Witgoedreparatie Desprint Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Oplichters!

Dit bedrijf verdient geen enkele ster, ik ben gewoon keihard opgelicht! En dat door een zg. vriendelijke monteur met een vlotte babbel.
De situatie:
* Ik heb ze gebeld omdat mijn ondervriezer van de koelvriescombi uit zichzelf begon te ontdooien, ik heb een afspraak gemaakt voor de dag erna
* De monteur is gekomen, zijn truc is waarschijnlijk een vlotte, gezellige babbel om vertrouwen te kweken. Hij kwam er na 2 minuten al achter dat de sensor van de vriezer vervangen moest worden. Die heeft hij vervangen heeft hij gezegd. Het enige wat hij bij zich had was een heel klein koffertje waar volgens mij alleen een electrische schroevendraaier in past, dus als daar ook nog vervangende onderdelen in moeten zitten, is dat heel knap.
* Hij vertelde dat het gefixt was, maar dat zowel de koelkast als vriezer nu 24 uur uit moesten blijven (en dat tijdens een hittegolf....)
* Ik heb vervolgens een bedrag van 192 betaald via een QR-code met een betaallink. Achteraf kan ik mezelf echt voor mijn kop slaan eigenlijk dat er nog steeds geen belletje ging rinkelen.
* Na 24 uur heb ik de volgende dag de koelvriescombi weer ingeschakeld, maar er leek weinig te gebeuren, er werd niet gekoeld, en de koelkast deed het ondertussen ook niet meer.
* De volgende dag op zaterdag meteen teruggebeld, ik kon een nieuwe afspraak inplannen voor maandag.
* Die maandag thuis gaan werken, maar er kwam maar geen monteur.... Uiteindelijk zelf weer gebeld en toen werd er gezegd dat nu de koelkast ook kapot was, ze mij niet meer konden helpen. Ik stond echt perplex. Er werd wel meteen aangeboden dat ik een deel van het betaalde bedrag terug zou krijgen, dezelfde dag voor 18.00 uur.
* De volgende dag had ik het bedrag nog steeds niet ontvangen, dus weer gebeld; toen werd er niet opgenomen.
* 2 dagen later weer gebeld en werd er wel opgenomen, ik hoorde aan de stem van de telefoniste dat ze mijn nummer inmiddels herkende. Ik vroeg waarom ik het bedrag nog niet had terugontvangen, ze moest even overleggen en zei toen dat ik het bedrag binnen 4 weken zou kunnen verwachten. Ik zei dat ze eerder had gezegd dat ik het dezelfde dag nog terug zou krijgen, dat ontkende ze, ik zei dat ze loog en zei ook nog dat ze het gewoon zou kunnen zeggen dat ik het geld nooit meer terug zou krijgen; toen werd er meteen opgehangen.

Nou, dit geld ga ik natuurlijk nooit meer terugzien, dus wees gewaarschuwd: maak nooit, maar dan ook nooit een afspraak met dit bedrijf! Ze noemen zichzelf ook wel Algemene Witgoedreparatie, tel. 085-0190012. Doe het niet!

25. juni 2026

Waardeloos bedrijf

Als ik minder kon geven, deed ik dat.. wacht al 4 weken voor het repareren van onze vaatwasser. Eerst was een sensor kapot waardoor hij het niet deed. Sindsdien hebben we kortsluiting, 2x geweest en de monteur kon eerst niet vinden wat het was en zei er is niets mis tot hij zelf de kortsluiting toch zag gebeuren.. Zou nakijken wat onderdelen bestellen zou kosten en een prijsopgave mailen. Dit is nooit gebeurd en de klantenservice is telefonisch simpelweg niet te bereiken! 3 weken wachten we al.. gezien de meerdere slechte reviews hieronder, gaan wij opzoek naar een ander bedrijf. Wel die voorschot kosten kwijt a €70... Mijn advies, zoek een andere monteur, echt slecht dat dit nog zo kan bestaan..

2. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen zaken mee doen. Zijn oplichters.

Zijn langs geweest voor een kapotte droger. Onderdeel moest besteld worden en zou vervolgens opgestuurd worden. Ze rekenen 150,- voor een onderdeel dat bij aeg 20,- kost. Ik heb direct contact met ze opgenomen en gezegd dat ik de aankoop wil annuleren. Dit was niet mogelijk. We zijn inmiddels twee maanden verder en ze reageren niet op mail en heb het onderdeel nooit meer ontvangen. 210,- betaald voor helemaal niks uiteindelijk.

21. oktober 2025

DOE HIER GEEN ZAKEN MEE

DOE HIER GEEN ZAKEN MEE!
Hebben bij mij de droger willen repareren. Monteur kwam met zijn gladde praatjes binnen. Had alleen een schroevendraaier bij, stond binnen 20 minuten buiten en heeft de droger niet gerepareerd. Vervolgens contact proberen te leggen met de "klantenservice" die slecht bereikbaarbaar zijn, niet klantvriendelijk zijn en steeds moeten overleggen om vervolgens niks meer van zich te laten horen. Vervolgens weten ze het verhaal zo te draaien dat de klant degene is die het heeft laten afweten.

8. december 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel! Afspraak gemaakt tussen 12.00 en 16.00, vrije middag genomen hiervoor. Niemand komt, gebeld om 16.30 (ZEER MOEILIJK BEREIKBAAR!!), wordt verteld dat ik binnen een kwartier wordt teruggebeld, om 16.55 weer vaak gebeld, niemand antwoord. Volgend ochtend weer heel vaak gebeld en eindelijk iemand aan de lijn, wordt beloofd binnen een kwartier teruggebeld te worden. Natuurlijk weer niets! Dan ontvang je een e-mail dat ze 4 dagen later kunnen langskomen. Hahaha, mooi niet! Ik heb voor een ander bedrijf gekozen.

5. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aanbetaling gedaan en vervolgens geen reactie meer; ben opgelicht

Monteur is geweest en stelde al snel vast dat de motor van de vaatwasser defect was en moest worden vervangen. Na aanbetaling van 200 euro zijn ze nooit meer geweest, telefonisch niet bereikbaar (nemen niet op en met verschillende nummers geprobeerd). Op internet komen we nu allemaal slechte reviews tegen. Gevraagd bij onze bank om betaling in te trekken maar dat gaat niet zo maar. Nu melding gedaan bij politie van oplichting. Dit werd serieus opgepakt. Advies, meldt het vooral bij de politie en probeer je geld terug te krijgen via de bank.

19. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga niet met deze partij in zee!

Ga niet met deze partij in zee!! Het zijn oplichters.

Mijn ervaring met het bedrijf Witgoedreparatie De Sprint.

Situatie:
• Op 8 september 2025 nam ik contact op met het bedrijf over een defecte vaatwasser.
• Op 12 september 2025 kwam een monteur langs voor de reparatie. De monteur was netjes en beleefd. Wij betaalden €447,- voor deze reparatie. Hij gaf aan dat de factuur diezelfde dag zou worden gestuurd, maar die heb ik tot op heden niet ontvangen.
• Al een dag na de reparatie werkte de vaatwasser opnieuw niet. Bij telefonisch contact werd mij verzekerd dat het probleem onder garantie valt en dat ik dezelfde dag teruggebeld zou worden, maar dat is niet gebeurd.
• Bij latere gesprekken werd mij verteld dat er een onderdeel besteld zou worden, maar ik kreeg geen informatie over welk onderdeel, de levertijd of wanneer de reparatie zou plaatsvinden. De telefoniste beëindigt gesprekken vaak voortijdig en toont weinig bereidheid om mee te denken. Ze is incapabel en gooit de hoorn erop als
je vragen begint te stellen.

Ondanks mijn betaalde bedrag en de beloofde service, zit ik nog steeds met een kapotte vaatwasser en heb ik geen factuur ontvangen.

De monteur en telefoniste zijn een duo die samen een showtje opvoeren om jou om de tuin te leiden.

12. september 2025

Belachelijk bedrijf

Belachelijk bedrijf.

Vorige week konden ze binnen 30 minuten op de stoep staan en zijn ze een kwartiertje langsgeweest voor 251 euro. Zogenaamd was de vaatwasser weer gemaakt. Paar dagen later weer kapot en nu kunnen ze niet eerder dan over 8 dagen pas langskomen.

👍👍👍

13. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit noem je geen bedrijf

Dit noem je geen bedrijf. Dit noem je oplichters! Ze zouden deze website moeten blokkeren. 25 euro kwijt na eerste aanbetaling om de afspraak te bevestigen. Terug betalen doen ze niet!!

20. september 2024

Stinkt naar oplichting

Stinkt naar oplichting: ook ik moest 25 euro aanbetalen (aan dhr. E. Gultekin, hij zal vast meerdere reparatiesites in de lucht houden) en vervolgens “oeps, foutje gemaakt, we komen niet meer in uw regio, we betalen u zo snel mogelijk terug”. Vervolgens sturen ze je door naar “Witgoedbrigade” die overigens ook de gevraagde reparatie niet kan uitvoeren. Daarna radiostilte en natuurlijk geen terugbetaling.

14. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf laat je eerst aanbetalen en…

Dit bedrijf laat je eerst aanbetalen en dan is de afspraak bevestigd .
Vervolgens zit je de hele ochtend te wachten .
Komen ze niet opdagen , er is iets mis gegaan in ons systeem , en ze komen niet meer in onze buurt .
we moeten maar contact opnemen met de witgoedbrigade .
Nu nemen ze de telefoon niet op

12. juli 2024

Pas op!

Eerste indruk was oke, monteur kwam langs op afgesproken moment. Binnen een paar dagen na de 'reparatie' van onze wasmachine ontstond echter hetzelfde probleem weer. Vanaf dat moment geven ze niet thuis, telefonisch vrijwel onbereikbaar, behalve als je belt met een nummer wat ze nog niet kennen. Ook via mail geen gehoor meer, nadat ze hadden aangegeven dat er een onderdeel besteld moest worden.

Uiteindelijk zou de monteur terugkomen, maar dat is zonder enige communicatie niet gebeurd op de afgesproken dag en ik verwacht dat dit ook niet meer gaat gebeuren. Zeer onprofessionele 'dame' aan de telefoon die gewoon ophangt als het haar niet bevalt of als er kritische vragen gesteld worden. Pas op voor deze oplichters!

13. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Komen niet opdagen voor reparatie

200 euro aanbetaald voor een reparatie en ze komen gewoon niet opdagen, en dat niet één, maar TWEE KEER! Reparatie nooit uitgevoerd en ik krijg mijn aanbetaling niet terug. En het klachtenformulier op de website hoef je niet in te vullen, want ze reageren toch niet.

29. april 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.