Accespoint TP link EAP225, besteld op basis van omschrijving op de webshop. Vervolgens zeer teleurstellend resultaat. Geen duidelijk antwoord op de vragen. Na navraag erkend de wifishop schri... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hadden hier in Frankrijk, waar we een B&B voeren, een blikseminslag en de Engenius access point, eerder bij Wifishop besteld, was kapot. Na telefonisch overleg besloten een nieuwe Engenius te best... Se mere
Goede advies heeft geleid tot de aankoop van een Mimosa C5X PTP bundel. Over een afstand van bijna 800m een meer dan goede Point to Point verbinding met prima snelheden. Let op. Mimosa vereist acti... Se mere
Titel zegt het al. Had te maken met zwak signaal vanuit ziggo router in de meterkast. Had online al wat zitten zoeken, was toevallig in de buurt en toen maar langs gegaan. Uiterst vriendelijk en prof... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Wifishop
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wifishop.nl is dé specialist op het gebied van draadloze netwerkoplossingen en is onderdeel van KommaGo.Kontaktoplysninger
Savannahweg 25c, 3542 AW, Utrecht, Holland
- 030 669 1221
- info@wifishop.nl
- www.wifishop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alleen maar goeds te melden.
Al een paar jaar bestel wifi-apparatuur enzo bij Wifishop, snelle levering, ook naar buitenland, helemaal niets op aan te merken. Goed en betrouwbaar.
Zeer tevreden
Leveringstijd van Nederland naar Frankrijk bedroeg amper 5 dagen.
Installatie verliep vlot .
prima service, snelle levering
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke service. Geleverde produkt voldoet aan mijn verwachtingen
prima webwinkel
Duidelijke informatie op de website en snelle levering. Ook toen ik een deel wilde terugsturen kreeg ik snel een reactie en informatie hoe ik het kon retourneren. het geld was in een redelijke termijn teruggestort.
Service-gericht
Wifi-shop is goed bereikbaar. Bellen netjes terug en zijn klantvriendelijk
Zeer netjes afgehandeld.
De volgende dag kwam mijn bestelling keurig op tijd bezorgd. Buiten de handleiding van de fabrikant, zak er ook een beschrijving van Wifishop bij, duidelijk met screenshots, zodat installeren zo gebeurd was. De router functioneert erg goed, zeer goed bereik en niet moeilijk te configureren.
Alles prima geregeld!
Super snel, prima afhandeling en netjes verpakt.
Duidelijke verzendafhandeling.
Gewoon goed
Snelle levering, goede extra handleiding bij product helemaal top dus
Service
Prima service, vooral wat de telefonische help betreft.
Correcte levering vooral snel.
Uitstekend!
Bestelling was gemakkelijk geplaatst. prima levering, eerlijk advies.
Zeker tot een volgende keer
doorgaan
heb geen vervelende dingen mee gemaakt. Alles is goed gegaan dus zo doorgaan
EnGenius EAP150
Zeer snelle levering. (binnen 24 uur) Product doet wat het moet doen en dat doet de EnGenius EAP150 uitstekend.
Razendsnelle levering, heldere Nederlandstalige handleiding en daardoor binnen een half uur snel internet, overal in en rond ons huis.
Zelfs met een flinke tuin (3000 m2) hebben we nu overal goed Wifi bereik. Geweldig product. De Nederlandstalige handleiding die WifiShop zelf heeft opgesteld en bijsloten maakt het installeren eenvoudig.
Ezhotspot
Ik wou even zeggen dat ik goede service heb gehad, had problemen met de ez hotspot, had clienteservice gebeld en werd goed geholpen , de leverancier belde de dag er na gelijk op en mailde of alles was goed gegaan .
Top dus
Mvgr mark
Professioneel in goederen en service
Een EnGenius EZ hotspot extender v2 gekocht voor gebruik op een camping met ticketsysteem en beperking voor slechts één apparaat.
De EnGenius doet wat er van wordt beweerd. Eenvoudige installatie, zeer gevoelige ontvangst en zeer sterk wifi signaal voor het eigen netwerk.
Helaas ging bij mij de voeding binnen een maand kapot, maar kon direct worden omgeruild. Prima service en prima apparaat.
Jammer dat de handleiding zeer summier is. Ik weet nog steeds niet wat alle instelmogelijkheden zijn via de webpages van de hotspot extender.
Prima!
De site is gemakkelijk te vinden en is overzichtelijk. De bestelling wordt snel geleverd. Dat doet niets af aan het feit dat de omschrijving van 'mijn bestelling' suggereerde dat ik het juiste product zou kopen. Dat bleek helaas niet het geval.
Maar dat is geen reden om niet meer bij jullie te bestellen.
uitstekende behandeling
Het telefonisch contact was zeer goed en de afhandeling van klacht was uitstekend
hotspot engenius gekocht en afgehaald in Utrecht. Tijdens afhalen werd ik getrakteerd op een heerlijk kopje koffie. Hotspot werkt op camping uitstekend.