Willysbistrodiner Anmeldelser 35

3,8

Det var vores andet besøg hos Willys ( første gang i sommers til frokost ) Personalet gav en super fin betjening og viste os samtidigt rundt i selskabslokalet ovenpå, da vi spurgte om vi måtte... Se mere

Helt igennem fantastisk oplevelse. Vi fik store rejer, asparges med hollandaise, stegt rødspætte og oksefilet. Alt lige fra dejligt brød med rørt brunet smør, perfekt tilberedte retter med hjemmel... Se mere

3,8

God

Aften og frokost

Det var vores andet besøg hos Willys ( første gang i sommers til frokost )
Personalet gav en super fin betjening og viste os samtidigt rundt i selskabslokalet ovenpå, da vi spurgte om vi måtte se disse.
Selvom personalet var unge gav de en super fin betjening og kunne fortælle de andre borde om vin og menu kortet.

Jeg har årskort til CCH og fik 10% på menuen, som i forvejen er billig.
Jeg giver derfor 5 flotte stjerner da dette ikke kan gøres billigere I forhold til service og kvalitet af maden.

Vi kommer helt sikkert igen til nogle af de fine arrangementer og gode mad Willys har 😊

3. oktober 2025

God oplevelse

God, venlig og kompetent betjening. Absolut velsmagende smørrebrød, til fine priser.
Kan anbefales

15. august 2025

Elendig frokost madoplevelse

Vi var en stor gruppe, som besøgte CCH og havde forud bestilt pariserbøf til frokost på Willys Bistro, da det var det eneste alternativ, der kunne blive serveret, hvis man ikke ville have deres platte, hvad var for dyrt for gruppen - ingen andre forslag blev foreslået.
Halvdelen af bøfferne var gennemstegte og de bøffer, der var som de burde være, kunne tælles på under en hånd. Brødet var så hårdt, at man ikke kunne skære det igennem og knap nok bide det over. Selve den måde pariserbøffen var anrettet på så rimelig indbydende ud. Tjenerne var alle meget imødekommende og serviceminded. Så ros til dem. Men I må altså stramme jer an.

21. januar 2025

Jazz og Dinner på Willys Bistro 6. december elendig oplevelse med Jan…

Jazz og Dinner på Willys Bistro med Jan Harbeck og Jens Skou Olsen 6. december 2024
Lokalet er langstrakt og totalt uegnet til den slags arrangementer. Vi var placeret bagest i lokalet ved udgangen fra køkkenet med en naturlig gang / rend af tjenere der skulle bære maden rundt til de øvrige gæster i den anden ende af det meget langstrakte lokale - det virkede meget distraherende og ødelæggende for oplevelsen af musikken.
Til overflod var der hængt nogle tunge gardiner op midt i lokalet, så det ikke var muligt at se de optrædende og desværre forsvandt en del af lyden også i gardinerne, så alt i alt en kedelig musikalsk oplevelse, der på ingen måde gav de 2 dygtige musikere optimale forhold og heller ikke os som tilhørere.
Det kan på ingen måde anbefales at komme til den type arrangementer, når der ikke i bordopsætningen er taget højde for, at vi som kunder også kommer for at lytte til musikken og se kunstnerne - Ærgerligt
Undlad at placere jer ved bordene fra der, hvor kunstnerne optræder og ned mod køkkenet
Det skal bemærkes at maden var udmærket.
Stig

6. december 2024

Trist oplevelse.

Booking systemet fungerer stadig ikke. 7 damer ankommer og får at vide, at der ikke er nogen booking på trods af, at bestillingen er bekræftet.
Der skaffes plads til os, og efter at adskillige senere tilkomne gæster er blevet betjent, når tjeneren frem. Maden kommer hurtigt og er meget lækker. Dog er det lidt besynderligt, at sild og hønsesalat skal spises på samme tallerken, og at der ikke automatisk serveres brød til salatanretninger og rørt tatar.
Kaffeserveringen er en katastrofe. Uanset om det var alm. kaffe, cappuccino mv. var kaffen kold. Det blev der rådet bod på. Værre var det med den varme chokolade med flødeskum (2 stk.). Selv efter forsøg nr. 2, var den kold. Så gav vi op.

4. december 2024

Vi havde en helt fantastisk aften med…

Vi havde en helt fantastisk aften med en uovertruffen madoplevelse. De 4 retter var nøje sammensat og ledsaget af tilhørende vine – hele to forskellige vine pr. ret. Vinene var udvalgt af ingen ringere end Nina Højgaard Jensen, verdens næstbedste sommelier, og hendes ekspertise skinnede igennem hele aftenen. Ninas viden om og passion for vin, samt hendes levende fortællinger om vinene, gjorde oplevelsen helt enestående. En aften vi sent vil glemme – på alle måder sublim. Tak

15. november 2024

Dejlig frokostoplevelse

Spiste frokost med min datter for et par uger siden. Dejligt klassisk menukort med et moderne pift. Pariserbøffen var fantastisk. Smukt serveret med et moderne twist. Smagfuldt og lækkert. Personalet var venlige og smilende. Vinen var også god. Vi kommer igen!

30. oktober 2024

1/ Ved ankomst kunne personalet ikke…

1/ Ved ankomst kunne personalet ikke finde vores reservation i deres booking system.
da vi viser vores medbragte reservation (Der stod "at vi glæder os til at se jer") fortsatte personalet med at finde fejlen i deres "nye system", i stedet for at finde en løsning på deres system fejl.
da der efter vi flere gange bad personalet om at finde en løsning, gik de igang med at finde 2 runde borde, og sættet dem sammen, så vi kunne sidde spredt rundt der, og det accepterede vi.
Da vi kommer ned at sidde er der en (nok defekt) højtaler der udsender nogle mudrede lyde ret højt.
Vi beder den søde tjener om hun kan slukke for den støj, og det lykkedes efter 5 min.
efter vi har bestilt drikkevarer og 2 retter til hver person, serveres der kun drikkevarer til 4 af 6 personer. dette rykker vi så for og der beklages meget.
Da maden skal serveres, så er der en person der får begge retter samtidigt, og en anden der ingen mad får serveret.(Den ankommer når vi andre er halv færdige med at spise.)
Da der ankommer 6 andre personer ved bordet ved siden af, så kan vi andre ikke hører hvad der siges på den anden side af vores bord. Arkustikken er meget dårlig.
Da vi skal betale siger jeg til tjeneren, at der ikke var nogen drikkepenge pga vores oplevelse.
Jeg foreslår også at der opsættes arcistik plader i lokalet, som tjeneren siger der er mange andre der har påtalt, men der er bare ikke sket noget ...
Maden vi fik serveret var fin, men ikke så god at jeg vil benytte denne bistro en anden gang, med mindre de gør noget ved problemerne.

4. november 2024

Pænt sted sød betjening fik serveret…

Pænt sted sød betjening fik serveret pariserbøf god smag lidt mere grønt havde ikke skadet nok en fejl at servere tørrede kapers til friske stegt sammen med bøffen havde været fint og så en lille fidus det er altid en god ide at have skarpe knive den udleverede mosede både bøf og brød men de bedste ønsker fra os

25. oktober 2024

Fantastisk

Super fantastisk oplevelse 👍🏻vi kommer klart igen👍🏻 skøn bøf og dejlig fisk👍🏻super go service👍🏻
Tak for en skøn aften🥰

21. september 2024

Sød personale, sløv levering og kedelig Pariserbøf.

Sød personale, men ventede og ventede på drikkevarer og de kom da vi var næsten færdige med at spise, kan godt forstå at der stod isvand på bordene. Var selskab på 26 personer og 6 af dem der fik Classic Car Burger var tilfredse hvor de sidste 20 fik Pariserbøf som var en sløv oplevelse, bøffen var fin men der var meget lidt tilbehør som gjorde den utrolig kedelig. Har været her før hvor vi var 4v og 3 b da glemte de den ene bestilling og barnet fik sin burger efter alle var færdige. Vil gerne leverer høj kvalitet men så skal de nok øve sig meget mere.

15. september 2024

Helt igennem fantastisk oplevelse.

Helt igennem fantastisk oplevelse.
Vi fik store rejer, asparges med hollandaise, stegt rødspætte og oksefilet.
Alt lige fra dejligt brød med rørt brunet smør, perfekt tilberedte retter med hjemmelavede klassiske saucer til de bedste fritter, var veltillavet, og smukt og enkelt anrettet.
Dertil kommer gode vine, og meget opmærksomt personale.
Vi kommer igen, og giver hermed anbefaling videre

2. august 2024

Willys beste oplevelse

Supergod mad alså betjeningen er super og medarbejderne er søde og manden er perfekt så super hyggeligt sted og har været er en masse så hyggeligt. 👍

KLAR ANBEFALING 😀

4. februar 2024

Endnu en hyggelig aften på Willy's

Vi var 5 personer oppe på Willy's, for at prøve nogle retter fra det nye menukort. Vi fik b.la stegt Helleflynder, friteret calamari og moules frites, som de heldigvis har taget med fra det gamle kort.
Det var en fantastisk smagsoplevelse.
Som altid var betjeningen i top, med en super service.
Det kan klart anbefales.

18. januar 2024

Totaloplevelse

Vi har nu besøgt Wiilys to gange begge gange har maden været god, men anden gang kunne man mærke at denne nye restaurant havde fået konceptet på plads. Både gastronomi, logistik og i særdeleshed kundeservice var i højsæde. Tak for en dejlig aften.

11. januar 2024

Altid super god og opmærksom betjening…

Altid super god og opmærksom betjening samt dejlig mad. Et dejlig varieret kort iøvrigt. Har spist der masser af gange allerede.

14. december 2023
Willysbistrodiner-logo

Besvarelse fra Willysbistrodiner

Kære Søren

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har lyst til at komme igen og igen. På gensyn og rigtig glædelig jul.

Med venlige hilsener fra alle os i Willys