Super god og tryg oplevelse. Min datter fik en navlepiercing - hun var meget nervøs, men ville så gerne have den. Fernando håndterede det helt perfekt, det var tydeligt, at han har mange års erfa... Se mere
Nu skal du bare høre… Så snart jeg træder ind i forretningen, bliver jeg mødt af et personale, der var aldeles imødekommende og flinke. De kunne besvare alle mine spørgsmål omkring smykkerne, selve... Se mere
Fuldstændig fantastisk god oplevelse idag hos Wild cat piercing og kan varmt anbefale stedet til alle andre 🙏🏻🤩🤩 Fernando var så professionelle og empatisk og udførte et perfekt stykke arbejde o... Se mere
Kæmpe anbefaling herfra. Vi havde en rigtig god oplevelse, da min søn skulle have lavet huller i ørerne. Venligt personale, som havde godt styr på det unge menneske, og som forklarede under h... Se mere
Professionel piercing og tattoo siden 1994.
Frederiksborggade 3, 1360 , København K, Danmark
- info@wildcatpiercing.dk
- www.wildcatpiercing.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Ringe oplysning.
Jeg fik lavet 2 gange Helix derinde d. 3/9 2016. Jeg er af sted med 2 veninder, hvoraf den ene er blevet piercet der mange gange før. Manden i butikken virker flink, laver lidt sjov som får en på andre tanker hvis man er lidt smånervøs. Dog virker han til at have utroligt travlt og giver ikke særlig meget information om smykkerne som f.eks trådtykkelse, materiale eller andet. Også selvom jeg spurgte. Jeg har heldigvis undersøgt sagerne hjemmefra, men hvis man står der lidt spontant, kan jeg ikke forestille mig at det er særlig rart.
Piereren er flink, taler kun engelsk. Det hele gik hurtigt og rimelig smertefrit. Der var småproblemer med en piercing, men pierceren var god til at snakke og berolige selvom det gjorde hammerondt. Bagefter får min veninde og jeg at vide at vi blot skal rense i klorhexedin to gange dagligt i fire uger. Dog ved jeg, at det ikke er særlig mange der bruger klorhexedin, da man ved at det blot forlænger helingsprocessen. Det undrer mig at man hos Wildcats ikke kender til det.
Alt i alt et fint sted, men jeg kunne godt have brugt mere oplysning og svar på mine spørgsmål. Og at have fået at vide at pierceren var engelsk, det kunne nu også have været rart.
Hmm ikke okay
Service dårlig og ingen forklaringer eller noget. De siger man skal rense i klorhexidin, hvilket man stoppede med at bruge for 20 år siden fik jeg af vide i en anden piercing butik. Piercer var god men stadig ingen forklaring og følte mig lidt presset ud i at få den...
Jeg fik lavet min anden helix i bodyextreme hvilket jeg synes er meget bedre! Kan varmt anbefale bodyextreme istedet for wildcat.
Fantastisk!
Jeg har været fast kunde hos Wild Cat piercing gennem 10 år, og har fået lavet i alt 23 piercinger hos dem. Jeg har altid oplevet en god og tryg service, uanset hvilken slags piercing jeg har skulle have lavet, og personalet har altid været søde og sørget for at man har følt sig i gode hænder, og været gode til at snakke en gennem processen. Og har der været spørgsmål har de altid været søde til at hjælpe og informere, og har man haft brug for hjælp til skiftning el.lign. så har det aldrig været et problem.
Det er helt sikkert at jeg forbliver fast kunde, og jeg vil altid anbefale venner og bekendte at gå i Wild Cat hvis de skal have noget lavet :)
Betaler for et og får noget andet!
Min veninde og jeg kommer ind i wildcat for begge at få lavet en navlepiercing både oppe og nede. Vi bliver frem vist nogle smykker, men stiller spørgsmålstegn ved at smykkerne er så store, men vi bliver gentagende gange fortalt at der er sagtens plads til dem osv .. Vi får lavet piercingerne og tror at er i orden, dog får vi intet af vide omkring plejning af dem samt vi får af vide vi kan skifte piercing efter en måned.
Her 6 mdr efter henvender vi os hos en anden piercer (vi har henvendt os i wildcat efterfølgende men blev forsikret om alt var fint) og får af vide de er lavet med alt for korte stave, at der slet ikke er plads til de to store smykker i navle, hvilket hos os begge har resulteret i skæve piercinger hvor der gentagende gange har været betændelse i pga de sidder og skubber til hinanden pga manglende plads så de irriterer. Vi får ydermere af vide at der skal gå op til 10 mdr før man må skifte dem, modsat den ene mdr vi blev oplyst.
Da vi efterfølgende henvender os for at fortælle vores utilfredshed bliver råbt af, smidt ud af butikken og der bliver på ingen måde taget ansvar for noget som helt. De tilbyder at sætte kortere og længere stave i, og så og piller med usteriliserede fingre i piercingerne - aldrig om jeg ska have lavet noget der igen!
Dårlig service og infromation
Det er uhyggeligt, hvor dårlig service og rådgivning, man får hos Wild Cat Piercing!
Jeg går ind til Wild Cat Piercing og siger, at jeg gerne vil have en Helix Piercing. Jeg bliver straks ført ud i baglokalet og sat i stolen. Her begynder den ansatte at pakke alt udstyr ud, og først derefter spørger han nærmere ind til mit ønske. Vores lille snak gør mig i tvivl om, hvorvidt jeg kan få det, som jeg ønsker. Da jeg siger, at jeg er i tvivl og måske skulle vente, får jeg lidt surt af vide "Nu skal du jo alligevel betale for udstyret".
Det ville have været rart, hvis man lige blev spurgt ind til sine ønsker, inden de fanger en. Men min dårlige anmeldelse skyldes videre, at den ansatte på ingen måde var særlig venlig - han virkede mest af alt som om, han syntes, at mine spørgsmål var irriterende.
Og værst af alt, da jeg har fået lavet piercingen, siger han tak, beder mig betaler og sender mig ud af døren - helt uden nogen som helst form for vejledning om, hvordan piercingen skal renses, hvordan jeg plejer den og hvornår jeg må skifte den.
Jeg spørger selv ind til, om jeg skal bruge klorhedixin, hvilket han svarer ja til. Jeg har her et par dage senere været hos en anden butik, hvor de fortæller mig, at jeg 1) ikke måtte rense piercingen de første 24 timer - det havde jeg jo allerede gjort 2) ikke skulle bruge klorhexidin, fordi bakterier er blevet resistente over for det, jeg skulle i stedet bruge saltvant og speciel sæbe. Godt jeg besøgte et andet sted, så jeg lige kunne sikre mig, at jeg ikke ender med et blomkålsører.
Kanon service, og god piercer
Jeg vil gerne takke for den gode oplevelse, og flinke mennesker. Og den behandling jeg fik. Kan stærkt anbefale dem 😊 og alt det info man fik 👍 det var lidt dyrt, men bestemt pengene værd. Helt klart jeg skal have lavet resten 2 af mine Helix deri de hos dem. 😊👍