Har deltaget i mange af deres spørgeskemaundersøgelser. Synes aldrig det har været godt belønnet, men har dog købt et par ting i deres panelbutik. Nu er panelbutikken pludselig lukket og har været det... Se mere

Jeg har nu igen svaret på en undersøgelse, hvilket tog ca. 10 minutter. Jeg fik lyst til at tjekke mine point og loggede mig ind og kiggede også lige på panelshoppen. Jeg har regnet ud, at jeg skal sv... Se mere

Efter at have opsagt familiens telefonabonnementer, bliver de ved med at ringe. Brugte 10 min første gang, hvor jeg udførligt forklarede skiftet. Alligevel ringer de, indtil videre, 6 gange efterfølge... Se mere

1. Analyseinstitut
  2. Virksomhedsudviklingskonsulent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Wilke A/S får du meget mere end forbrugerundersøgelser og analyser. Vi giver dig viden og værktøjer i samme pakke.

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

tåbelig henvendelse

Blev ringet op for at de kunne få en markesanalyse om min virksomheds brug af IT løsninger. Da jeg spurgte ind til baggrunden for spørgsmålene, blev der svaret på noget helt andet. Da jeg insisterede på at vide det, ønskede man ikke at at bruge mig.

18. august 2022

Jeg har lige modtaget et link fra Falck…

Jeg har lige modtaget et link fra Falck i dag fordi jeg vil spørge til en undersøgelse men kan ikke finde noget i deres politik om hvordan de videregiver oplysninger til andre partner for simpel tredjeparts så pas endelig på mail for i går jeg vil aldrig besvare eller på nogen måder have noget med det at gøre

3. august 2022

Snyder folk !!hold jer væk!!!

Jeg har forsøgt at få gavekort udbetalt de koster 3000 point for 100 kr gavekort .jeg har 3036 point. Men de påstår jeg kun har 2536 point. Beder mig lukke ud og ind hvilket er gjort flere gange! På trods af jeg har sendt shrenshot til den med det beløb på 3036 point . Påstår de stadig væk der kun er 2536 .. så de snyder med glæde..der ud over har de 5-6 hverdage svar tid på at få kontakt med deres kundeservice hvilket er helt til grin.. så snyd og dårlig Kundeservice er hvad man kan forvente ved dem.

9. maj 2022

Jeg har været en tidligere medarbejder…

Jeg har været en tidligere medarbejder i wilke, jeg blev behandlet rigtigt dårligt!

Jeg oplevede racisme dernede, og meget dårlig fælleskab.

De ringer ud til folk, som også er blevet slettet fra systemet. Dvs. at hvis du ikke vil blive ringet op igen. Så bliver du måske fjernet det ikke sikkert.

Jeg har flere gange oplevet at respondenter der siger de flere gange har sagt de vil blive fjernet fra systemet, men ikke blev fjernet.

Og det synes jeg er rigtigt dårlig stil fra wilke’s side af, for det jo ikke sådan man driver en virksomhed.

28. januar 2022

Er alt for lang tid om at sende de…

Er alt for lang tid om at sende de gavekort som man har bestillt for sine point. Og da de bare skal sendes på en email, er der ingen undskyldinger overhovedet. Og der skal rykkes for det også!!

For dårligt at skulle vente op til 14 dage på en email med sin "gave" som man har arbejdet i mange timer og dage for.

6. januar 2022

Elendig service!

Det er da godt nok pinligt at have en webshop som Wilkes!!! Da det var Black Friday bestilte jeg ni pakker. Jeg fik at vide, at de alle var på vej til mig. Det viste sig imidlertid kun at være de otte af dem. Wilke bruger GLS til at bringe pakker ud, og de havde kun fået otte pakker. Jeg har skrevet til Wilke support af flere omgange. Her får man en standardmail, hvor man får at vide, at ens mail vil blive besvaret indenfor næste hverdag. Jeg skrev første gang til dem d. 7. december og har stadig ikke hørt noget som helst fra dem! Det er en ommer og helt igennem elendig service!!!

20. december 2021

O STJERNE

FIK LIGE EN SPØRGESKEMA MED 100 P MED HVOR JEG BOR OG HVILKEN PARTID JEG STEMMER PÅ
I ÅR 2015 OG SIDSTE VALG OG HVAD JEG VIL STEMME I DAG SÅ KUMME JEG IKKE BRUGES FIK 1 P

30. november 2021

Opkald selvom man frabeder sig dette.

Har efter første opringning, som skal siges var seriøs i spørgsmål og udførelse, nu modtaget flere opkald hen over samme uge.
Alle de efterfølgende opkald præsenterede sig og var alle omkring en analyse fra den samme styrelse.
De har alle fået besked om at markere mig som "aldrig ringe til mere" og en anmeldelse til FO er nu på vej, da dette åbenbart ikke overholdes.

27. november 2021

Blev ringet op af en ung mand fra wilke…

Blev ringet op af en ung mand fra wilke markedsanalyse, i dag lørdag
. Påstod han ringede på vegne af Energistyrelsen .
Da han hørte vi havde jordvarme , blev røret lagt på .
I er så fuld af løgn .
I er hermed anmeldt til Forbrugerombudsmanden .

20. november 2021

Spild af tid

På trods af utallige henvendelser om deltagelse i diverse undersøgelser kan de kan de alligevel aldrig bruge dig i deres undersøgelser. Aldrig har de en reserve undersøgelse klar, så du ikke spilder din tid.

16. oktober 2021

Gavekort fra Wilke virker ikke

Jeg brugte flere timer online på et forbrugermøde vedrørende et produkt for Wilke. Jeg fik efterfølgende et gavekort til Wistore.dk på kr. 550,00. Det virkede ikke og jeg har aldrig fået mine gaver for min deltagelse. Jeg rykkede Wilke og mente de burde kompenserer mig - når de sender gavekort ud fra en virksomhed - der ikke leverer. Jeg har aldrig hørt noget siden. Såbrug ikke jeres tid på det.

4. maj 2021

Det vildeste telefonspam

“Vi forstår menneskers behov” står der på hjemmesiden. Alligevel ringer de sent aften og i weekender, for at stille spørgsmål. Det føles som chikane, når de bliver ved med at ringe flere gange på en uge.

29. april 2021