Virkelig god Service, venlige og hjælpsomme medarbejdere der fik mine Ridestøvler sikkert hjem til mig i Jylland trods at jeg ville have en støve de normalt ikke har. Jeg skulle ikke betale fragt. Fik... Se mere
Har absolut intet negativt at sige... Ved Black Friday fandt jeg via deres webshop en CT stævnejakke, som var den eneste jeg har fundet i hele landet, i min størrelse og i ønskede farve.. Desværr... Se mere
God service, hurtig levering og fine varer. Handler gerne der igen 😊 Jeg købte gemacher, hvor de første jeg fik bestilt ikke passede, (måtte gerne prøve dem på hesten) så sendte dem retur uden proble... Se mere
Winthers rideudstyr har en kæmpe butik med alt til hest og rytter🐴Dansk Webshop ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🌸Fri fragt v/500,-🌸Hurtig levering🌸30returret🌸
Kalundborgvej, 35, 4200, Slagelse, Danmark
- info@winthersrideudstyr.dk
- www.winthersrideudstyr.dk
Alligevel tilfreds og tak for det hurtige svar!
Det var en gave til min datter, hun kender godt Kingslands strømper så lige i skabet🎄👍🏻👍🏻😁

Besvarelse fra Winthers Rideudstyr
Hurtig levering og super godt dækken!
Stor ros for handlen
Stor ros for handlen
God hjemmeside, hurtig levering, god kundeservice.
Godt tilbud på Black friday og hurtig…
Godt tilbud på Black friday og hurtig levering :)
Der var bolcher med til både heste og mennesker og en fin hilsen, tak for det :)
Fremragende service
Super service og hurtig tilbagemelding…
Super service og hurtig tilbagemelding på spørgsmål.😊
Super service som altid
Super service som altid, hilsen naboen som snart er fattig 🙈
Fik varen allerede dagen efter…
Fik varen allerede dagen efter bestilling. Med en lille håndskrevet seddel med tak for bestilling og ønsket om en god dag, samt en håndfuld bolcher. Det er en lille ting, men giver en god og behagelig oplevelse, som gør man har lyst til at bestille derfra igen
Bedste rideudstyrsbutik i byen 👍🏻 Og…
Bedste rideudstyrsbutik i byen 👍🏻 Og ned det skønneste personale, tak for jer 🥰
Service i topklasse
Den bedste service jeg har oplevet…
Den bedste service jeg har oplevet meget længe! Købte et par ridestøvler til vores datter som viste sig at være for små (mit ansvar - havde ikke bedt om rådgivning). Da jeg opdagede det havde jeg smudt returseddel, indpakning mv. væk. Fik alligevel lov at returnere, og valgte at bytte til en striglekasse og en ekstra strigle, hvilket tilsammen blev lidt dyrere end støvlerne og vi aftalte at de skulle kontakte mig så jeg kunne overføre differencen. I stedet har jeg lige fået den sødeste mail om at de har afsendt striglekasse mm og at de dækker forskellen og håber vores datter bliver glad. DET gør hun! Og jeg handler her igen!
Fremragende service
Fremragende service vedr. valg af korrekt størrelse på Equiline Soundproof Hut til pony.
Vi handler helt sikkert hos jer igen ;o)
Altid god service
Altid god service, hurtige og hjælpsomme
Kæmpe udvalg - og skulle der alligevel være noget der mangler bestiller de det gerne hjem
SUPER SUPER kundeservice og varer til…
SUPER SUPER kundeservice og varer til aftalt tid via gls og aftalt pris.
Stort udvalg, ellers bestiller de gerne hjem!
Kvalitet er self afh af mærket.
Det er ikke sidste gang jeg handler her ❤️
God service!!
God service!!
Jeg skrev til dem indover facebook og de svarede super hurtigt, og dagen efter var min vare afsendt!
Anbefales 100% herfra! Jeg har handlet hos dem flere gange, og har været i deres butik. God service både i Butik og på webshoppen
Fantastisk service og hurtig levering!
Har absolut intet negativt at sige...
Desværre kørte de ikke tilbud på shoppen, men udelukkende i butikken.
En helt igennem fantastisk medarbejder tilbyder mig så at jeg alligevel kan få jakken, ved at betale pengene, og så ville hun personligt få den sendt af sted! Jeg betalte jakken torsdag, og fredag formiddag kom den ind af døren!
Jeg er mere end 100% tilfreds!
Super service og gode tilbud
Der kørte et super godt tilbud, som jeg opdagede gennem deres facebookside. Modsat mange andre opslag, blev der hurtigt svaret på folks spørgsmål til tilbuddet og vejledt i valg af størrelser og bestillinger.
Jeg bestilte et dækken en weekend og bliver ringet op mandag formiddag fordi de ville tjekke at jeg havde set hvad størrelse dækkenet var. Super service, de havde set der var problemer og to lynhurtigt fat i kunderne og tjekkede op.
Desuden fint indpakket og en lille ekstra gave med godbidder som ponyen spiste med velbehag.