I starten af April 2011 kontaktede jeg WiiHosting.dk ang. sponsorat til min organisation. Det tog dem ikke længere tid end 1 dag og svare tilbage, positivt. Serverne virkede perfekt, Support kørte p... Se mere

Wiihosting er et meget godt hosting firma som er meget billigt når man tænker på hvor gode deres servere er men der er det ene problem med deres net som er lidt langsomt - dvs. at når jeg lægger filer... Se mere

Jeg har købt min server hos Wiihosting for nylig, og jeg har kun oplevet positive ting. Deres support er superb, har aldrig oplevet bedre, og det samme kan jeg sige om deres service. Serveren kører pe... Se mere

Super service og fantastiske supportere som ved hvad de har med at gøre! Jeg har ikke haft nogen problemer med serverne, som køre rent ud sagt; skide godt! - Positivt og fuld tilfredshed hele vejen ig... Se mere

1. Webhostingvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

HELL YEAH!

4,5

Billigt :)

Wiihosting vil jeg gerne anbefalde, da jeg selv fik et godt køb.
Jeg bestilte fredag aften ca. klokken 20:00 og fik først serveren søndag ved middagstid, jeg regnede med at jeg fik den fredag, efter en time. Det var lidt skuffende. Ellers har jeg ikke haft nogen problemer.

3. juli 2009

Hej Daniel.

Vi beklager meget at din server først kom op mandag. Men din betaling går først i kræft når vi har accepteret bestillingen. Grunden til at du først fik din server Mandag, var at alle inde fra WiiHosting.dk var taget på ferie / Weekend tur.

Med venlig hilsen.
WiiHosting.dk - Rasmus Jørgensen.

Enkelt, forståeligt, SUPER support

Jeg synes, efter at have spurgt om sponsorering hos dem at jeg fik et ret veltænkt svar tilbage.
- Og så bliver mand ikke behandlet som en eller anden kunde, men faktisk næsten som en slags V.I.P.
- De er bedre end de beskriver sig!

- Habbux.dk

1. juli 2009

Mega Hurtigt lavering

jeg har Lige købt en 20 slot cs:s server. den er oppe nu^^ det er Lækkert jeg var så heldig at jeg fik en af dem til at laver Dm og Wcs og mani... Det er lækkert.. 5 stjerner

18. juni 2009

Svare ikke

De svare ikke på de mails man skriver til dem.
Har også prøvet at kontakte dem på en anden måde, men der svare de ikke.

13. marts 2009

Hej XDahl.

Vi har set du har skrevet, men da du har brugt den forkerte kontakt form, har vi ikke kunne komme i kontakt med dig, da den kontakt form du brugte, ikke gemte din email selv om du havde skrevet den. Vi beklager meget, men du kan skrive en mail til support@wiihosting.dk eller istedet for at trykke på kontakt os i bunden af betalings systemet, skal du trykke på Opret Ticket.

Mvh. WiiHosting.dk Ejer - Rasmus Jørgensen.

Super Side

Vare man bestiller kommer mega fast .... har ik fået en server op at stå så hurting :)
hotlinen/hjælperene .. svare, når man er i tvivl om noget og har altid hjulpet mig hvis der vare noget jeg ik ku finde ud af :D
Ingen lag på serveren og er stabil 24/7 ... er ik meget andet at sige end ..
er sådan en server ska køre ;)
såå ka varmt anbefale at man køber server af denne virksomhed :)

Wiihosting.dk

Har gode stabile server, med 1000 fps 100 tick. Wiihosting er super flinke, og har god support, de har ALDRIG svinet mig til.

Svinet til.

Man bliver svinet til, af ingen grund.

Anbefaler slet ikke dette sted!

-------------------------------------------------------------------------
Update:

Jeg har da ikke spurt om adgang til jeres TeamSpeak?

Hej Anders.

Jeg vil gerne høre en meget god begrundelse, siden du skal give os den begrundelse.
-Vil gerne høre hvad vi har gjordt galt.
-Vil gerne høre hvorfor, vi netop skal anklages for at have svinet dig til.

Og som jeg kan se i vores database, er der blandet personlige ting ind i det.
Du ved godt selv hvad du har gjordt galt imod os, men vi har på ingen måde svinet dig til, og hvis du har taget det som om vi har svinet dig til, vil jeg meget gerne undskylde på min virksomheds vegne.

Mvh. WiiHosting.dk Ejer - Kasper Jørgensen.

Wiihosting.dk

heej..
jeg har købt server ved wiihosting.dk, op til flere gange. vær gang har jeg fået en god service og en god guide til hvordan man køber den...
det er gode server, til meget bilige penge.
XXXXX fra mig ^^

5. marts 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto