Inkompetent eller blot doven?
Jeg har forsøgt at få et tilbud på solfilm fra virksomheden. Min e-mail blev smidt ud og jeg fik at vide telefonisk, at virksomheden ikke orker at tjekke spam folderen.
Derefter modtog jeg et tilbud på noget andet end det jeg har bedt om (udvendig solfilm vs indvendig solfilm) og da jeg påtalte det fik jeg at vide, at "Jeg vil anbefale dig at finde en anden leverandør, jeg beklager at have spildt din tid, men jeg kan mærke at vi ikke vil kunne fungere optimalt især efter dine udtalelser i telefonen i går…"
Det kunne skyldes, at jeg påtalte det, at jeg skulle sende noget til virksomheden igen.
Det er noget af det mærkeligste jeg har hørt. Jeg har fået anbefalet virksomheden af et andet firma.
Edit: Jeg forstår ikke, at virksomheden vælger at svare på anmeldelser af forløb der virker kritisable i stedet for at rette op i forhold til kundepleje. Anyway: God vind fremover herfra.
Edit2:
Kommunikationen med virksomheden over e-mail:
MW: Jeg har brug for tilbud på udvendig solfilm på vores sydvendte vinduer. Er det noget I har lyst til at måle op en af dagene?
Erhvervsdrivende: For at du kan få en prisindikation i indeværende uge vil jeg høre om du har mulighed for at sende målene af glassene og sende dem på mail, så kan du få prisen her og nu…
MW: Det var mig der ringede for lidt tid siden omkring et tilbud jeg ikke har modtaget. :)
Mål på vinduer (alle mål er i cm):
Erhvervsdrivende: Hermed priser på solfilm, priserne er markeret med rød.. .
Priserne er ex. moms
MW: Hvilken produkt drejer det sig om og hvad er garantien på det? Altså hvor længe er forventning om at det holder før det skal skiftes?
Erhvervsdrivende:
Produktet er solfilm til indvendig montering.
Garanti fra producenten lyder på 10 år.
Forventet levetid er mange år, jeg har endnu ikke udskiftet denne type film og denne filmtype har jeg monteret 13 år.
MW:
Jeg var ude efter hvilket mærke solfilm det er.
Desuden fra min første e-mail: "Jeg har brug for tilbud på udvendig solfilm på vores sydvendte vinduer"
Jeg kan ikke bruge indvendig solfilm, da vi har 3-lags vinduer.
Det vil få vinduerne til at springe på grund af varmeudvikling mellem solfilm/vindue/udenfor. :)
Det er info fra Rationel, som har produceret vinduerne.
Erhvervsdrivende: Jeg vil anbefale dig at finde en anden leverandør, jeg beklager at have spildt din tid, men jeg kan mærke at vi ikke vil kunne fungere optimalt især efter dine udtalelser i telefonen i går…
MW: Altså .. du svarer ikke på min e-mail, sender mig et tilbud på noget andet end det jeg har bedt om og nu beder mig om at finde en anden leverandør.
Du har ret. Det er nok det bedste. Du må sørme undskylde ulejligheden.
Erhvervsdrivende: Det er lige netop pga. dine flabede undertoner at jeg ikke ønsker yderligere kommunikation med dig.. .
Ordentlig opførsel = Seriøs rådgivning
MW: Jeg har det på samme måde: link til TP
Erhvervsdrivende:
Jeg havde egentligt forventet en eller anden form for sviner fra dig… - sørgeligt at du uden konsekvens kan tilsvine virksomheder som egentligt blot forsøger hjælpe deres kunder med at løse forskellige opgaver…
Det er bare pudsigt at du i skrivende stund kun har 4 af 26 anmeldelser som er udført efter din næse… - måske det siger mere om dig end vores virksomhed.
14. maj 2019