

Jeg fortryder, at jeg ikke bare har købt en vægt til 300 kr. og så selv tastet mine resultater ind i et regneark!

Michael

21. maj 2015

Withings Pulse - den er blevet SÅ meget bedre end i starten

Oprindelig anmeldelse:
Withings Pulse og den tilhørende app (Health Mate) er ufærdige produkter. Desværre er Withings kundeservice værre end deres produkter - kundeservice er nærmest ikke eksisterende.

Update: Jeg er nu meget imponeret. Withings har opdateret deres Pulse - den nu hedder Pulse O2 og kan bl.a. også måle saturation (iltmætning i blodet) og displayet kan vendes, så man kan bære Pulse på håndledet.

Var helt sikker på, at man skulle købe en ny Pulse for at få disse features, men da jeg rutinemæssigt opdaterede min Pulse, kunne den også disse nye ting - DET er god kundeservice. Nu har jeg købt en "ur -rem" til min Pulse.
Deres App og også blevet meget bedre en i starten = al begyndelse er svær ;-) Har også Withings Smart Body Analyzer (badevægt) - den kan også anbefaler.

18. oktober 2013

Hurtig levering, fantastisk produkt

Har købt deres bodyanalyser, og sjælendt været så glad for et køb! Kæmpe motivation til at gøre noget ved den, og den er virkelig præcis, i hvert fald på mig :) Dette ved jeg fordi jeg har deltaget i en del forsøg hvor jeg har fået taget DXA skaninger, og de sagde det samme som vægten :) I øvrigt er det sjovt at kunne følge med i ens indeklima. Varme anbefalinger her fra.

1. maj 2013

Forkert fedtprocent

Angivelsen af fedtprocenten er fejlagtig. Dette er et generelt problem med lange tråde på diverse fora. Har sendt mail til Withings uden tilbagesvar. Vægten viser 3 procent fedt og det gør sig gældende for hundredevis af brugere.

3. april 2013

Godt produkt

Deres vægt er et godt produkt der fungerer.
Bestilling og levering (via billigste fragt) fungerede nemt og hurtigt

6. juni 2011

Fremragende vægt og super service

Jeg har købt denne vægt hvor der er indbygget wifi ( trådløst net) så jeg kan følge med i udviklingen af fedtprocent etc. Jeg tænkte at det var en gadget jeg bare måtte prøve selv om jeg var noget nervøs for at bestille ved firmaet, da jeg ikke kunne finde nogen videre erfaringer med dem. Men alle mine bekymringer blev gjort til skamme. Jeg havde vægten 5 dage senere selv om jeg valgte den billigeste fragt ( skulle have taget 9 dage).
Opsætningen ( inkl opdatering af firmware på vægten :O), installation og brugen af vægten er simpelthen alle pengene værd. Gid alt gik så nemt at sætte på.
Jeg har ligeledes hentet den gratis app til min Iphone og det var lige så nemt.
Der var div mails omkring bekræftelse og fragt undervejs.

20. maj 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (4.588 anmeldelser)