Wish Anmeldelser

194.899

4,3

Vi købte en aircooler til over 300 kroner. Vi modtog den, men den fungerede ikke, så vi reklamerede til Wish. Vi skulle returnerer for at få pengene retur, hvilket koster næsten det samme for varen.... Se mere

Jeg har i flere år været glad for Wish, men har de sidste gage fået denne besked i stedet for pakken fra Wish: Din pakke opbevares til afhentning. Kontakt venligst dit lokale ransportfirma, men uden... Se mere

Det billigt og man får hvad man betaler for. De formår gang på gang at overraske mig med hurtig og præcis levering. Jeg har altid fået hvad jeg har bestilt. Har kun oplevet en gang en vare var defekt... Se mere

Jeg syntes at de har virkelig mange gode sager, nogen nyttige nok og andet not so much, men det er lidt for alle derinde. Og efter de er begyndt at sende med dao, så modtager man varerne sådan rimelig... Se mere

1. Online markedsplads

Om Wish

Shopping Made Fun!

Image Placeholder

Wish is a leading e-commerce app that brings affordable products to shoppers around the globe.

How are our prices so low?

We’re glad you asked! Wish connects you directly to the manufacturers of all your favorite products. With no middleman, there’s no markup!

Wish has everything from computers to clothes to things you’ve never seen before, all for 60-90% less than our competitors.

Download the app to see what our 500 million users are raving about.

Shop now
FAQ
Return policy
See what's new
Image Placeholder

195 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(194.899)

173 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Wish

Hej Wish
Det ville være rart at vide hvad der er sket med min pakke da den var kommet til danmark
24. mar. 2023
Ankom til Denmark
Denmark
Forladt Denmark told
Jeg har virkelig brug for dem

Ordrehistorik
Ordreoplysninger
Vareoplysninger
Vareoplysninger
WiFi Repeater Signalforstærker Duplikator Trådløs Wi Fi Extender 300Mbps WIFI Booster Netværksunderstøttelse WPS AP Funktion Bridge
Sort, EU-stik
Bedøm denne vare:
DKK kr. 31,00
Forsendelse: DKK kr. 32,85
Returneringer og refunderinger
Penge tilbage-garanti
Ordreoplysninger
Brug for hjælp med denne vare?
Forventet levering: 3. apr. 2023
Penge tilbage-garanti
Denne vare er berettiget til en fuld tilbagebetaling, fordi den ikke er ankommet endnu.
Få mere at vide
Anbefalet til dig

Mvh John

14. april 2023

SCAM Wish har scammet mig

SCAM Wish har scammet mig! Jeg har lavet en ordre på 354kr, og har ikke fået nogen mail fra dem. Jeg skriver til dem, de skriver, at min bank har lavet en begrænsning for ordren og de derfor ikke har fået pengene. Jeg ringede til min bank dagen efter og de siger at pengene er gået igennem til dem. Så ren snyd.
ALDRIG KØB DERFRA

11. april 2023

Jeg bestilte engang 100 slikkepinde og…

Jeg bestilte engang 100 slikkepinde og så fik jeg et lille kinesisk barn som nu hedder tam og sidder og spiser pandekager med is i min sofa og imorgen skal vi i tivoli sammen og om 2,5 år kan jeg adoptere ham som min helt egen kinesiske slave håber han bliver glad for sin nye hund i julegave... nam nam #Family#HotDog

27. marts 2023

Læsebriller

Nu har min vare ligget i København siden den 11. marts. Og på et leveringskontor 4 dage. Og Wish er ikke til at råbe op. Hvad gør man???? Nogen taler åbenbart med dem.

25. marts 2023